• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar benim ferittin bu şekilde çıkmış çok düşük değil mi bilginiz var mı

Eklentiler

• IMG_6929.webp
    IMG_6929.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 48
Düşmüş canım benimde öyle genelde demir ilacı veriyor doktor. Bazen tercih edersen damardan serum olarakta verebiliyor ama genelde tavsiye etmiyorlar.
kullanıyorum aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Önceki değerlere baktım 19 falan bu 6 olunca baya şaşırdım

19 haftalık oldum kızlar bebişe çeyiz yaptım resmen 3.cü çocuk bunda acele etmem tırı vırı yaptım ama annelik böyle birşey dayanamadım aldım valla 🤣 rabbim üstünde görmeyi nasip etsin inşallah 💙🤲🤲
Hayırlı olsun canım valla çok güzeller hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah çok iyi yapmışsın bende bu dördüncü daha çok istekliyim herşeye 🥰🥰🥰

19 haftalık oldum kızlar bebişe çeyiz yaptım resmen 3.cü çocuk bunda acele etmem tırı vırı yaptım ama annelik böyle birşey dayanamadım aldım valla 🤣 rabbim üstünde görmeyi nasip etsin inşallah 💙🤲🤲
Yaaa hepsi harika güzel günlerde giysin inşallah küçük adam 🩵🩵 Annelik gerçekten çok garip bir şeymiş inanılmaz sabırsızlanıyor insan bende kendimi durduramayanlardanım ne yazıkki. Oğlumun hastane süslemeleri, hediyelikleri, kapı süsü vs. her şey hazır duyan inanamıyor küçük prens konsepti yaptım ona 🤣🤣

Maşallah baya almışsınız sağlıkla giydirmeye nasip etsin rabbim buraya nekadar odediniz😁

Selam kızlar bugün omzumun arkasından arı soktu iki yerinden sokmuş bide çok acıdı halada ağrı acı var sizce bebek icin flan Bi sorun olurmu

Hayırlı olsun canım valla çok güzeller hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah çok iyi yapmışsın bende bu dördüncü daha çok istekliyim herşeye 🥰🥰🥰
Amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲😇🥰

Yaaa hepsi harika güzel günlerde giysin inşallah küçük adam 🩵🩵 Annelik gerçekten çok garip bir şeymiş inanılmaz sabırsızlanıyor insan bende kendimi durduramayanlardanım ne yazıkki. Oğlumun hastane süslemeleri, hediyelikleri, kapı süsü vs. her şey hazır duyan inanamıyor küçük prens konsepti yaptım ona 🤣🤣
Rabbim heveslerimizi kursağımızda bırakmasın inşallah 🤲 uygunken alıyoruz valla ekonomi öyle berbat ki saat başı fiyatlar değişiyor ne alırsam uygunken kârdır kafasıyla bide hevesimde yüksekken alıyorum:)) daha kıyafet şuan için almam zaten doğuncada çok gelecek :)))

Merhaba kızlar. Ne çok kişi varmış Kocaeli’den :) Ben de 22. Haftama Semih Özeren’den aldım randevuyu, 7k nakitte. Kazım Gündoğdu da 7k demişti. Çok yüksek aslında ama Eray Çalışkan için olan bazı yorumları görmezden gelemedim ben de :/ 3 Ekim randevum. Hepimiz de seçimlerimizden memnun kalıp güzel sonuçlarla dönelim🙏🏻
Merhaba evet canım bende 2 ekimde gidiyorum Semih beye :) normal de doktorum konak da Firdevs hanım

Evet 20-24. haftalar arasında bakıyorlar. Maalesef randevu bulmak çok zor bende geçen gün şehir hastanesinden şansa randevu buldum perşembe günü gideceğim bakalım ama ayrıntılı ultrason için randevu bulabileceğimi hiç sanmıyorum bir şansımı deneyeceğim.
Bende itibar beye aldım perşembe günü şehir hastanesine:) ona öylesine gideceğim, maksat oğluşumu görmek 💙

Kızlar benim bacak ve kas ağrılarım için doktor magnezyum verdi iyi geldi, bugün tartıya çıktım ve toplam 4 kg almışı🫣 şu anda da tuhaf belirtilerim var roka yiyemiyorum sanki dilim kesiliyor🫢ceviz de aynı şekilde ikisi de dilimi aşırı şekilde tahriş ediyor çok acı veriyor şeftali kabuklu kabuksuz her türlü denedim aşırı acı geliyor yiyemiyorum ama canım şeftali çekiyor😀
Sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mı ?Kas ağrılarından mide bulantısından kurtuldum derken böyle tuhaf belirtiler çıktı ortaya
Açık ceviz aldığımda bende de oluyor o acı tat. Şeftaliyi sanki bal gibi şapur şupur yiyorum en güzel tatlım ☺️

Back
X