- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.941
Size tavsiyem kızlar bebeklerinizin giyimlerini Trendyoldan alın hem çok iyiler hemde çok uygun fiyata ben on zıbın 9takimda tulum alt üst karışık seçtim 2480 TL tuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle, zaten çok çabuk büyüyor, yaza doğru daha güzel kıyafetler alacağım zatenSize tavsiyem kızlar bebeklerinizin giyimlerini Trendyoldan alın hem çok iyiler hemde çok uygun fiyata ben on zıbın 9takimda tulum alt üst karışık seçtim 2480 TL tuttu
Benim doktorum yok halaMerhaba evet canım bende 2 ekimde gidiyorum Semih beye :) normal de doktorum konak da Firdevs hanım
Benim kas ağrısı için bi türlü alamadım şu magnezyumu. Siz ne kullanıyorsunuz? Diyare falan yapıyor mu bi de? Ben tavuk yumurta konusunda hassastım hala da öyleyim çok kokuyor yiyemiyorum, sofrada biri yese de kokuyor iştahım gidiyorKızlar benim bacak ve kas ağrılarım için doktor magnezyum verdi iyi geldi, bugün tartıya çıktım ve toplam 4 kg almışışu anda da tuhaf belirtilerim var roka yiyemiyorum sanki dilim kesiliyor
ceviz de aynı şekilde ikisi de dilimi aşırı şekilde tahriş ediyor çok acı veriyor şeftali kabuklu kabuksuz her türlü denedim aşırı acı geliyor yiyemiyorum ama canım şeftali çekiyor
Sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mı ?Kas ağrılarından mide bulantısından kurtuldum derken böyle tuhaf belirtiler çıktı ortaya
Canım 16. Haftadan itibaren doktorum tavsiyesiyle ocean magzenyum 200 mg olanı kullanıyorum. Herhangi bir kas ağrım yok Allah’a şükür. İçeriği de temiz ve güvenli, yatmadan önce içiyorum, beni çok güzel dinlendiriyor. Alın ve kullanın, kas agrılarınızı hafifletecektir emin olunBenim kas ağrısı için bi türlü alamadım şu magnezyumu. Siz ne kullanıyorsunuz? Diyare falan yapıyor mu bi de? Ben tavuk yumurta konusunda hassastım hala da öyleyim çok kokuyor yiyemiyorum, sofrada biri yese de kokuyor iştahım gidiyorkuru sogan ve zeytinyağı da kokuyordu şükür onlar geçti
az az koyunca yiyebiliyorum. Benim de yesil salataya aşerme oldu ağzımda hissettim böyle bol yeşillik ve çok az domatesli bol nar eksisi ve limonlu. Onu yiyişimi görmeniz lazım
bi de portakal suyu canım çok istiyor. Şimdi portakal marketlerde falan var ama güzel değil kış gelse diye iple çekiyorum o tadi ıstiyorum 2 hafta falan oldu hala ıstiyorum
Karın ve kasık ağrısı çok çekiyorum. Biraz evde birşeyler yapayım mahvoluyorum. Dün çok korktum sancim uzanınca da geçmedi, uyudum gece öyle geçmişti. Artma olmayınca Dr a gitmemiştim ama kendimi zor ikna ettim![]()
Kahve zaten içmiyordum da çayı kahvaltıdan kahvaltıya içiyordum en iyisi onu da bırakıyımDusuk canim.cay kahveyi kes onlar yukseltmiyo demiri
Benim 5Kızlar benim ferittin bu şekilde çıkmış çok düşük değil mi bilginiz var mı
Bebek ürünleri aşırı pahalı maalesef hemen küçülmemeri de cabası bunlar haricinde aldığımız ıvır zıvırları da var tabi bunlar sadece kıyafetlerBende 6 aylik olana kadar aldim 10 bin tuttu kislik tulumu tokalari battaniyeleri vs de var icinde bu kadar tutunca bi sok oldum daha cok eksik var![]()
Çok büyük oluyor ebatları içmekte zorlanıyorum yoksa hemen alacaktımCanım 16. Haftadan itibaren doktorum tavsiyesiyle ocean magzenyum 200 mg olanı kullanıyorum. Herhangi bir kas ağrım yok Allah’a şükür. İçeriği de temiz ve güvenli, yatmadan önce içiyorum, beni çok güzel dinlendiriyor. Alın ve kullanın, kas agrılarınızı hafifletecektir emin olunçok soran olmuş tavsiye ediyorum
Tablet diyor ama buyuk mu nasıl ben içemiyorum büyük hapCanım 16. Haftadan itibaren doktorum tavsiyesiyle ocean magzenyum 200 mg olanı kullanıyorum. Herhangi bir kas ağrım yok Allah’a şükür. İçeriği de temiz ve güvenli, yatmadan önce içiyorum, beni çok güzel dinlendiriyor. Alın ve kullanın, kas agrılarınızı hafifletecektir emin olunçok soran olmuş tavsiye ediyorum
Ay tam sorumun üstüne okudum bunu.Çok büyük oluyor ebatları içmekte zorlanıyorum yoksa hemen alacaktım![]()
Multivitaminimde var benim de, gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum ama düşmüş bayağı. Artık bebek çekiyor bizdenkullanıyorum aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Önceki değerlere baktım 19 falan bu 6 olunca baya şaşırdım
Bende içemiyorum büyük hapları, ortadan ikiye kırıp içiyorum 2 seferdeTablet diyor ama buyuk mu nasıl ben içemiyorum büyük hapteşekkür ederim tavsiye için de
![]()
Off portakal suyu benimde aşırı canım çekiyordu ben buldum aldım üç gündür içiyorumBenim kas ağrısı için bi türlü alamadım şu magnezyumu. Siz ne kullanıyorsunuz? Diyare falan yapıyor mu bi de? Ben tavuk yumurta konusunda hassastım hala da öyleyim çok kokuyor yiyemiyorum, sofrada biri yese de kokuyor iştahım gidiyorkuru sogan ve zeytinyağı da kokuyordu şükür onlar geçti
az az koyunca yiyebiliyorum. Benim de yesil salataya aşerme oldu ağzımda hissettim böyle bol yeşillik ve çok az domatesli bol nar eksisi ve limonlu. Onu yiyişimi görmeniz lazım
bi de portakal suyu canım çok istiyor. Şimdi portakal marketlerde falan var ama güzel değil kış gelse diye iple çekiyorum o tadi ıstiyorum 2 hafta falan oldu hala ıstiyorum
Karın ve kasık ağrısı çok çekiyorum. Biraz evde birşeyler yapayım mahvoluyorum. Dün çok korktum sancim uzanınca da geçmedi, uyudum gece öyle geçmişti. Artma olmayınca Dr a gitmemiştim ama kendimi zor ikna ettim![]()
İlk baştaki şey çok gereksiz geliyor bana açıkcası, çantayı da hastane veriyor zaten kalan şeyler de olması gerwktiğinden pahalı gibiBunlar nasıl kızlar
Depoyu boşaltıyor beybilerMultivitaminimde var benim de, gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum ama düşmüş bayağı. Artık bebek çekiyor bizden
İki çanta ve içindekilerin hepsi bizim burda hastane bişey vermiyor herşeyi evden götürüyoruzİlk baştaki şey çok gereksiz geliyor bana açıkcası, çantayı da hastane veriyor zaten kalan şeyler de olması gerwktiğinden pahalı gibi
Benim kas ağrısı için bi türlü alamadım şu magnezyumu. Siz ne kullanıyorsunuz? Diyare falan yapıyor mu bi de? Ben tavuk yumurta konusunda hassastım hala da öyleyim çok kokuyor yiyemiyorum, sofrada biri yese de kokuyor iştahım gidiyorkuru sogan ve zeytinyağı da kokuyordu şükür onlar geçti