- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.901
merhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, veritastan kiminle görüşmüştünüz acaba?İstanbulda veritas firmasına yaptırdım sonuçlar ispanyaya gitti 1 hafta içinde sonuç aldık. Eve hemşire gelip kan aldı, sonra dhl kargo barkod numarasını söylediler yurtdışında kan teslim edilene kadar takip ettim çok güvenilir, hızlı ve ilgiliydiler
Sat nedir sizin acabaHanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
Ben sidefer (demir ilacı), velavit v-dha omega 3, velavit premom (folik asit ve diğer vitaminler) kullanıyorum. Bunlar hamilelik başladığımdan beri devamlı kullandıklarım. Doktor doğuma kadar kullanacaksın dedimerhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz
26 ağustosSat nedir
Ben çok zayıfım ondan olabilir hissetmeye başlamam. Herkeste aynı olmuyor zaten hele de ilk gebelik ise daha geç hissediliyormuş. Grupta 15+larda hissettigini yazan bile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her gebenin durumu kendine özel ilerliyor20+1’im ve hala anlamıyorum, ayırt edemiyorum bebek hareketlerini. Hiç anlamıyorum :/
Multivitamin olarak vifolic ve kontrollerde ferritinim çok düşük geldiği için Dr um ek demir başladı sidefer. Başka birsey kullanmıyorum benmerhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz
Benimde aynı şekilde gece hareketli demekki bu çocuklar gece kuşu olcaklaryandık öyle olursa uykular baya baya haram olur. Bazen öyle şeyler yapıyorki resmen içim bulanıyor takla mı atıyor napıyorsa artık
![]()
Selamlar benim de 2 gündür aşırı hareketli bebeğim kasıklarıma vura vura ağrıttı belim de keza öyle. Foruma gireyim de bakayım dedim başka böyle olan var mı diye sizin de hareketliymişTakla mı atıyor bilmiyorum esneme hareketi mi ama bazen acayip bi gerginlik olup sonra birden tekme hissediyorumBugün bi sosyal medya paylaşımında okudum doğru mu bilmiyorum ama şöyle demiş. Başta yani bu haftalarda gece daha hareketli olurlarmış ama ilerleyen haftalarda bizim gece-gündüz rutinimize uygun hareket etmeye de donebilirlermis yani hep boyle olmayabilirmis devamı
![]()
Zaman zaman durmaları normalmiş sanırım. Daha erken haftalardayiz çünkü. Benim de geçenlerde öyle oldu canım çok sıkkındı hissetti belki de bilmiyorum.. Erkek mi sizin de?Selamlar benim de 2 gündür aşırı hareketli bebeğim kasıklarıma vura vura ağrıttı belim de keza öyle. Foruma gireyim de bakayım dedim başka böyle olan var mı diye sizin de hareketliymişhafta içi 1,5 gün de hiç oynamamıştı evham etmişti. Hepimize kolaylıklar sabırlar sükunetler diliyorum
![]()
Daha önceki beta degerleriniz neydi ilk defa mi beta öğrendiniz. Tek bir bakma ile dış gevelik tespiti yapılamaz iyi yapmışsiniz. Ben de geçen yıl dış gebelik geçirdimHanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
5+5 günlük hamilesiniz. Kese görünmeliydi küçük de olsa. Bence tekrar doktora gidin. Dış gebelikte erken tanı önemli. Belki ultrason iyi değildi ve gözükmedi. Ultrasonu iyi bir yerde tekrar baktırın. Allah sizi korusun. İnşallah bebek de ordadır.26 ağustos
Sadece ocean mummy kullanıyorum multivitamin. 12. Haftadan itibaren aynı markanın demir ve d3 ünü de kullandım ama içeriğini yeniledikleri için diğer ikisine gerek kalmadı dedi zaten kullandığımda da fazla geldi sanırım kabızlık vs yaptı. O yüzden şuan sadece ocean mummy multivitanin kullanıyorummerhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz
Bebeğin duruşu nedeniyle bakması, incelemesi gereken herşeyi göremedi. Doğum paketinden değil ücretli muayeneydi. 10 gün sonrası kontrol randevusu oluşturuldu. Ama ben o kontrol randevusunu, kendi kadın doğumcumun randevusuna gidemiyecektim, o randuvu diye yanlışlıkla iptal ettim.Maşallah canım darısı başımaneden ikinci kez ultrason bakılıyor ki acaba bir de doğum paketi acaba ikinci üçüncü detaulıyı karşılıyor mudur
![]()
Benden bir hafta önde gebeliğiniz. Bende de iştah da artış, çikolata ve tatlı yeme nedeniyle 6 kg aldim. Doktora danıştım, normal dedi ama son haftalarda daha fazla iştah ve kilo alma durumu olduğu için yer yer endişe ediyorum. Bakalım kaç kg ile tamamlayacağım.20.ci haftadiya doğru iştahım bayağı arttı kızlar 3 kilo aldım 21+5 im ve çook çikolata yemeğe başladım tahminimce kiloyuda bundan alıyorum engel olamıyorum kendime benim gibş çikolata gömen var mı her gün
Ay kötü olmuş mutlaka yine aynı güne aldır ya on üç gün geçerse kesin ücret alırlarBebeğin duruşu nedeniyle bakması, incelemesi gereken herşeyi göremedi. Doğum paketinden değil ücretli muayeneydi. 10 gün sonrası kontrol randevusu oluşturuldu. Ama ben o kontrol randevusunu, kendi kadın doğumcumun randevusuna gidemiyecektim, o randuvu diye yanlışlıkla iptal ettim.Yaptığımı bugün fark ettim ve 13 gün sonrasına randevu buldum, umarım tekrar ödemek zorunda kalmadan öne çekebilirim. Hamilelikten sanırım dalgınlık arttı, fiziki yaptığım işlerde de daha fazla sakarlık yapıyorum.
Sizlerde de var mı, bana mı özgü merak ettim?
Oyy ama çok tatlılar ya onların o minik ayaklarını ısırmak istiyorummmSelamlar benim de 2 gündür aşırı hareketli bebeğim kasıklarıma vura vura ağrıttı belim de keza öyle. Foruma gireyim de bakayım dedim başka böyle olan var mı diye sizin de hareketliymişhafta içi 1,5 gün de hiç oynamamıştı evham etmişti. Hepimize kolaylıklar sabırlar sükunetler diliyorum
![]()
Tek. Tek alıntı yapamadım5+5 günlük hamilesiniz. Kese görünmeliydi küçük de olsa. Bence tekrar doktora gidin. Dış gebelikte erken tanı önemli. Belki ultrason iyi değildi ve gözükmedi. Ultrasonu iyi bir yerde tekrar baktırın. Allah sizi korusun. İnşallah bebek de ordadır.![]()