- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.761
Bana da lekelenme için riske atmamak için verdi bir zararı yok aksine ilk haftalarda gebeliğe destek diye biliyorum. Sadece hap olarak alırsanız çok yan etki yapıyor o yüzden fitil olarak öneriliyor hem fitil olarak alındığında daha çok etki ettiği söyleniyor. Doktorunuz da onerdiyse bence zaten kullanmalısınızKızlar benim bugün çok az bi kahverengi akıntım oldu. Sadece çamaşırda azıcık leke vardı, 7+1’im. Bir de sabah çok anlık bir sancı girdi ve genelde kasık ağrım var. Doktoru aradım, akıntı normal ama riske atmayalım dedi progestan tablet yazdı. Ben folik asit dışında ilaçsız devam etmeye çalışıyordum. Sizce alayım mı? Bu ilacı kullanan da çok aramızda sanırım. Size neden verilmişti, sizce kullanayım mı ya bilemedim
Ben vajinal fitil yaparken hala beynimde bebeğe kadar gitmez dimi bu falan diye çok korkuyorum sonra kendime diyorum ki saçmalama gitcek olsa doktor vermezdi dimi falan diye kızıyorumAyyy doktordan çok bilgi verdin valla içim rahatladı çok teşekkür ederiiimDaha önce ağrılarım için bi ağrı kesici yazmıştı doktorum, makattan alınıyo dedi sonra. Ben yapamam diyince ikna etmeye çalıştı, edemedi sjdkdkd ondan bunu yazdı herhalde, ağızdan diye belirtti direkt çünkü. Mide bulantım yok diye seviniyodum bu bilgi üzdü ama napalım sağlıkla orda kalsın da taş bile yerim
İnşallah duyacaksın sabırla bekleMerhaba. Ben de bugün doktora gittim. Sat 23 ekim. 6+4 kese göründü ama henüz kalp atışı duyamadı karından. 1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım
Tuzlu salatalık bana çok iyi geliyor ağzındaki yangını söndürüyor sanki ve açlık yüzünden düşen tansiyonunu toparlıyorBen aslında 2 kg vermısım ama 5kg almıs gbı karnım ama tartıda vermişim 69 dum 67 çıkıyorum, mide bulantım bi bakıyorum hıc yok bir bakıyorum var hergün degısıyor, gaz problemi hafıfledi sanki, ama uyku......... Uyumuşum akşam olmuş yine ve hala uykum var öyle kımse dokunmasa günlerce kalkmam. İştahım yok ama ağzımda ki garip tat gitsin diye yiyorum yıne en çok mandalina iyi geliyor, turşu yiyordum ama geçen bi tanesi çok yumuşak geldi tiksindim.. Mandalina midemi de ağzımı da toparlıyor
Buna katılıyorum başkasına mantıkılı cevap vereceğimiz şeyleri kendimize çok miskik olarak yorumluyoruz.Ben vajinal fitil yaparken hala beynimde bebeğe kadar gitmez dimi bu falan diye çok korkuyorum sonra kendime diyorum ki saçmalama gitcek olsa doktor vermezdi dimi falan diye kızıyorumhamilelik çok komik bi şey beynin sıfırlanıyor birden bire, dışarıdan kendimi izlemeyi çok isterdim çok değil azıcık dayanırsın ya yeter ki bebişin sımsıkı sana tutunup içerde büyüsün civcivvv
Ahahah doğru ya kaç kere yaşıcaz sanki bunuBen grubun delisi benimbu vücutlar bebek yapıyor şu an benden de ona tam destek gazdan pantolon mu olmuyo mis gibi hamile taytı var vicdanıma kadar onu bi çekiyorum karnım huzur buluyor
Bugün kullanmaya başlayacağım, cumaya kadar çok yan etkisi olursa doktor randevumda fitili de sorarım, çok teşekkür ederimBana da lekelenme için riske atmamak için verdi bir zararı yok aksine ilk haftalarda gebeliğe destek diye biliyorum. Sadece hap olarak alırsanız çok yan etki yapıyor o yüzden fitil olarak öneriliyor hem fitil olarak alındığında daha çok etki ettiği söyleniyor. Doktorunuz da onerdiyse bence zaten kullanmalısınız
Cinsiyet bi açıklansın darlanmalarım benim o zaman başlarAhahah doğru ya kaç kere yaşıcaz sanki bunugüzel duyguların yanında bende sadece korku var nasıl doğcak bu çocuk diye
Ahahahah valla ben de paranoyak oldum ve beynimin yarısı gitti gibi hissediyorumBen vajinal fitil yaparken hala beynimde bebeğe kadar gitmez dimi bu falan diye çok korkuyorum sonra kendime diyorum ki saçmalama gitcek olsa doktor vermezdi dimi falan diye kızıyorumhamilelik çok komik bi şey beynin sıfırlanıyor birden bire, dışarıdan kendimi izlemeyi çok isterdim çok değil azıcık dayanırsın ya yeter ki bebişin sımsıkı sana tutunup içerde büyüsün civcivvv
Yani zaten vücudun ürettiği bir hormon gebeligin sağlıklı devam etmesi icin bence kullan.Benim kontrolüm cuma aslında. Akıntının devamı gelmeyince gitmedim bugün doktora, telefonda yazdı. Kullanmak için beklesem mi ya cumaya kadar acaba
Cmv enfeksiyonu ile daha once vücudun karşılaşmış ve buna bağışıklık geliştirmiş demek . Korkma canim igm pozitif olsaydi şuan geciriyor olurdunKızlar kan testleri verdim cmv ıgm negatif ama cmv ıgg pozitif cıkmıs 1200 cıkmıs bu ne demek oluyor sız verdinizmi tahlil
IgG daha önce geçirip geçirmediğini söylüyor, IgM şu an aktif var mı onu söyler. Yani kuzum cmv virüsünü geçirmişsin bağışıklığın var bu harika demek ve şu an aktif olarak vücudunda virüse dair enfeksiyon yok daha da harika demek maşallahKızlar kan testleri verdim cmv ıgm negatif ama cmv ıgg pozitif cıkmıs 1200 cıkmıs bu ne demek oluyor sız verdinizmi tahlil
Teşekkürler ayy sevindimIgG daha önce geçirip geçirmediğini söylüyor, IgM şu an aktif var mı onu söyler. Yani kuzum cmv virüsünü geçirmişsin bağışıklığın var bu harika demek ve şu an aktif olarak vücudunda virüse dair enfeksiyon yok daha da harika demek maşallah
Oh çok şükürCmv enfeksiyonu ile daha once vücudun karşılaşmış ve buna bağışıklık geliştirmiş demek . Korkma canim igm pozitif olsaydi şuan geciriyor olurdun
Bana da bugün yazdı doktor inşallah bana da iyi gelir az önce kullandım , mide yanması için de rennie şurup verdi bakalımKızlar prilam dr bir mucizeeee
Cok sukur ya iki gündür neredeyse her şeyi yiyorum salçalı soğanlı agir yemek haric
Prilamı daha da yatmaya doğru kullan kuzum, çok uyku yapabiliyormuş haberin olsun. İnşallah şifa olur mide bulantısı diye bi şey kalmaz amiiinBana da bugün yazdı doktor inşallah bana da iyi gelir az önce kullandım , mide yanması için de rennie şurup verdi bakalım
uyyy maşallah babyyyyKızlar bende bugün doktora gittim kalp atışını duydum , kanama alanı yok vs gayet sağlıklı şu an için dedi . 6+6 dayım ama 6+4 ile uyumlu dedi , 7 mm imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?