Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da lekelenme için riske atmamak için verdi bir zararı yok aksine ilk haftalarda gebeliğe destek diye biliyorum. Sadece hap olarak alırsanız çok yan etki yapıyor o yüzden fitil olarak öneriliyor hem fitil olarak alındığında daha çok etki ettiği söyleniyor. Doktorunuz da onerdiyse bence zaten kullanmalısınız

Kızlar selam çok şükür bugün kalp atımını duydum, 7+2. Görünce ve duyunca sevinçten ağlamamak elde değildi iki tane kalp atılı oluşmadığı için düşüğüm var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Keseyi 5+2 de gördü.
Son adet tarihim 15 Ekim. Beni de gruba ekleyebilir misiniz.

Ben vajinal fitil yaparken hala beynimde bebeğe kadar gitmez dimi bu falan diye çok korkuyorum sonra kendime diyorum ki saçmalama gitcek olsa doktor vermezdi dimi falan diye kızıyorum hamilelik çok komik bi şey beynin sıfırlanıyor birden bire, dışarıdan kendimi izlemeyi çok isterdim çok değil azıcık dayanırsın ya yeter ki bebişin sımsıkı sana tutunup içerde büyüsün civcivvv

Tuzlu salatalık bana çok iyi geliyor ağzındaki yangını söndürüyor sanki ve açlık yüzünden düşen tansiyonunu toparlıyor

Buna katılıyorum başkasına mantıkılı cevap vereceğimiz şeyleri kendimize çok miskik olarak yorumluyoruz.

Ben grubun delisi benim bu vücutlar bebek yapıyor şu an benden de ona tam destek gazdan pantolon mu olmuyo mis gibi hamile taytı var vicdanıma kadar onu bi çekiyorum karnım huzur buluyor
Ahahah doğru ya kaç kere yaşıcaz sanki bunu güzel duyguların yanında bende sadece korku var nasıl doğcak bu çocuk diye

Bugün kullanmaya başlayacağım, cumaya kadar çok yan etkisi olursa doktor randevumda fitili de sorarım, çok teşekkür ederim

Ahahahah valla ben de paranoyak oldum ve beynimin yarısı gitti gibi hissediyorum güzel enerjin için teşekkür ederim, korkum azaldı

Kızlar kan testleri verdim cmv ıgm negatif ama cmv ıgg pozitif cıkmıs 1200 cıkmıs bu ne demek oluyor sız verdinizmi tahlil
Cmv enfeksiyonu ile daha once vücudun karşılaşmış ve buna bağışıklık geliştirmiş demek . Korkma canim igm pozitif olsaydi şuan geciriyor olurdun

Kızlar kan testleri verdim cmv ıgm negatif ama cmv ıgg pozitif cıkmıs 1200 cıkmıs bu ne demek oluyor sız verdinizmi tahlil
IgG daha önce geçirip geçirmediğini söylüyor, IgM şu an aktif var mı onu söyler. Yani kuzum cmv virüsünü geçirmişsin bağışıklığın var bu harika demek ve şu an aktif olarak vücudunda virüse dair enfeksiyon yok daha da harika demek maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…