- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.741
maşallah diyorum böylelerini görünce Allah'ım 11'ler de kötüymüş diyip kendime iyi olmayı hatırlatıyorumYa senin hamilelik motivasyonun ne güzel maşallah
Sat 6 ekim ama sat a gore degilim 28 gunluk dongu 6 yada 7 haftalik gec dollenme sanirim benimdekese ve yolk sac çok güzel belirgin. geç döllenme olmuş olabilirsin canım. sat ne zaman senin kaç haftalıksın adet döngü uzunluğun nasıl
canım benimde sat 9 eylüldü ilk doktora 27 ekimde gittim normalde 6-7 hafta arasında olmam gerekirken ben 5+3'tüm. Sana usg fotoğrafımı da ekliyim için rahat etsin. Orada gözüken ufacık bir siyahlık var ya kesem oydu benimSat 6 ekim ama sat a gore degilim 28 gunluk dongu 6 yada 7 haftalik gec dollenme sanirim benimde
o kadar fark çpk normal hayatım benim de 3 günlük bir fark var çok önemsiz demişti doktorum sağlıkla büyüsün minnoşKızlar bende bugün doktora gittim kalp atışını duydum , kanama alanı yok vs gayet sağlıklı şu an için dedi . 6+6 dayım ama 6+4 ile uyumlu dedi , 7 mm imiş
Yani bana bekle seninki de gec dollenme diyorsuncanım benimde sat 9 eylüldü ilk doktora 27 ekimde gittim normalde 6-7 hafta arasında olmam gerekirken ben 5+3'tüm. Sana usg fotoğrafımı da ekliyim için rahat etsin. Orada gözüken ufacık bir siyahlık var ya kesem oydu benimİkinci kontrole 2 hafta sonrasında gitmiştim artık kese bebiş tam anlamıyla görünmüştü 7+3 demiştik onu da iletiyim. doktorumla ve sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmiştik için rahat olsun
Ben grubun delisi benimYa senin hamilelik motivasyonun ne güzel maşallah
Dimi ya, ben kendi taytlarımı bile giymiyorum artık bu kadar rahat tayt üretebiliyolardı madem neden adı hamile taytı, benim hamile olmayan halim de buna bayılırYalnız olmadığıma sevindim cherrybugün ben de o kadar rahat ettim ki doğumdan sonra da kullanırım ben bunu ya diye düşündüm cidden çok rahatmış.
Evet bi de bebişin büyüdüğü günü gününü tutmazmış bazen yavaş büyürmüş bazen hızlı büyürmüş toparlarmış, doktor canını sıkma diyodu banao kadar fark çpk normal hayatım benim de 3 günlük bir fark var çok önemsiz demişti doktorum sağlıkla büyüsün minnoş
Bu gebelin cok değişiklik birsey valla bakalim daha neler değişecekOhaa vallahi ben tatlı soslu bişey görünce midem bulanıyor
Benim cok ağrım oldugu icin vermişti doktorum o yuzden kullanıyorum . Ilk gebeligimde de hafif lekelenme olmuştu o yuzden kullanmıştım ama ben hastaneye gitmiştim ultrasonda kanama odağı görüldüğü icin doktor kullanmami istemiştiKızlar benim bugün çok az bi kahverengi akıntım oldu. Sadece çamaşırda azıcık leke vardı, 7+1’im. Bir de sabah çok anlık bir sancı girdi ve genelde kasık ağrım var. Doktoru aradım, akıntı normal ama riske atmayalım dedi progestan tablet yazdı. Ben folik asit dışında ilaçsız devam etmeye çalışıyordum. Sizce alayım mı? Bu ilacı kullanan da çok aramızda sanırım. Size neden verilmişti, sizce kullanayım mı ya bilemedim
tabi canım bebişin o günkü pozisyonu doktorun açısı falan her şey etkilerEvet bi de bebişin büyüdüğü günü gününü tutmazmış bazen yavaş büyürmüş bazen hızlı büyürmüş toparlarmış, doktor canını sıkma diyodu banacivcivv büyüyormuş keyfi yerinde bi şekilde
başka doktorlara da göründünüz mü acaba özele gittiniz miYani bana bekle seninki de gec dollenme diyorsunbenim 18 kasim dan suana ladar kese 5+3 de ama ilerlemiyor dedi doktor o brni korkutuyor takili kalmis gibi yani buyur mu buyumez mi diye korkuyorum
Kuzum al tabi düşük önlemi için veriyor doktorlar, lekelenme ve kasık ağrısı durumunda verirler. Benim ağrılarım kesildi ama doktor önlem olarak hala devam ettiriyor. Hap, fitil, iğne formu hepsini denedimKızlar benim bugün çok az bi kahverengi akıntım oldu. Sadece çamaşırda azıcık leke vardı, 7+1’im. Bir de sabah çok anlık bir sancı girdi ve genelde kasık ağrım var. Doktoru aradım, akıntı normal ama riske atmayalım dedi progestan tablet yazdı. Ben folik asit dışında ilaçsız devam etmeye çalışıyordum. Sizce alayım mı? Bu ilacı kullanan da çok aramızda sanırım. Size neden verilmişti, sizce kullanayım mı ya bilemedim
Benim kontrolüm cuma aslında. Akıntının devamı gelmeyince gitmedim bugün doktora, telefonda yazdı. Kullanmak için beklesem mi ya cumaya kadar acabaBenim cok ağrım oldugu icin vermişti doktorum o yuzden kullanıyorum . Ilk gebeligimde de hafif lekelenme olmuştu o yuzden kullanmıştım ama ben hastaneye gitmiştim ultrasonda kanama odağı görüldüğü icin doktor kullanmami istemişti
Kızlar bu arada işte giyilebilecek eşofman gibi boru kesim hamile taytı ve hamile pantolonu önerisi olan var mı gerçiburdan paylaşmak da yasak mı bilmiyorum daDimi ya, ben kendi taytlarımı bile giymiyorum artık bu kadar rahat tayt üretebiliyolardı madem neden adı hamile taytı, benim hamile olmayan halim de buna bayılırbundan sonra hep hamile kıyafeti giyicez muhtemelen
Ayyy doktordan çok bilgi verdin valla içim rahatladı çok teşekkür ederiiimKuzum al tabi düşük önlemi için veriyor doktorlar, lekelenme ve kasık ağrısı durumunda verirler. Benim ağrılarım kesildi ama doktor önlem olarak hala devam ettiriyor. Hap, fitil, iğne formu hepsini denedimhap olanı biraz yan etkisi fazla mide bulantısı çok yapıyor ama bebişler büyüsün sağlıklı şekilde diye katlanıyorsun. Normalde bebeğim tutunmasını arttırıyor belirli haftalarda özellikle 7.haftalarda plasental shift denen bi olay ile progesteron üretimi plasentaya devroluyor ama ilk başta yeterli progesteron üretemeyebiliyor hatta bu dönem lekelenme de artabiliyor. Dışarıdan destek ile plasentayı desteklemiş oluyorsun. Hiç endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?