Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bat ne zaman sizin kan verdiniz mi
beklenen adet tarihim 26 ekimdi, çift çizgiyi 25 ekimde gördüm aynı gün kan verdim beta 979 çıktı ama 48 saat sonra bi daha kan vermekten vazgeçtim çünkü kansızlık sorunum var sık sık kan vermek istemedim, keseyi görmek için beklemeye çalışıyorum da beklemesi zormuş:)

beklenen adet tarihim 26 ekimdi, çift çizgiyi 25 ekimde gördüm aynı gün kan verdim beta 979 çıktı ama 48 saat sonra bi daha kan vermekten vazgeçtim çünkü kansızlık sorunum var sık sık kan vermek istemedim, keseyi görmek için beklemeye çalışıyorum da beklemesi zormuş:)
Sizinle aynı tarihlerimiz son adet yumurtalama ve beklenem adet tarihi bilee aynıı😀
Bende en son 25 ekimde verdim kanı 656 cıkmıştı yarın dr randevu için çağırdı görünür dedi kese bilmiyorum bende görünür mü acaba yoksa çok mu erken

Sizinle aynı tarihlerimiz son adet yumurtalama ve beklenem adet tarihi bilee aynıı😀
Bende en son 25 ekimde verdim kanı 656 cıkmıştı yarın dr randevu için çağırdı görünür dedi kese bilmiyorum bende görünür mü acaba yoksa çok mu erken
kese görünmez beta 3000 leri gecınce gorunuyor dıye bılıyorum ama yınede doktor daha iyi bılır

merhaba herkese umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.. :)
Sat 24 Eylül Beklenen doğum tarihi 1 temmuz görünüyor benimde. henüz yolun başındayız inşallah sıkıntısız ilerleriz :)

Sat 24 Eylül Beklenen doğum tarihi 1 temmuz görünüyor benimde. henüz yolun başındayız inşallah sıkıntısız ilerleriz :)
Hayırlı olsunn keseyi görebildiniz mi acaba☺️

Beklenen doğum tarihimiz aynı ben de 7 kasıma randevu aldım kalp atışını da beraber göreyim diye :) beklemek çoook zor cidden

Benim de bütün tarihler aynı. 7 kasıma randevu aldım sürekli gidip gelmek stres olmak istemiyorum kalp atışını göreyim diye o tarihe aldım inşallah görürüm :) siz de hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Benim de bütün tarihler aynı. 7 kasıma randevu aldım sürekli gidip gelmek stres olmak istemiyorum kalp atışını göreyim diye o tarihe aldım inşallah görürüm :) siz de hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
sizin beta kaçtı

sizin beta kaçtı
21 ekimde kan verdim bat 22 ekimdi 93.7 çıktı bi daha da vermedim çünkü damarlarım çok ince. Göğüslerim git gide büyüdü kötü bi ağrım sancım yok kalp atışına kadar bekleyeceğim inşallah

evet testim çok netleşti ama ısrarlara dayanamayıp bugun verebilirim .bu süreç cok geriyor benı aslında direk keseye gitmek istiyordum 😂
Valla eğer bekleyebiliyorsanız kan vermeye de gerek yok 5 hafta olunca keseye gidin hatta biraz da beklersen 6 olsun kalp de duyulur belki 😂 biz erkenden öğrenip her şeye stres oluyoruz bir de alttan bakıyorlar bu haftalarda her gittiğinde

Benim de sat 27 Eylül pazartesiye aldım randevu en azından 5 hafta olsun da belki kese görürüm diye bekleyiş çok zor

İnşallah :) ben bugün gideceğim Progesteron seviyem biraz endişelendirdi beni. Birde kan ve d vitamini değerlerim baya düşük belki yönlendirme yapar ama keseyi falan görebileceğimizi sanmıyorum henüz erken

Back
X