ikili test sonucum gayet güzel.hayırlısı bakalım.plasenta yine aşağıda ama rahim ağzını tam olarak kapatmıyor.doktor plasenta previa bile olsa total olmaz marjinal olabilir dedi.bakalım bir ay sonra ortaya çıkcak.bu arada cinsiyeti büyük ihtimal erkek ama yanılmışta olabilirim dedi.bi dahaki ayda kesin bakalım belli olur bacaklarını açarsa tabi dedi.merak ediyorum bende.
Ay canııım.. Demek oğluşun geliyor he.. E hadi hayırlısı .. Olsun yaa.. Sağlıklı sıhhatli olsunda, önemli olan o.. İnsan istiyor tabii, birde kızımız olsun diye ama aslında 2. planda olan birşey bu..
E hadi gözün aydın olsun, ikiliyi de atlattın.. O da ayrı bir sıkıntı çünkü.. Ben yaptırmayacağım.. Öyle karar verdim... Yoksa dr. bu hafta çağormıştı beni ikili test için.. Bu hafta bende gideceğim ama test yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim.. İnşaAllah tepki vermez bana.. Yoksa çok soğurum o dokotrdan..
Canımın içi.. Benim bulantılar geçmedi.. Hala devam ediyor.Hala kuru şaylar yiyorum.. Yemek yemeye başlayamadım hala.. Ama suya olan bulantım geçti.. En zından ona seviniyorum.. Su içiyorum şükür diye.. Ama karnım kocaman oldu beniim.. Senin karnın ne alemde? Büyüdü mü? Sanırım 2. çocukta daha fazla büyüyor.. Oğlumda 4. aydayken azıcık çıkmıştı.. Bunda ise şimdiden 5 alık gibi hissediyorum kendimi..
Plasente previan çok aşırı değilmiş, onada sevindim.. Benimki bu sefer normal galiba.. Çünkü oğlumda ağrıdan duramıyordum ilk aylardan beri.. Bunda ağrı yok.. Ama bu hafta dr. a gideceğim.. Bakalım ne diyecek.. Kesin belli olur bu hafta..
Ya, cinsiyetin neden bu kadar geç belli oldu ki senin.. Hemde erkek demiş.. Erkek olanların çoktaan belli oldu nerdeyse.. Bende belki bu hafta cinsiyet söyler diye umut etmiştim ama hiç heveslenmeyeyim ben o zaman.. Baksana seninki anca belli olmuş.. O da kesin değil..
Ben kendimi iyi hissetmeyince çok uğrayamıyorum kk ya.. Bayağıdırda uğramadım.. Ama senin güzel haberlerini aldım.. Harika.. İnşaAllah hep böyle güzel haberlerle gelirsin buraya.. Kendim gibi seviniyorum inan..
Demek yemek bilem yaptın ha?Yok anacım nerdeee... Sana maşaAllah diyeyim aman.. SAnırım benim 1 ayım daha var.. Valal benim eşimde çok sevinecek normal hayatıma dönsem.. Adam kilo verdi biliyor musun? Sürekli atıştırmaktan, sürekli yumurta yemekten.. Olsun, kıymetimi bilsin biraz di mi? Ama arada olan oğluma oluyor.. Yazık o da yemek yemeyi unuttu..
Bakalım bende size cinsiyet haberiyle gelebilecek miyim? Dua edin herşey güzel çıksın.. Şimdi de ben stresteyim.. Her doktor haftası böyle oluyorum.. Umuuuutumde.. Buraya uğramamazlık etmeee.. Merak ederim ben seniii.. Bak, sonuna kadar haberleşelim.. Tamam mı.. Seninle herşeyimiz benziyor.. Merakle takip ediyorum ben seni.. Bakalım cinsiyet konusunda da takip edecek miyim? Bakalım?
Merhabalar yine ben daha once yazmistim 34 yasindaym 5 yasinda oglum var ikinciyi 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken kaybettim
Ben cooook istiyorum bir bebis daha hatta bebisler oglum da istiyoru olmayan kardesine isim bile bulmus yusuf eymen olsun diyor ama hala esim ikna olmuyor bende rahim agzi yetmezligi var hamile kalirsam ucuncu ayda dikis atilacak yatacam esimde diyorki oyle yatarak hamilelik mi gecer zor o yuzden cocuk isini gec diyor da ben cooook istiyorm kendim gectim oglum icim istiyorm yinede rabbim buyuk hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun
Harika bir konu, tam benlik... Tüm sayfaları okudum.
Herkese sağlıklı, mutlu bebekler diliyorum Rabb'imden... En hayırlı zamanda..
hayırlısı olsun canım.ALLAH yardımcın olsun,gönlüne göre versin.bende senelerce istedim ikinciyi.ama ikna edemedim eşimi.geçen sene gittiğim kadın doğumcu çocuk istiyosan son şansın.2 sene içinde menepoza girersin.o zaman tüp bebek şansın bile yok dedi.ve bu şekilde ikna oldu eşim.hala daha iyimi yaptık acaba diye söyleniyo bazen.sen eşini ikna et önce. ALLAH gecinden versin biz ölürsek bu dünyada yapayanlız kalır.biz ona kardeş yapmaya mecburuz de.bu işe yarıyor.birazda duygu sömürüsü.
hayırlısı olsun canım.ALLAH yardımcın olsun,gönlüne göre versin.bende senelerce istedim ikinciyi.ama ikna edemedim eşimi.geçen sene gittiğim kadın doğumcu çocuk istiyosan son şansın.2 sene içinde menepoza girersin.o zaman tüp bebek şansın bile yok dedi.ve bu şekilde ikna oldu eşim.hala daha iyimi yaptık acaba diye söyleniyo bazen.sen eşini ikna et önce. ALLAH gecinden versin biz ölürsek bu dünyada yapayanlız kalır.biz ona kardeş yapmaya mecburuz de.bu işe yarıyor.birazda duygu sömürüsü.
bir oğlum daha olcak inşallah.bugün doktor yüzde yüz erkek dedi.hayırlısı olsun bakalım.
İşte bir ortak tarafımız daha.. Benimde oğluşum olacakmış.. Yüzde yüz..
Pipiyi gösterdi.. Sıpaaa.. tombiş birşeymiş.. Daha yemek bile yiyemiyorum ben, nasıl bu kadar tombiş oldu buda, anlamadım.. Eee, umutumdee.. Ben hep kız olduğunu düşünmüştüm benimkinin.. Bulantılarımın oğlumkinden daha fazla olması, hcg değerimin düşük olması, karnımın yayvan bir şekilde şişiyor olması... Hep kız olarak düşündüm ve öyle de istedim.. Bugün dr. erkek deyince, nasıl bir hayalkırıklığı yaşadım anlatamam.. O kadar üzüldüm ki. Bir müddet kendime gelemedim.. Sonra utandım kendimden.. Ayıptır dedim, günahtır, ne yapıyorum ben.. Tabii oğlum sevinçten havalarda.. Bugün okula bile gitmedi, kardeşimi göreceğim ben diye.. Doktorda "bak Furkan, burası kafası, burası pipisi, burası bacakları.." diye tek tek gösterdi.. Çok büyümüş yaa.. İnanamadım.. Hala kendimden utanma safhasındayım.. Kendime gelemedim.. Bir anlıkta olsa, nasıl böyle bir tepki verebildim, anlayamıyorum..
Rab'im sağlıklı ve hayırlı evlat versin.. Bizi de affetsin..
hadi canım.gerçekten ne çok ortak yanımız var ya.haşimato tiroidit de var dede düşüp bayılıyım.sevindim oğluşuna.bende bugün üçlü tarama testinin sonuçlarını gösterdim.herşey yolundaymış ALLAH'a şükür.riskim düşükmüş.içim rahatladı biraz.şu ayrıntılıdan da yüzümüzün akıyla çıksak ya.
benim hep içime oğlan doğmuştu.
ama eşim çok istiyodu kızı.çok üzüldü.kendine gelemedi bi kaç gün.enteresan ama oğlumda babası gibi kız kardeşi olmasını istedi hayırlısı artık.sağlıklı olsunda erkek kız farketmez canım ya.bi kucağımıza alsaydık sağlıkla.
aman dikkat et canım kendine.sağlıkla git sağlıkla gel inşallah.ne güzel anneni göreceksin.moralda depola bol bol.iyi tatiller canım.çok öpüyorum.ahaha... Diyimde bayıl bari..
Benimde zehirli tiroidim vardı.. İlaçla tedavi oldum ama ANTİTG denen değerim çok fazla yüksek çıkıyor benim.. Haşimoto tiroidinden şüphelenildi ama tam bir isimde konulmadı.. Bende çok üstünde durup konuyu açıklığa da kavuşturmadım.. Şimdi ne oldu bilmiyorum.. Hala çarpıntılarım devam ediyor.. Aman dur, haşimoto tiroidi demesinler.. Buda isimsiz olsun, geçsin kendi kendine inşaAllah.. Zaten tiroid ne zaöman hayatıma girdi, o gün bu gündür hayatım karardı.. Çarpıntılar, ritim bozuklukları, depresyonlar...
Eee dizdik erkekleri eve.. Diyorum ki, ben 3 erkeğin peşini nasıl toplayacağım.. Oğlumda diyor ki, ben dağıtırım, kardeşim toplar.. Ne akıllı di mi? Aynı odada yaşayıp, odasını ona toplattırma planları yapıyor şimdiden..
Allah'ım yardım etsin, kolaylıkla alalım kucaklarımıza.. Sonrası kolay inşaAllah..
Bu arada umutumde.. Ben haftasonu anneme, memleketime gidiyorum.. 1 ay kalacağız inşaAllah.. Ramazan gelmeden gidip döneyim dedim.. Annemde netini yeni kapattırdı daha.. O yüzden 1 ay giremem.. Gelişmeleri artık gelince okurum ben..
Gerçi doktorda gözümü korkuttu ya.. Kesem rahmime tam tutunmamış.. Biraz açıklık varmış.. Çok yavaş gitmek şartıyla gidebilirsiniz dedi.. İçime kurt düşürdü.. Rabb'ime emanet edeceğim artık.. Hayırlısıyla, sağlıkla gidip dönelim inşaAllah..
Kendinize iyi bakın.. Hadi şimdiden iyi tatilleeeerr... Çok öptüm...
73 doğumluyum ve hamileyim ikinci çocuğuma
birinci doğumumu 26 yaşında yapmıştım
38 yasindayim ve ilk bebegime hamileyim, tabiki her hamile kadin gibi benim de korkularim
enidiselerim var ama yastan dolayi hic sorun yapmadim kendime, yüce Rabbim ne yazmissa o olur
Ben Almanya'da yasiyorum, ve burda zaten gec yaslarda cocuk yapmak cok normal, kafaya takmayin
iyi düsünün ki iyi olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?