slm kizlarrrrrrr
bnim kitler gitmis cok cok sukur calismalara basladik ins yakin zamanda bebisim gelirrrr
inşallah aranıza bende katılabilirim arkadaşlar birbuçuk yıldır istiyorum 17 ve 16 yaşında iki oğlum var yaşım ilerledi biliyorum ama uzun süredir bu düşünceyle yatıp kalkıyorum iki ay önce bir kimyasal gebelik gecirdim ama hala umutluyum
inşallah aranıza bende katılabilirim arkadaşlar birbuçuk yıldır istiyorum 17 ve 16 yaşında iki oğlum var yaşım ilerledi biliyorum ama uzun süredir bu düşünceyle yatıp kalkıyorum iki ay önce bir kimyasal gebelik gecirdim ama hala umutluyum
kac yasındasınız
39 yaşındayım ben:)
Aynı yaştayız.Ben de 3. nün hayalini kuruyorum :) Allah yüzümüzü güldürür yeni bir mucize ile inşallah..
tebrik ederim canım.ALLAH tamamına erdirsin.sağlıkla al kucağına.
Kızlar, benimde bu hamileliğim çok zor geçiyor.. 10. haftaya girdim, 6. haftadan beri kafamı kaldıramıyorum.. Bulantılar, öğürtüler, halsizlik deseniz o biçim.. Düşüp bayılacak gibiyim.. 1 aydır yatıyorum, hiç kalkamıyorum.. Oğlumda da zor bir hamilelik geçirmiştim, ilk aylarda yatırmıştı beni ama, bu çok fena oldu.. Acaba yaşla da bağlantısı var mı ki diyorum.. Geç yaşta hamilelik daha mı zor oluyor ne?
teşekkür ederim güzel dileklerin için darısı tüm isteyenlere olsunnigar50 tebrikler Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Kızlar, benimde bu hamileliğim çok zor geçiyor.. 10. haftaya girdim, 6. haftadan beri kafamı kaldıramıyorum.. Bulantılar, öğürtüler, halsizlik deseniz o biçim.. Düşüp bayılacak gibiyim.. 1 aydır yatıyorum, hiç kalkamıyorum.. Oğlumda da zor bir hamilelik geçirmiştim, ilk aylarda yatırmıştı beni ama, bu çok fena oldu.. Acaba yaşla da bağlantısı var mı ki diyorum.. Geç yaşta hamilelik daha mı zor oluyor ne?
teşekkür ederim güzel dileklerin için darısı tüm isteyenlere olsun
ben yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum birazcık daha sabret 12. haftadan sonra biraz azalır diye düşünüyorum
amin canım bugün kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışları için gideceğim senin nasıl geçiyor hamilelik bulantılar devammı bende hiç belirti yok hala
teşekkür ederim canım benim daha önceki gebeliklerimdede hiç bulantım olmamıştı buda öyle olacak galiba sağlıklı olsunda katlanırıztebrik ederim canım.inşallah kuzunun pıt pıt kalbinin sesinide duyarsın.bulantılar hafifledi biraz ama hala yemek yapamıyorum.salçalı ve soğanlı yemek kokusuna bide eşimin parfüm kokusuna tahammül edemiyorum.ama katlanıyoz işte elden bişiy gelmiyo.seninkide başlar yakında.belkide hiç olmaz bulantın.valla ne süper olur o zaman doya doya çıkarırsın hamileliğin tadını.
ben 5 gün kala öğrenmiştim çıkar canım hadi güzel haberlerini bekliyoruzkızlar reqlime 5 gün var test yapsam çıkarmı bütün belirtiler var çok kötüyüm sürekli yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?