35 den sonra çocuk diyenler

ALLAH hayırlısını versin canım.umarım isteğine en kısa zaman kavuşursun.

kac yasındasınız

bende 37 olucam yakında...bu ay korunmayı bıraktık ilk denemem... yoqun hamilelik belirtileri var...bat 30 nisan bakalım hayırlısı...

Kızlar, benimde bu hamileliğim çok zor geçiyor.. 10. haftaya girdim, 6. haftadan beri kafamı kaldıramıyorum.. Bulantılar, öğürtüler, halsizlik deseniz o biçim.. Düşüp bayılacak gibiyim.. 1 aydır yatıyorum, hiç kalkamıyorum.. Oğlumda da zor bir hamilelik geçirmiştim, ilk aylarda yatırmıştı beni ama, bu çok fena oldu.. Acaba yaşla da bağlantısı var mı ki diyorum.. Geç yaşta hamilelik daha mı zor oluyor ne?

bende merak ediyodum nerde bu kız diye.benim bulantılar azcık hafifledi.ama azcık.benim oğlumda daha fenaydı.çok şükür şimdi buna.ama bundada nefes alamıyorum.daha çabuk yoruluyorum.dediğğin gibi ileri yaştan dolayı diye düşünüyorum.

nigar50 tebrikler Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim güzel dileklerin için darısı tüm isteyenlere olsun

ben yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum birazcık daha sabret 12. haftadan sonra biraz azalır diye düşünüyorum

amin canım bugün kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışları için gideceğim senin nasıl geçiyor hamilelik bulantılar devammı bende hiç belirti yok hala

tebrik ederim canım.inşallah kuzunun pıt pıt kalbinin sesinide duyarsın.bulantılar hafifledi biraz ama hala yemek yapamıyorum.salçalı ve soğanlı yemek kokusuna bide eşimin parfüm kokusuna tahammül edemiyorum.ama katlanıyoz işte elden bişiy gelmiyo.seninkide başlar yakında.belkide hiç olmaz bulantın.valla ne süper olur o zaman doya doya çıkarırsın hamileliğin tadını.

kızlar reqlime 5 gün var test yapsam çıkarmı bütün belirtiler var çok kötüyüm sürekli yatıyorum

teşekkür ederim canım benim daha önceki gebeliklerimdede hiç bulantım olmamıştı buda öyle olacak galiba sağlıklı olsunda katlanırız

kızlar reqlime 5 gün var test yapsam çıkarmı bütün belirtiler var çok kötüyüm sürekli yatıyorum
ben 5 gün kala öğrenmiştim çıkar canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…