- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Mutlu haberlerle dolu mesajları okumak ne güzel. Allah hepimize yaşatsın.
Ben de koca beğenemeyip geç evlenenlerdenim. 37 yaşında evlendim. 6-7 ay sonra kimyasal gebelik, 3 ay sonra da kendiliğnden normal hamile kaldım. Çok
sevindim. 38 yaşında Tedaviye gerek kalmadı diye.
İlk aylardan beri hiç problem yaşamadım. Çok güzeldi her şey. Gel gelelim 14 haftalık olduğumda anormallik görüldü. (trizomi 18) Bebeğimi aldılar. 4 mayısta. Daha 1.5 ay oldu. sebebine gelince ileri yaş. İleri yaş İleri yaş. İnsan kendini vebalı gibi hissediyor.
Şimdi miyom ameliyatı oldum. İyileşmeyi bekliyorum. Tekrar gebe kalırmıyım Allah bilir. Dualarınızı bekliyorum.
Ben de koca beğenemeyip geç evlenenlerdenim. 37 yaşında evlendim. 6-7 ay sonra kimyasal gebelik, 3 ay sonra da kendiliğnden normal hamile kaldım. Çok
İlk aylardan beri hiç problem yaşamadım. Çok güzeldi her şey. Gel gelelim 14 haftalık olduğumda anormallik görüldü. (trizomi 18) Bebeğimi aldılar. 4 mayısta. Daha 1.5 ay oldu. sebebine gelince ileri yaş. İleri yaş İleri yaş. İnsan kendini vebalı gibi hissediyor.
Şimdi miyom ameliyatı oldum. İyileşmeyi bekliyorum. Tekrar gebe kalırmıyım Allah bilir. Dualarınızı bekliyorum.
Cmm ya 41 yasinda arkadasim 18-17-3 yasinda-ve 40 gunluk bebegi var gayet saglikli ya sende hic dogum yapmamissin cnm
Olacagi varmis olmus yasa baglamamak gerekiyor
Beni eskiden bilen arkadaslar hatırlar..bir ara cocuk dusunmustum ama bırtakım saglık problemlerı nedenıyle ertelemıstım..tam olarak ıyımıyım bılmıyorum ama yenıden dusunmeye basladım ve hatta calısmalara basladım bile. hadi hayırlısı:) 35 yaşı gectigim icin ve hala kilolu oldugum için moralim bozuluyor ama umarım hakkımızda hayırlısı olur dıyelim..
evet canım hatırlıyorum seni uzunca bir süredir yoktun tekrar bebek düşünmene çok sevindim kilon çokmu fazla doktor ne diyor bende bütün riskleri göze alarak tekrar hamile kaldım bu sefer herşeyin güzel olacağına inanıyorum şimdilik bir sorunum yok bütün taramalarım yapıldı herşey çok iyi umarım sağlıklı vaktinde doğum yaparım
Canım ilk dogumda 80 kılo ile hamıle kalmıstım ve 96 ıle dogum yaptım..doktorum burnumdan getırmıstı kilo konusunu :)) Yine aynı seylerı yasamamak ıcın zayıflayıp ondan sonra hamıle kalmak ıstıyordum ama henuz boyle bır gırısımım olmadı..yani canım istemedi..Şİmdi calısmalara basladım ama kilo vermeden kalırsam yıne aynı problemlerı yasayacagmCok sukur ilkinde saglık sorunum olmadı(panik atak dısında)..Umarım Allah hayırlısını versin ve eger ki kalacaksam saglıkla olsun insallah..Senin de saglıkla bebegini kucagına almanı diliyorum. Yas kactı?
Canım kilo tabi ne kadar az hamile kalırsan o kadar iyi olur verebildiğin kadar ver gebelikten önce benim yaş 36 hakkında hayırlısı olsun çokda geç kalma
Aslında aynıyız seninle..yani risk grubu acısından.ama her 35 yas ustu rısklı olacak dıye bısey yok tabi..Az yemeye dıkkat etmeye basladım ben de..umarım hafıflerım bıraz :)) Senı de Allah saglıkla kavustursn bebeğine
Umarım istediğin kiloya düşersin canım güzel dileklerin için çok sağol kızım heyecanla bekliyor kardeşini gün sayıyor resmen çok heyecanlı bir bekleyiş rabbim tüm evlet isteyenlere tattırsın
eee en yaşlı ben miyim..bu topice takılan yok mu kızlaarr :)
Bende 36 yaşındayım.. Sen kaç yaşındasınki?
Bu topik böyle.. Sessiiiiz... Sakiiiiin.. Yaşını başını almış bir topik burası....
Bende 36 yaşındayım.. Sen kaç yaşındasınki?
Bu topik böyle.. Sessiiiiz... Sakiiiiin.. Yaşını başını almış bir topik burası....
Aaaa yaşımızda haftamızda aynı neredeyse... Hangi ildesin?Ben aslen Hatayda iş nedeniyle yaşıyorum 3 aydır istanbuldayım dr m burda diye...
Ben 35.5 yaşındayım:))
8 yaşında oğlum var 27 de doğdu. 2 düşük (8haftalık) bir de 25 haftalık erken doğum(
5. hamileliğim...Yararak geçiyor günlerim rahim ağzıma serklaj denen dikiş atıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?