35 den sonra çocuk diyenler

Cmm ya 41 yasinda arkadasim 18-17-3 yasinda-ve 40 gunluk bebegi var gayet saglikli ya sende hic dogum yapmamissin cnm
Olacagi varmis olmus yasa baglamamak gerekiyor

Cmm ya 41 yasinda arkadasim 18-17-3 yasinda-ve 40 gunluk bebegi var gayet saglikli ya sende hic dogum yapmamissin cnm

Evet insan görecekse birşeyi kaçış yok. Benim ablam da 43 yaşında 3. çocuğunu doğurdu sapasağlam. Allah hayırlısını versin herkese.

Beni eskiden bilen arkadaslar hatırlar..bir ara cocuk dusunmustum ama bırtakım saglık problemlerı nedenıyle ertelemıstım..tam olarak ıyımıyım bılmıyorum ama yenıden dusunmeye basladım ve hatta calısmalara basladım bile. hadi hayırlısı:) 35 yaşı gectigim icin ve hala kilolu oldugum için moralim bozuluyor ama umarım hakkımızda hayırlısı olur dıyelim..

evet canım hatırlıyorum seni uzunca bir süredir yoktun tekrar bebek düşünmene çok sevindim kilon çokmu fazla doktor ne diyor bende bütün riskleri göze alarak tekrar hamile kaldım bu sefer herşeyin güzel olacağına inanıyorum şimdilik bir sorunum yok bütün taramalarım yapıldı herşey çok iyi umarım sağlıklı vaktinde doğum yaparım

Canım ilk dogumda 80 kılo ile hamıle kalmıstım ve 96 ıle dogum yaptım..doktorum burnumdan getırmıstı kilo konusunu :)) Yine aynı seylerı yasamamak ıcın zayıflayıp ondan sonra hamıle kalmak ıstıyordum ama henuz boyle bır gırısımım olmadı..yani canım istemedi..Şİmdi calısmalara basladım ama kilo vermeden kalırsam yıne aynı problemlerı yasayacagmCok sukur ilkinde saglık sorunum olmadı(panik atak dısında)..Umarım Allah hayırlısını versin ve eger ki kalacaksam saglıkla olsun insallah..Senin de saglıkla bebegini kucagına almanı diliyorum. Yas kactı?

Canım kilo tabi ne kadar az hamile kalırsan o kadar iyi olur verebildiğin kadar ver gebelikten önce benim yaş 36 hakkında hayırlısı olsun çokda geç kalma

Canım kilo tabi ne kadar az hamile kalırsan o kadar iyi olur verebildiğin kadar ver gebelikten önce benim yaş 36 hakkında hayırlısı olsun çokda geç kalma

Aslında aynıyız seninle..yani risk grubu acısından.ama her 35 yas ustu rısklı olacak dıye bısey yok tabi..Az yemeye dıkkat etmeye basladım ben de..umarım hafıflerım bıraz :)) Senı de Allah saglıkla kavustursn bebeğine

Umarım istediğin kiloya düşersin canım güzel dileklerin için çok sağol kızım heyecanla bekliyor kardeşini gün sayıyor resmen çok heyecanlı bir bekleyiş rabbim tüm evlet isteyenlere tattırsın

Tekrar ben geldiiim.. Bu topiğin elebaşlarındandık biz umutumdeyle..
Nerelerdesin arkadaşııım..

Ve elemli arkadaşım.. Hepimiz 35 üstüyüz.. Ve iyi yada kötü hamilelik geçiriyoruz.. Bende 36 yaşındayım.. 2. çocuğuma hamileyim.. Öncelikel şunu bilmelisin ki, evet geç hamilelik gerçekten daha zor oluyor.. İlk hamileliğimi 26 yaşında yaşadım.. Bu kadar zorlanmamıştım.. Zorluk açısından , gerçekten daha zor benim açımdan..

Risk desen, belki risk biraz artıyor ama bence çokta abartmamak lazım.. Küçük yaştaki haöilelerin bebeklerinde hiç mi sorun olmuyor.. Onlara da öyle böyle bir sebep buluyorlatrdır işte.. Sana da yaştan demişler.. Neticede 35 yaşını çokta geçmedik değil mi..

Benim yengem 3 sene önce 42 yaşında 2. bebişini doğurdu.. MaşaAllah o kadar sağlıklı ve zeki bir yeğenim var ki.. Nasip işi bunlar.. Oluşan her olumsıuzluğuda yaşa bağlamamak lazım bence..

Umudunu yitirme arkadaşım bence.. Biz yaşlı değiliz.. Hala doğurganlığımız var neticede.. Rqabb'im doğurganlıığı bu yaşa kadar sürsürüyorsa, bir bildiği vardır ,değil mi..

Herkese güzel rahat hamilelikler diliyorum...

Sayfa boş kaldııı...Hanmlar nerdesinizz...Dun benim oglum bagırıyordu bana "Anneee sen ve ben yaşlı değiliz di mi, baba yaşlı" diye Sağolsun bana ikinci cocuk için buyuk cesaret verdi:))

Bende 36 yaşındayım.. Sen kaç yaşındasınki?
Bu topik böyle.. Sessiiiiz... Sakiiiiin.. Yaşını başını almış bir topik burası....

eee en yaşlı ben miyim..bu topice takılan yok mu kızlaarr :)

Ben 35.5 yaşındayım:))
8 yaşında oğlum var 27 de doğdu. 2 düşük (8haftalık) bir de 25 haftalık erken doğum(

5. hamileliğim...Yararak geçiyor günlerim rahim ağzıma serklaj denen dikiş atıldı...

Bu topik böyle.. Sessiiiiz... Sakiiiiin.. Yaşını başını almış bir topik burası....

Aaaa yaşımızda haftamızda aynı neredeyse... Hangi ildesin? Ben aslen Hatayda iş nedeniyle yaşıyorum 3 aydır istanbuldayım dr m burda diye...

Aaaa yaşımızda haftamızda aynı neredeyse... Hangi ildesin? Ben aslen Hatayda iş nedeniyle yaşıyorum 3 aydır istanbuldayım dr m burda diye...

Canımmm, baya çekmişsin sen de..ben de 35,5 yasındayım..(hatta dün annem "sen de 40ına geldin diyerek baya moralimi bozdu" ( bir tane kurtajım var (zorunlu), bir oğlum var 4,5 yasında.şimdi hamıle kalmaya calısıyorum Allah nasip ederse,hayırlısıysa..tüm 35 yas üstü arkadaslara basarılar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…