kızlar reqlime 5 gün var test yapsam çıkarmı bütün belirtiler var çok kötüyüm sürekli yatıyorum
Evet, 3. ayı sabırsızlıkla bekliyorum bende senin gibi umutumde..
Rahatlayacağım günleri...
Rahat nefes alacağım, öğürmeyeceğim dakikaları...
Ahhh.. Rabb'im bizi çok bekletme ne olur....
bu arada cinsiyetinide öğrenemedik.bacakları kapalıydı.açmadı bi türlü eşek:26:
inşallah gececek canım.benim hala tam olarak geçmedi.hala salça soğana karşı inanılmaz bir tahammülsüzlüğüm var.annemler burda .bi kaç gün sonra gidecekler.ben yine yemek yiyemiyorum ama oğlumun boğazından nihayet sulu bi yemek geçti.ona seviniyorum.geçen cuma yakın bi şehre özel hastaneye gittim.ense kalınlığımız 1.9 çıktı.normalmiş.ikili tarama testide yaptırdım.on gün sonra çıkcak sonuçlar.ayrıntılı ultrasonda bi problem çıkmadı ama 2 tane 6cm çapında miyom varmış.takip altında olmam gerekiyormuş.plasenta previa içinse erken dedi doktor.iki üç hafta sonra kesinleşecek bakalım.bu arada oğlum bilim sanat merkezinin sınavlarına girdi.ama pek umutlu değilim.kötü geçmiş sınavı.değişik bi heyecandı kapıda beklemek.sanki o üniversite sınavlaına girdi.bizde babayla kapıda bekledik.allah inşallah o günleride gösterir inşallah.akşama kadar benim yakışıklı oğlum büyümüşte sınavlarada girermiş diyerek dolşıp yanaklarını ısırdım hep.
bu arada cinsiyetinide öğrenemedik.bacakları kapalıydı.açmadı bi türlü eşek:26:
kızlar reqlime 5 gün var test yapsam çıkarmı bütün belirtiler var çok kötüyüm sürekli yatıyorum
Ben 31 yaşında (Kasım 2011 de) ilk bebeğimi dünyaya getirdim. Henüz bebeğim 7 aylık ve onu ilk kucağıma aldığım anda hangi arada çocuğuma kardeş yapabileceğimi düşündüm. Yeni bir bebek için en az 3-4 yıla ihtiyacım var ama o zamanda yaş 34-35 olacak. Fiziksel ve ruhsal olarak o zaman buna cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Sadece kızım kardeşsiz kalmasın istiyorum. Biz 5 kardeşiz ve kardeşliğin ne kadar güzel bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. İstiyorum ki kızımda bu güzel duygudan mahrum kalmasın.
Nasip kısmet tabiki ama keşke çok daha önce bebek sahibi olsaydım diyorum. Hayırlısı olsun. 35 ve sonrasında bebek isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah.
Ben şeyi merak ediyorum ilk bebeği 1-2 yaşlarındayken hemen hamile kalan anneler, ruhsal sağlıklarını koruyabiliyorlar mı acaba? Yada psikolojik ve ruhsal anlamda yetebiliyorlar mı çocuklarına? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Canım rahim ağzı uzunluğunu muhakkak ölçtür bu aralar..Vajinal ultrasonla..Çok önemli..Kabız olmamaya çalış..Sağlıkla kucaklarsın inşallah..
Umutumde, sen benimle aynısın yaa.. Hamileliklerimiz falan hep aynı geçiyor senle... Bende hala yemek yapamıyorum.. Soğana tahammül edemiyorum.. Hala hazır, kuru şeylerle idare ediyorum.. Bugüün dokotrdaydım.. Yine susuz çıktım yaa.. Doktor su içeceksin diyor başka birşey demiyor.. Benimde midemi bulandırıyor su.. Ne yapacağım bilmiyorum.. Tam bebeğin olduğu yere bıcak saplanır gibi ağrılarım oluyordu, onun için gitmiştim doktora.. Su içemediğim için idrarımda zararlı olan birşey çok yükselmiş.. Tek yolu su içmek dedi.. Yok anacım su içemiyorum.. Acayip midemi bulandırıyor.. Ama su içmezsen, bu ağrıların daha da çoğalacak deid bana.. Ne yapacağımı bilmiyorum bende.
Aaa.. Benim oğlıumda geçen sene girdi Bilim Sanatın sınavına.. 90 aldı.. Kazandı.. Ama biz psikoloğa takıldık.. Psikolok benim giyimimi beğenmedi, oğlumu sınav bile yapmadan geçersiz not verdi.. Aslında ben biliyorum oğlumun IQ sunun yüksek olduğunu.. 6 ay sonra yine yaptırıp uğraşayım bunlarla dedim ama, uğraşamadım.. Okulun o kadarda harika bir yer olmadığını duyunca bıraktım bende..
Sizin için hayırlısı olsun.. İnşaAllah senin oğluş kazanır.. Sürekli deneyler falan yapıyorlar.. Derslere bir katkısı yok ta, deney, araştırma, gelişme açısından güzel bir yer.. Hadi bakalım.. Sonucu yaz buraya olur mu?
gerçekten benziyoruz.benim suyum yerinde ALLAH'A şükür.ama bende hiç su içmiyorum.hatta annem kızdı.ne su içiyosun ne meyve yiyosun.bu çocuk nasıl beslencek diye.zorluyorum bende kendimi.sende zorla kendini su iç bak önemli o.
benim oğlum zaten evde sürekli deney halinde.kafasına göre yapıyo bişeyler.evide darmaduman ediyor.ama napalım.ilgi alanı uzay ve deneyler.zaten sınava da eğer kazanırsan her çeşit deney malzemesi var orda.istediğin gibi kullanabilirsin dedik diye girdi.yoksa girmiyodu eşşek.ya benim oğlan çok tembel.kafası zehir gibi ama yazı yazmaktan nefret ediyor.ama kitap okumaya bayılıyor.kitaplığındaki 150 kitabıda bitirdi iki senede.ama söz konusu ödev ve yazı olunca ömrümü yiyor.bide aynı okuldayız onunla.öğretmeni arkadşım dolayısıyla.bazen yapmıyo ödevlerini.saklıyo evde göstermiyo bize.o kadar mahçup oluyorum ki anlatamam.
terzi kendi söküğünü dikemez hesabı evde çocuğa ödev yaptıramıyoruz.eve gelir gelmez oturur bilg.başına.o gezegen benim bu gezegen senin uğraşır durur.valla çok dertliyim oğlumdan yana.en ufak azarda beni ezin böyle kardeşimede böyle davranmazsınız ama diyor.şimdiden kıskançlık felaket.doğunca ne yapcaz bakalım.bide tuhaf tuhaf isimler buluyo.kardeşin olunca ismini sen koyarsın demiş bulunduk.amannnnnnnnn.bi gün geliyo kazım,mahmut bi gün geliyo kara murat ertesi gün geliyo necmiye veya naciye olsun diyo
.bişeyde diyemiyoruz.ALLAH'tan hergün değişiyo fikri.bu aralar erkekse mert kız olursa deniz dedi.hemen tamam dedik.bakalım ne olcak.
Ben 31 yaşında (Kasım 2011 de) ilk bebeğimi dünyaya getirdim. Henüz bebeğim 7 aylık ve onu ilk kucağıma aldığım anda hangi arada çocuğuma kardeş yapabileceğimi düşündüm. Yeni bir bebek için en az 3-4 yıla ihtiyacım var ama o zamanda yaş 34-35 olacak. Fiziksel ve ruhsal olarak o zaman buna cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Sadece kızım kardeşsiz kalmasın istiyorum. Biz 5 kardeşiz ve kardeşliğin ne kadar güzel bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. İstiyorum ki kızımda bu güzel duygudan mahrum kalmasın.
Nasip kısmet tabiki ama keşke çok daha önce bebek sahibi olsaydım diyorum. Hayırlısı olsun. 35 ve sonrasında bebek isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah.
Ben şeyi merak ediyorum ilk bebeği 1-2 yaşlarındayken hemen hamile kalan anneler, ruhsal sağlıklarını koruyabiliyorlar mı acaba? Yada psikolojik ve ruhsal anlamda yetebiliyorlar mı çocuklarına? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kesinlikle.. kesinlikle.. kesinlikle bir sağlık problemin yoksa, 2. yaştan sonra 2. yi düşün derim bende.. Bende oğlum çok ağlayan, bakımı çok zor bir çocuktu.. O yüzden 3 yaşına geldiğinde ancak kardeş düşünmüştüm.. Tam 2. çocuğu yapmaya çalışırken, bende troit ve taşikardi çıktı.. 5 sene beklemek zorunda kaldım.. Şİmdi oğlum 9.5 yaşında.. Ben 11 haftalık hamileyim.. Ama inan çok geç kaldım.. Keşke sağlık problemim olmasaydı da, hemen kardeş yapabilseyd,im.. Oğlum o kadar yalnız büyüdü ki, ve bu yalnızlıktan o kadar boğuldu ki, kendimi hep suçlu hisettim.. Ama nasipten öteye gidilmiyor, o da ayrı bir konu..
Eltimde 3 çocuğunu peşpeşe yaptı.. Onun çocuklarıyla, benimki arasında gerek huy, gerekse çocuğun psikolojisi açısından çoooook fark var.. Annelerimiz çok akıllıymış bence.. Bir çocuğun, kendisiyle birebir ilgilenecek anneden çok, kendisiyle birebir gece gündüz oynayacak ve yalnızlığını paylaşacak bir kardeşe daha çok ihtiyacı var.. Olay budur bence...
Öncelikle deneyimlerinizi tüm samimiyetinizle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yorumlarınız beni hem mutlu etti, hem de telaşa soktu. :)) Mutlu oldum çünkü henüz yaşamadığım bir sorundan erken haberdar oldum, telaşa kapıldım çünkü daha bu bebeğime nasıl yeterim kaygısı bitmeden, hamilelik ve sonrası yorgunluğum henüz geçecekken 2. düşünmek zorunda olma fikri biraz korkuttu.
Benim de 13 yaşında bir yeğenim var ablam 37 yaşında ve 5 bel 3 boyun fıtığı olmak üzere 8 tane fıtığı varistese de cesaret edemiyor 2. çocuğuna ve yeğenim gerçekten çok yalnız ve içine kapanık bir çocuk olarak büyüdü. Ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Yine de kısmet bakalım. Tekrar teşekkürler
ikili test sonucum gayet güzel.hayırlısı bakalım.plasenta yine aşağıda ama rahim ağzını tam olarak kapatmıyor.doktor plasenta previa bile olsa total olmaz marjinal olabilir dedi.bakalım bir ay sonra ortaya çıkcak.bu arada cinsiyeti büyük ihtimal erkek ama yanılmışta olabilirim dedi.bi dahaki ayda kesin bakalım belli olur bacaklarını açarsa tabi dedi.merak ediyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?