- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Slm kizlar kil payi ikizleri kacirdim:)))
Ikitarafli kist olmus 2 ay ara vericem calismayavirus
Dogumkontrol hapiyla 3 aylik tedavi uygulanip kistleri yok edebiliriz dedi
Fakat iki ay bekliyeldedi kendiliginden yok olacakmi bekliycez
Dogal yoldan kistleri yok etmenin caresine bakicam
Yola devam edicem insAllah tavsiyelere acigim kizlar
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim
kist icin bariz olan belirti goguslerde hassaslik ve sis olmadi dolgun olmasi adet olamamak surekli kasik agrisi var
Akinti fazla oldu bn solemeden dr cok fazla dedi akintiyi
Bide yillik kontrolumu öne aldi rahim agzindan parca aldi akintidan ornek aldi laborativara yolladi
Bide aileden erken menoopza giren oldumu iye sordu
Moralman uzgunum fakat herseyde bir hayir var diyorum gec olsun guc olmasin insAllah
Bekleyen kardeslerim ins siz hamis kalin
Bnm bu ay cizgiyi gormememin sebebi varmis catlayamamis yumurta bilsem hemen kür yapardim
Catlatirdim neyse basa gelince herseyi ogreniyorsun
Teşekkür ederim canım.hayırlısı artık.bu akşam klomen bitiyor ve yarın sabah doktordayım inşallah güzel şeyler söyler.klomeni ilk kullandığın ay mı hamile kaldın canım.birde hamile olduğunu ne zaman öğrendin.kendin mi test yaptın.yoksa kandamı çıktı.birde bu klomen bende hiç ağrı filan yapmadı.bu kötüye mi işaret iyiye mi anlamadım.senin ağrın olmuşmuydu. çok soru soruyorum ama cevaplarsan sevinirim canım.
kist icin bariz olan belirti goguslerde hassaslik ve sis olmadi dolgun olmasi adet olamamak surekli kasik agrisi var
Bide yillik kontrolumu öne aldi rahim agzindan parca aldi akintidan ornek aldi laborativara yolladi
Moralman uzgunum fakat herseyde bir hayir var diyorum gec olsun guc olmasin insAllah
Bnm bu ay cizgiyi gormememin sebebi varmis catlayamamis yumurta bilsem hemen kür yapardim
slm kızlar moralim çok bozuk.dün bitti klomen bugün doktora gittim.bir tane yumurtam oluşmuş oda 6mm.oysa benim çok sorunum yoktu.
ben kesin 5-6 yumurtam olur diyodum ama olmadı maalesef.bu ay olmayacak galiba.oysa kendimi çok hazırlamıştım buna.hatta ikiz bile olur
diyodum kendi kendime.çok şaşırdım.sanırım klomene cevap vermedi benim yumurtalar.
slm canim.daha önce sen giremedim senden sonrada ben hastaliktan giremedim.sana anlatacakalrim vardi.cok fena soguk alginligina yakalandim.ama yavas yavas atlatcam insallah.
bence sorabildigin kadar sor.kafanda takilip kalacagina sorman daha iyi.bende bu site sayesinde cogu seyi detayli ögrendim.doktorlar o kadar zaman ayirmiyorlar.sorunu yasayanalr daha cok ögrniyo biliyor ve detayiyla anlatiyo.
evet ben ilk kez klomen kullandim ve darisi sana hemen hamile kaldim..agrim falan olmadi.sadece hapi kullanmaya baslamamla beraber gece uyku arasi ates basmalarim olmustu.kalbim küt küt atiyodu gece yarisi.bes gün ictim.bitti.doktora gittim.yumrutalarimda problem olmadiig halde bana o ilaci vermisti.sadece bir an önce bebek istediigmi biliyordu doktorum.o yuzden evrdiigne ilaci eminim.ama dört ay denedim olmadiydi.megerse bir sene denemek lazimmis.normal yollardan olmazsa hap kullaniliyormus.neyse doktorum acelemden verdi galiba ictim bittiginde kontrolde yumurtalrimin iki tana kocaman oldugunu iki gün sonra esimle beraber olmam gerek tigini söyledi.bu arada yumurtalar o kadar büyümüs ki ikiz olma ihtimali yüksek haberin olsun dedi.
o arada ben hazirligimi yaptim falan.esimede fazla söylemedim yumrutlama günüm oldugunu bilmesin,stres yapmasin diye.
ama dikkat ettigim sey hesaplamalara göre 28 günde bir regl olan biriyim ve doktorumda internetteki hesaplayicalarda 14.gün yumurtlamam gerekiyo diye gün belirliye.ama ben hissettim gece uykumun arasinda regl agriisi gibi bir agrim oldu.bekarligimda öyle karnima girdimi annem yumurtaliklarini usutmussun ondandir derdi.megerse o agri yumurtlamanin habercisiymis.burda sitede ögrendim onuda.ve ogun extra calismada bulundum.megerse o gune kadar hep ovulasyon gunum diye hep 14 16 günü yapardim megerse gec döllenme diye bir olayda varmis.bazi metabolizmalar duzenli regl olsada gec yumurtlama diye bise varmis.kendimden ögrendim.dicegim öyle.bu ay insallah olur dikkat et bunlara.extra calisma önemli.umarim esin stres yapmyiodur,
calismalardan on gun sonra hamile olduugmu hissettim sanki.clear blue erken testi aldim.biraz digerlerine göre pahaliydi ama .reglime uc gun kala yaptim.ve sonuc hamilesindi.uc gun sonra kan testide olumluydu.Allahim bu duyguyu sana ve tüm isteyen arkadaslarima yasatsin insallah.sizelri cok iyi anlyiorum.
aynisefa, hayırlı olsun canım..
İnşaAllah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..
Çok sevindim senin adına...
söylediklerine tamamen katılıyorum canım.
birde canım valla yarama parmak bastın.
bende eşime söylememe kararı aldım.çünkü çok geriliyo ve aslında oda deli gibi cocuk istediği halde psikolojik olrak baskı altında hissediyomuş kendinidolayısıyla cinsellik 0 oluyo.ne yapcam bilemiyorum.doktor gün aşırı ilişki dedi.ama bizim 5-6 günde bir oluyo.bununlada hamile kalmam zor görünüyo.yani aslında çocuk için karar vermeden öncede öyle çok azgın bir adam değildi.yaklaşık 2 senedir bazen haftada bir bazen nadirende iki oluyodu.özlemesi lazımmış ama şimdi bir amacımız var.ve ben baskı yaptığım için istesekde olmuyo.valla şaşırdım kaldım.ne yapcam.cumartesi başlayın dedi doktorum.iki günde bir.ama gene olmıycak sanırım .cmt olsa bi daha anca çrş olur.hayır,tek başına yapabilceğim bişeyde değil ki:)çok dertliyim çokkkkkkkkkk.
ne yapmalıyım bana akıl ver tatlım ya.
cok sagol canim... Allahim tüm isteyenlerin gönlüne verir insallah....
valla canim ayni sorunalri hepimiz yasadik,bende yasadaim. yasayanlar cok hatta.burda ben bir topige giriyordum orda konuslaanlardan bilyiorum.sonra kendi kendime plan yaptim.bu konularla eismin yaninda ilgilendigimi belli etmedim.olursa olur kendiliginden napalim diyerek zamana birakmis gibi yaptim.gercekten zoraki olunca esimde itiraf etmisti problem yasiyosun.simdi konusyoruz gercekten oda üzülmüs ama icinden gelmeiyo zorkai görev gibi olunca.hani sadece es degil eminimki sende yasiyosundur problemi.
bundan sonra en azindan senin ilac ictigini artik bilyiordur ama üstünde o kadar durmadiigni dusunsun.sen baska türlü normal bahaneler cikar.giyim kusam yönünden falan farkli ol.en azindan aksam eve gelince giydigimiz ev kiyafetleri pijama yada esofmanalri giyme.yada yeni guzel biseler al.hoslanacagi renklerde ama bunu onun icin alipda giydiigni bilmesin..yumurtlama günü ovulasyon gunu konusmalari yapma.internnette onunla ilgili sayfalara girme.o girdiginde senin o sayfalari ziyaret ettigini bilmesin.bu tür seyler ise yariyor.o senin dusunmediigini sansin önemli olan o.
zaten gün asiri olmasi daha garanti.umarim isten yorgun argin gelmezde tv karsiinda uyuyakalmaz.gerisi farkinda olmadan senin dürtmene bagli boynuna saril otur dizi izle.bir olmaz iki olmaz ucuncude olur. pozitif ol.can sikintisi icinde oturup tv izliyomus gibi olma.
hahha benim söylediklerimde zor.iyi oyunculuk istyiorda napalaim.yapcaz iste.bak sorununda yokmus.sadece zamana birak ve bekle.olur Insallah
tatlım doğru söylüyosun da olmuyo yani adamda o istek o arzu yok.bende bir iki sarılıp öpüyorum ama karşı tarafta tık olmayıncada olmuyo.dediklerini yaptım.hatta süper geceliklerde aldım.ama çok işe yaramadı.baskı altındayım diyo.birde dediğim gibi yani haftada bir arzulayan biri iki günde bir nasıl performans göstercek.ben çaktırmadan ne yedirsem ne yapsam acaba .yani onu harekete geçirmek için
ya en verimli günlerimde adam beni nadasa bırakıyo:) gelde üzülme(((((
üzülme üzülme.inan bana size özel bir sorun degil.stres yapma bu sefer ictiign ilacda ise yaramaz.sen sirnasma bos ver ilgilenme. sonucta sucluluk duyar rahat birakip üstüne dusmezsen.belki bir ilk olur bu kiz niye sessiz yanimda da degil karsida oturuyor diye.sorsada söyleme icindekilri hicc de.merak etsin ...
hem demekki catlatma ignesine falan da gerek duymamis doktorun kendiliginden catlamis yumurtaciklar.sanslisin...
.aslinda söyle diyim.kac gunde bir regl oluyosun mesela 28 günde bir se 14 gün basla diyorlar ya sen ertesi günü basla.birde bu sefer vücudünü iyi bir dinle.özellikle gece yarisi inceden inceye derinliklerde bir agrima hissedeceksin.sanki soguk yere bastimda ondanmi hafif aci var acaba dedirten.inan bana yumurtlamanin farkina varcaksin bu sefer.bugun kacinci gunundesin.regl ilk gununden sonra say bir.
bu gecelik konusuda degisiklik dedim ama süper sexi falan giysiler demek isteemdim.bazilari hoslanmiyo öle seylereden.sadece merak uyandircak aaa yenimi falan dedirtecek seyler.hahah cok var öle fazla ilgisi olmayan erkek.sekerim oda bir sans.yoksa disardan toplamak gerekirdi eslerimizi dimi ama
ne yedirsem konusundada sunu söyleyebilirim.bu bir gercek herkez keciboynuzu falan derde sen ortaya biraz badem ve findik koy masaya.birde meyve dilimle özellikle ananas ise yariyor...
Saglicakla oglunu kucagina al inshayirlisi olsun canim.seni yinede tebrik ederim.cunku neden oldugunu neler olabileceginin farkindasin.pes de etmemissin.yumurtaalri
n saglikli.sadece iyi takipde olman gerek,iyi bir doktorla insallah sende emeline kavusursun.
Allahim hepimize bu duyguyu yasatsin insallah sag salim sihhatli bebislerle...
söylediklerine tamamen katılıyorum canım.
birde canım valla yarama parmak bastın.
bende eşime söylememe kararı aldım.çünkü çok geriliyo ve aslında oda deli gibi cocuk istediği halde psikolojik olrak baskı altında hissediyomuş kendinidolayısıyla cinsellik 0 oluyo.ne yapcam bilemiyorum.doktor gün aşırı ilişki dedi.ama bizim 5-6 günde bir oluyo.bununlada hamile kalmam zor görünüyo.yani aslında çocuk için karar vermeden öncede öyle çok azgın bir adam değildi.yaklaşık 2 senedir bazen haftada bir bazen nadirende iki oluyodu.özlemesi lazımmış ama şimdi bir amacımız var.ve ben baskı yaptığım için istesekde olmuyo.valla şaşırdım kaldım.ne yapcam.cumartesi başlayın dedi doktorum.iki günde bir.ama gene olmıycak sanırım .cmt olsa bi daha anca çrş olur.hayır,tek başına yapabilceğim bişeyde değil ki:)çok dertliyim çokkkkkkkkkk.
ne yapmalıyım bana akıl ver tatlım ya.
cok gecmıs olsun rabbım yardımcınız olsun
Gecmiş olsun canım..Umarım hayırlı haberlerle gecer bu surec..Allah bır an once gönlundekı muradını versin
Umutumde
Cnm keci boynuzu yesin esin ceviz findik fistik uzum
Cerez seklinde bide sucuklar var pestilde onlardan yesin
Yararli olacaktir
Bnm esim hergun desen hayir demez insanlar cesit cesit iste:)
canım kendiliğinden çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum henüz.pazartesi gitcem doktora .doktorum devlet hastanesinde.başka alternatifim de yok.çünkü küçük bir ilde oturuyorum.özel de yok.olan komşu illerde en yakını 2 saat kadar.buradaki hastane yapmıyormuş iğneyi.neden bilmiyorum.onun için iğne yaptıramıyorum.ama bugün kasıklarımda hafif bir sancı var.birde bugün adetimden itibaren sayarsak 11.gün.benim adetlerim çok düzenli değil.bazen 30 günde bazen 28 bazen 26 günde bir regl oluyorum.o yüzden de kestiremiyorum yumurtlama günümü.ama özellikle sağ tarafımda kasıkta daha çok hissediyorum.daha önceden hiç böyle olmamıştı.farkediyorum yani değişikliği.doktor bana cmt çalışmalar başla demişti.bakalım ne olacak.önerilerini de dikkate alıcam canım.
yediriyorum canım sağol.aslında eşimden de şikayetçi değildim ama çalışmalara hız vermek gerektiği için onuda geriyorum kendimide.bakalım hayırlısı.bu ay bende sanmıyorum hamile kalabileceğimi malum benim yumurtalar büyümemişti.neyse canım bir iki ay sonra belki senle beraber hamile kalırız.kısmet
yediriyorum canım sağol.aslında eşimden de şikayetçi değildim ama çalışmalara hız vermek gerektiği için onuda geriyorum kendimide.bakalım hayırlısı.bu ay bende sanmıyorum hamile kalabileceğimi malum benim yumurtalar büyümemişti.neyse canım bir iki ay sonra belki senle beraber hamile kalırız.kısmet
iki ay beklemk ban zor gelyior birde adetim sökülse rahat edicem deee afaffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?