Gülüm E English_teacherrr arkadaşımdan öğrendiğim 7 zeytin 1 incir kürünü uyguluyorum. Çok faydalıymış, zayıflamaya yardımcı metabolizmayı hızlandırıyormuş... deneyelim dedikBende severim gulum, yemek olmadiginda en buyuk kurtaricidir, ucuzdur, sagliklidir ve envayi cesit varyasyonlarini yapabiliyorsun, afiyet olsun gulum :)
Haklisin guzelim, o ter akacak ki ,citir olunsun :))
Evet bekliyorum boyle bir performans sizden :))
Kahvaltinda ozel bir diyet mi yaptin gulum, gunun gayet guzel olmus :)
Disci randevunda guzel gecer insallah..
Yine guzel birgun kuzum:)
Guzel bir gun daha canim :)
Takima dondugun icin bende mutluyum canim :))
Takimimizda ne cevherler varmis da haberimiz yokmus :)
4 adet ikram biskuviye (ki kendisini cook severim, ogrencilik yillarimin vazgecilmeziydi :)) minik bir ceza geliyor :)
Gerisi guzel olmus canim , su da ictin mi yeterince?
Gelmiş geçmiş olsun kaptanım. Sen sporun acısını çıkartacağım dediysen fena puanlar bizi bekliyor demektirGunaydin
Gecmis baya birikmis
Yawrukush kaptanim tabloyu guncelleyip ardindan puanlarini kesecegim kacamak yapanlarin
Benim kiz daha iyi. Atesi kalmadi. Kuzum gece uyanip Anne Daha iyiyim diyip durdu :) yine de test olacak ama.
Babasida evde bugun. Normale donebilecegim. Dun spor yoktu ama bugun acisi cikar. Havada ucusmus sporlar dün. Attigin karikaturde ki gibi olacaklar bu gidisle
Gülüm sen neden moralini bozuyorsun anlamadın, 3 gün içinde 400 gram gitmiş daha ne olsun? Bence çok güzel ilerliyorsunKilo bildiririmi yapayım cuma 104.7 bugun 104.3 nerde hata yapıyorum anlamadım bu 7 zeytin 1 incir kürü bi sabah bide akşam yatmadan yeniyo ben if yaptığım için erken yiyorum acaba o yüzden mi etki etmedi bana bilmiyorum ama canım acayip sıkkın regl dedim hani yok şişkinlik filan sadece 400 gram
-400 ile yeni haftaya merhabaKilo Kontrol
Cuma 69.4
Pazartesi 69.0
Hedef 68.5
Kararın çok mantıklı canım, cuma yiyoruz sonra bütün hafta o yediğimiz peşimizden geliyor. Ödülleri ölçülü tutmak daha mantıklı.Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Bende başladım bugün 7 yeşil zeytin 1 kuru incir bugünü full çorba ile geçirmeyi düşünüyorum. Hem çorba çok severdim hemde güzel bi detoks günü olsun dedim ama hiçbir şeye güvenemiyorum. Sancılarım tutarsa yerlerde debelenip litrelerce şekerli sular içebilirim. Şekerli su acayip iyi geliyor ama duruma gelmem inşallahGünaydın herkese
Gülüm E English_teacherrr arkadaşımdan öğrendiğim 7 zeytin 1 incir kürünü uyguluyorum. Çok faydalıymış, zayıflamaya yardımcı metabolizmayı hızlandırıyormuş... deneyelim dedik
Gelmiş geçmiş olsun kaptanım. Sen sporun acısını çıkartacağım dediysen fena puanlar bizi bekliyor demektir
Gülüm sen neden moralini bozuyorsun anlamadın, 3 gün içinde 400 gram gitmiş daha ne olsun? Bence çok güzel ilerliyorsunhiç moral bozacak bir şey yok.
ben senin yerinde olsam zeytin incir kürünü if saatlerinin içinde uygulardım. İf nin özelliği 8 saat yeme süresinin haricinde bir şey yememek, belki etki ediyordur. Yalnız bunu verdiğin kiloya bağlı demiyorum, eksildiğin rakam harika. Cuma’ya bomba gibi geliyorsun
-400 ile yeni haftaya merhaba
Kararın çok mantıklı canım, cuma yiyoruz sonra bütün hafta o yediğimiz peşimizden geliyor. Ödülleri ölçülü tutmak daha mantıklı.
Karbonhidratlar fazla mı olmuş negunaydin kizlar
dunku menum
pazar
sabah
2 dlm.tb ekmegi
3 4 dlm patates
menemen
3zeytin
1 tk bal 1 tk tereyagi
1 muz
ogle
2 wasa arasi sekersiz fistik ezmesi
sutlu kahve
1 elma
aksam
4 kasik pilav
5 kasik et
cacik
su 2 lt
6100 adim 305 puan
Regl bitimi ile beraber ebediyen kurtulacaksın 68 denMerhaba kızlar bugün regl oldum galiba bilmiyorum eğer beni yine kandırıp şaka şaka biraz daha sürün diyip kesilmicekse oldum.
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
68 beni çok sevdi bela gibi gitmiyor benden
Çok geçmiş olsun canımİnan o kadar çok hastayım ki keşke biri olsa bana sebze yemeği yapsa çok ihtiyacım vardolma biberlerini ben önceden yapıp buzluğa atmıştım en kolay yemek onlardı hem çok hastayım dişim ağrıyor yetmiyormuş gibi grip oldum başım çatlıyor iştahım yok bide hem çalışıp hem ev idare etmeye çalışıyorum
kız Allahtan kork gitmiyor diyorsun gitmiş ya işte 400 gramOna Canım sıkılıyo işte menü lerimde yediğimde bişe yok hatta geçen gün tek öğün yaptım neden gitmiyo onu anlamıyorum
Afiyet şifa olsun kaptancan. Böyle havalarda en güzel çorba gidiyor. Bende yapayımBende başladım bugün 7 yeşil zeytin 1 kuru incir bugünü full çorba ile geçirmeyi düşünüyorum. Hem çorba çok severdim hemde güzel bi detoks günü olsun dedim ama hiçbir şeye güvenemiyorum. Sancılarım tutarsa yerlerde debelenip litrelerce şekerli sular içebilirim. Şekerli su acayip iyi geliyor ama duruma gelmem inşallah
evet bugun protein sebze agirlikli beslenecegimKarbonhidratlar fazla mı olmuş neonun dışında çok güzel bir gün
Önceden daha çok veriyodum bide sporumu yapıyorum inan ki suyum 2.5 lt yi geçiyo daha napcam anlamadım3 günde 400 gram hiçte az değil. Benim bi haftada verdiğimi 3 günde vermişsin allahtan daha ne istiyosun
Daha çok bekliyodum hayal kırıklığına uğradım resmenRegl bitimi ile beraber ebediyen kurtulacaksın 68 den65 e yaklaşacaksın
Çok geçmiş olsun canım
kız Allahtan kork gitmiyor diyorsun gitmiş ya işte 400 gram
Afiyet şifa olsun kaptancan. Böyle havalarda en güzel çorba gidiyor. Bende yapayımfikrin için teşekkür ederim. İnşallah o duruma gelmezsin, ağrısız sancısız geçsin inşallah Puanların için de üzülme kuzum sen onları her türlü geri getirirsin
Şimdi ben sabah 10 la akşam 16 30 yapıyorum if i canım mesela sabah kalkınca incir kürümü yaptım yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum diyelim akşam da 15 gibi incir kürümü yiyip 16 30 a doğru da yemeği yiyorum ama herkes akşam yatmadan 2 saat önce diyo incir kürü için acaba ifi bozup bende yatmadan mı yesem diyorum şu 21 gün de ne dersinGünaydın herkese
Gülüm E English_teacherrr arkadaşımdan öğrendiğim 7 zeytin 1 incir kürünü uyguluyorum. Çok faydalıymış, zayıflamaya yardımcı metabolizmayı hızlandırıyormuş... deneyelim dedik
Gelmiş geçmiş olsun kaptanım. Sen sporun acısını çıkartacağım dediysen fena puanlar bizi bekliyor demektir
Gülüm sen neden moralini bozuyorsun anlamadın, 3 gün içinde 400 gram gitmiş daha ne olsun? Bence çok güzel ilerliyorsunhiç moral bozacak bir şey yok.
ben senin yerinde olsam zeytin incir kürünü if saatlerinin içinde uygulardım. İf nin özelliği 8 saat yeme süresinin haricinde bir şey yememek, belki etki ediyordur. Yalnız bunu verdiğin kiloya bağlı demiyorum, eksildiğin rakam harika. Cuma’ya bomba gibi geliyorsun
-400 ile yeni haftaya merhaba
Kararın çok mantıklı canım, cuma yiyoruz sonra bütün hafta o yediğimiz peşimizden geliyor. Ödülleri ölçülü tutmak daha mantıklı.
Hayır hayır öyle düşünme aşırı hızlı kilo vermek pek sağlıklı bişey değil. 3 günde 400 bi haftada 1. 5 kg ayda 5 kg civarı ediyor hiçte az bir durum değil. Ayrıca spor yaptığın için bir miktar kasların da şişiyor. Sana ayna odaklı gitmeni tavsiye ederim. Tartı odaklı gitme mesela bende bariz incelme var bu hafta ama 68e çıktım. Bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorum.Önceden daha çok veriyodum bide sporumu yapıyorum inan ki suyum 2.5 lt yi geçiyo daha napcam anlamadım
Daha çok bekliyodum hayal kırıklığına uğradım resmen
Doğru diyosun canım incelme var kıyafetlerim hep bol geliyo tabi 18 kilo az değil toplamda inşallah devamı da gelecekHayır hayır öyle düşünme aşırı hızlı kilo vermek pek sağlıklı bişey değil. 3 günde 400 bi haftada 1. 5 kg ayda 5 kg civarı ediyor hiçte az bir durum değil. Ayrıca spor yaptığın için bir miktar kasların da şişiyor. Sana ayna odaklı gitmeni tavsiye ederim. Tartı odaklı gitme mesela bende bariz incelme var bu hafta ama 68e çıktım. Bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorum.
maydonoz tuket bence bol bolGünaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bendenasıl bir yol cizmeliyim çok stres yaptım sinirim bozuldu resmen 4 gün ve tartıya eksiye geçmeliyim
Persembe:81.5
Ctesi:85
Ptesi: 83.3
Maydanoz sütumu çok azaltıyor canım onu yapamam ama proteini artırıp persembede kabak yapsammaydonoz tuket bence bol bol
ayrica karbonidrat ve tuzdan uzak durursan gider hizlica
Öncelikle stress yapma. Ve tartiya Cuma ya kadar cikma. Benim tavsiyem soyle OlurGünaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bendenasıl bir yol cizmeliyim çok stres yaptım sinirim bozuldu resmen 4 gün ve tartıya eksiye geçmeliyim
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? :)
Ne güzelmiş ne ince dokunuş ,yanlız 9 tane kız çocuk tek komşuya mi aitBen guzel bir seyler hazirlayinca ona ikram ediyorum, o bana :)
Vejeteryanlar , aslinda et yeseler daha cok secenegim olur ikram etmek icin :)
Gunduzleri cocuklari siteye cikartinca sohbet ediyoruz.
Dun onlarin ozel bir gunuymus, 2 gun boyunca kucuk kiz cocuklarinin cok ozel oldugunu dusunuyorlarmis ve onlara ozel seyler hazirliyorlarmis..
9 tane kiz cocugu olan komsuya hediye goturdu, banada getirdi :)
Degisik insanlar, kulturler tanimakta guzel oluyor..
Tebrikler canım güzel gitmişKilo Kontrol
Cuma 69.4
Pazartesi 69.0
Hedef 68.5
Aynen canım yerken bunu düşünmek gerekGünaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Gider canım sabır bazı rakamlar inat ediyor ama vücudun incelemeye devam ediyor sıkıntı tartı ile moral bozmamizMerhaba kızlar bugün regl oldum galiba bilmiyorum eğer beni yine kandırıp şaka şaka biraz daha sürün diyip kesilmicekse oldum.
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
68 beni çok sevdi bela gibi gitmiyor benden
Muhteşem canım 18 kg tabi ki fark ederDoğru diyosun canım incelme var kıyafetlerim hep bol geliyo tabi 18 kilo az değil toplamda inşallah devamı da gelecek
Başımıza bela bu ödemler1.3 kg artiyim cogu odem ama olmayanlardan da hemen onem alip kurtulmam lazim
Halledersin canım 400g ne kibugun 400 gr lar ne cok... sizinkiler yine iyi -400 ama benim ne yazıkki +400 guzel haftasonunun kötü etkisi
cuma 74.7
pazrts 75.1
hedef 74.2
Yaaa lütfen moralini bozma, her zaman çok gidecek diye bir şey yok ki gülüm. Sen zaten çok güzel bir şekilde 18 kilo vermişsin, hala da vermeye devam ediyorsun, daha ne olsun. Moral diyetin için önemli, bozma moralini şöyle bir silkelen, gülsün yüzün. Eskisinden biraz daha eksildiğin için mutlu olDaha çok bekliyodum hayal kırıklığına uğradım resmen
Aslında denemeye değer de if nin kuralından çıkmış oluyorsun. Bilim adamları da boşuna gece yatmadan yiyin demiyordur herhaldeŞimdi ben sabah 10 la akşam 16 30 yapıyorum if i canım mesela sabah kalkınca incir kürümü yaptım yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum diyelim akşam da 15 gibi incir kürümü yiyip 16 30 a doğru da yemeği yiyorum ama herkes akşam yatmadan 2 saat önce diyo incir kürü için acaba ifi bozup bende yatmadan mı yesem diyorum şu 21 gün de ne dersin
Maydonoz ile ödemlere savaş açmayı mı planladın yoksa farklı bir yol mu izleyeceksin canım?1.3 kg artiyim cogu odem ama olmayanlardan da hemen onem alip kurtulmam lazim
Kabak bana iyi geliyor sütüme de zararı olmuyor demiştin, kabak detoksu yapsana canım?Günaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bendenasıl bir yol cizmeliyim çok stres yaptım sinirim bozuldu resmen 4 gün ve tartıya eksiye geçmeliyim
Cuma’ya kadar gönderirsin sen onlarıbugun 400 gr lar ne cok... sizinkiler yine iyi -400 ama benim ne yazıkki +400 guzel haftasonunun kötü etkisi
cuma 74.7
pazrts 75.1
hedef 74.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?