Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sut ve yoğurt neden canım bilmediğim için soruyorum yanlış anlama . Evde Leslieyede başlayacağım, zumbada eklersem süper olur

Perşembe yapayım diyorum seviyorum lezzetinide bana hiç detoxtaymisim gibi hissettirmiyor acaba carsamaba Perşembe ikigun mu yapsam

bende geçen hafta aynı durumu yaşadım özge kaptan bana vegan beslen ve bol spor yap demişti.Vegan beslenmenin faydasını gerçekten gördüm.

Tamm canım yazıyorum bugun

Tamam canım bi deneyim dediğin gibi

Selam kızlar ben geldim
66.3 ile +400 geldim
Hoşgeldin canım ne hikmetse herkes +400 de

Perşembe yapayım diyorum seviyorum lezzetinide bana hiç detoxtaymisim gibi hissettirmiyor acaba carsamaba Perşembe ikigun mu yapsam
Kabak detoksunu üç gün yapıyorlar canım, instagramda da okuyabilirsin. Sütüne zararı olmayacaksa iki gün uygulayabilirsin bence. Ben önceden diyet yaparken yoğurt günü uyguluyordun, yediğim yemeklerin yanına bol yoğurt tüketiyordum. Daha doğrusu yoğurta ağırlık veriyordum, onun da faydası oluyordu. Bende perşembe günü onu uygulayacağım.

maydonoz destek canim onemli olan beslenmem.
karbonidrat, baklagil, tuzlu gida falan tüketmezsem cozulur diye umut ediyorum

Canim kusura bakma yazdım zannetmiştim unutmuşum menümü

Pazar menüsü
Sabah
2 dilim ekmek
Salatalik domates
Az Patatesli yumurta
Ballı süt

Akşam
Izgara tavuk bı kaç parça
Salata ve yoğurt

Su 2lt
Spor
45 dk yürüyüş 180puan

Kilo bildirimim
Cuma: 70.8
Pazartesi: 71.5
Hedef: 70.5
Reglim gecikti, sporun dibine vurdum, tartı bana kırmızı kart gösterdi
regl takımın başına 2 haftadır bela oldu resmen.Cuma günü beraber eksi görücez ama eminim.Peki hedefi tutturamazsan kendine verdiğin cezan ne oalcak ?
Pazartesi kontrol tartısı

Cuma 79.8
Pazartesi 79.4
Fark 400 Gr
Şükür ödememi atmışım
Cumaya hedefim 79 inşaallah

Yawrukush @_Vera_
tebrik ederim ödemlerden kurtuldun sonunda. Hedefi tutturamazsan kendine vereceğin cezayı yazmamışsın ama
Cuma 69.4
Pazartesi 69.3
Hedef 68.8
Canım eksini tebrik ederim ama sende cezanı yazmamışsın

KIZLAR DAHA ÖNCE DE SÖYLEDİĞİM GİBİ BU HAFTA HEDEFİNİZİ TUTURAMAZSANIZ KENDİNİZE VERECEĞİNİZ CEZAYI DA YAZMANIZI İSTİYORUM ÇÜNKÜ TABLOYU BU ŞEKİLDE YAPICAM.
ÖRNEK:
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
Hedef 66.5
Cezam: Elde bulaşık yıkama

çok güzel bir gün olmuş

Hedefimi tutturamazsam 90 dk leslie cezami vercem kendime

Merhaba kızlar bugün regl oldum galiba bilmiyorum eğer beni yine kandırıp şaka şaka biraz daha sürün diyip kesilmicekse oldum.
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
68 beni çok sevdi bela gibi gitmiyor benden
Cuma 68,8 Pazartesi 68,6 Cuma hedefim 68 olmak olamazsam cumartesi günü 500 mekik çekicem sporlu cezaverdim kendime

Hedefimi tutturamazsam 90 dk leslie cezami vercem kendime
harikaaa uwww 90 dk 6 mile ediyor kıskandım bende yarın mı yapsam reglin ilk günü berbat geçiyor benim.Kendimi şöyle hissediyorum yüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…