- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sut ve yoğurt neden canım bilmediğim için soruyorum yanlış anlama . Evde Leslieyede başlayacağım, zumbada eklersem süper olurÖncelikle stress yapma. Ve tartiya Cuma ya kadar cikma. Benim tavsiyem soyle Olur
Suyu mutlaka arttir. 3 L den asagi icme
Ogunlerinde salata miktari cok olsun
Yumurta, tavuk protein icinm
Sut ve yogurtdan uzak dur cumaya kadar
kavrulmamis Kuruyemis tuket 20gr
Spor yapmak zor ise 15bin adim at mutlaka. Yawrukush kaptan ev icinde 20binlere cikiyor. Mumkun bisey yani. Apartman da isen merdiven in cik
Perşembe yapayım diyorum seviyorum lezzetinide bana hiç detoxtaymisim gibi hissettirmiyor acaba carsamaba Perşembe ikigun mu yapsamYaaa lütfen moralini bozma, her zaman çok gidecek diye bir şey yok ki gülüm. Sen zaten çok güzel bir şekilde 18 kilo vermişsin, hala da vermeye devam ediyorsun, daha ne olsun. Moral diyetin için önemli, bozma moralini şöyle bir silkelen, gülsün yüzün. Eskisinden biraz daha eksildiğin için mutlu ol
Aslında denemeye değer de if nin kuralından çıkmış oluyorsun. Bilim adamları da boşuna gece yatmadan yiyin demiyordur herhaldeolmazsa şöyle bir hafta dene zaten etkisini göstermeye başlar.
Maydonoz ile ödemlere savaş açmayı mı planladın yoksa farklı bir yol mu izleyeceksin canım?
Kabak bana iyi geliyor sütüme de zararı olmuyor demiştin, kabak detoksu yapsana canım?
Cuma’ya kadar gönderirsin sen onları
bende geçen hafta aynı durumu yaşadım özge kaptan bana vegan beslen ve bol spor yap demişti.Vegan beslenmenin faydasını gerçekten gördüm.Günaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bendenasıl bir yol cizmeliyim çok stres yaptım sinirim bozuldu resmen 4 gün ve tartıya eksiye geçmeliyim
Persembe:81.5
Ctesi:85
Ptesi: 83.3
Tamm canım yazıyorum bugunTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @esmeriiim MUAF @stitch 5 DK DANS @Poni Bon Sismaniye 5DK A @_Vera_ ODUL @GCA ODUL North River 10DK A B Beklenen2 MUAF MUAF ODUL E English_teacherrr ODUL @fyzanur 10DKA ODUL 30M @bnnu 50M 30S @Tanssss ODUL @Ozlemlerhayallar ODUL @barga Mor Vampirella Birgaripyolcu06 ODUL Arrietty_ 50M E-brulim 10DK A ODUL @Periannem 30M ODUL @Smneapdullah MUAF ODUL @Tekrar dene SPOR? @sserendipity ODUL 50M
Canfeb canim 3 gunden fazladir menulerini yazmadin, seni menu tablosundan cikarttim.3 gun duzenli menulerini yazarsan eksiksiz, tabloya yeniden girebileceksin.
Menulerini yazmayan arkadaslarim menulerinizi bekliyorum...
Sismaniye , @stitch , @esmeriiim kizlar 2 gunluk menunuz eksik , bugunde yazmazsaniz sizleride menu tablosundan cikartmak durumunda kalacagim...
@GCA , @Tanssss , @barga ,Mor Vampirella kizlar cumartesi menulerinizi bekliyorum ve lutfen menulerinizi gunu gunune yazmaya calisin ,bir sonraki gune aksatmayin olur mu :))
Bende tebrik ederim 1.olan arkadaşları ve bizi canım@_Vera_ @Smneapdullah. Kızlar tebrik ederim sizi de 1. Liği kaptırdık malesef bizi de tebrik ederim eşim senin sayende 2. OldukCanfeb
Tamam canım bi deneyim dediğin gibiYaaa lütfen moralini bozma, her zaman çok gidecek diye bir şey yok ki gülüm. Sen zaten çok güzel bir şekilde 18 kilo vermişsin, hala da vermeye devam ediyorsun, daha ne olsun. Moral diyetin için önemli, bozma moralini şöyle bir silkelen, gülsün yüzün. Eskisinden biraz daha eksildiğin için mutlu ol
Aslında denemeye değer de if nin kuralından çıkmış oluyorsun. Bilim adamları da boşuna gece yatmadan yiyin demiyordur herhaldeolmazsa şöyle bir hafta dene zaten etkisini göstermeye başlar.
Maydonoz ile ödemlere savaş açmayı mı planladın yoksa farklı bir yol mu izleyeceksin canım?
Kabak bana iyi geliyor sütüme de zararı olmuyor demiştin, kabak detoksu yapsana canım?
Hoşgeldin canımSelam kızlar ben geldim
66.3 ile +400 geldim
Kabak detoksunu üç gün yapıyorlar canım, instagramda da okuyabilirsin. Sütüne zararı olmayacaksa iki gün uygulayabilirsin bence. Ben önceden diyet yaparken yoğurt günü uyguluyordun, yediğim yemeklerin yanına bol yoğurt tüketiyordum. Daha doğrusu yoğurta ağırlık veriyordum, onun da faydası oluyordu. Bende perşembe günü onu uygulayacağım.Perşembe yapayım diyorum seviyorum lezzetinide bana hiç detoxtaymisim gibi hissettirmiyor acaba carsamaba Perşembe ikigun mu yapsam
maydonoz destek canim onemli olan beslenmem.Yaaa lütfen moralini bozma, her zaman çok gidecek diye bir şey yok ki gülüm. Sen zaten çok güzel bir şekilde 18 kilo vermişsin, hala da vermeye devam ediyorsun, daha ne olsun. Moral diyetin için önemli, bozma moralini şöyle bir silkelen, gülsün yüzün. Eskisinden biraz daha eksildiğin için mutlu ol
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @esmeriiim MUAF @stitch 5 DK DANS ODUL @Poni Bon Sismaniye 5DK A ODUL 10DKA @_Vera_ ODUL 50M @GCA ODUL MUAF MUAF North River 10DK A B Beklenen2 MUAF MUAF ODUL E English_teacherrr ODUL @fyzanur 10DKA ODUL 30M 50M @bnnu 50M 30S @Tanssss ODUL @Ozlemlerhayallar ODUL @barga MUAF Mor Vampirella ODUL Birgaripyolcu06 ODUL Arrietty_ 50M MUAF E-brulim 10DK A ODUL @Periannem 30M ODUL 50S @Smneapdullah MUAF ODUL @Tekrar dene SPOR? @sserendipity ODUL 50M
@esmeriiim , @stitch , @Poni Bon ,Sismaniye , @bnnu , @Tanssss , @barga , Birgaripyolcu06 , @Smneapdullah , @sserendipity menulerinizi bekliyorum, lutfen menulerinizi duzenli yazin kizlar...
NOT:Arrietty_ , @_Vera_ kaptanlarim odul ogunlerinin haricinde kacamak yapan arkadaslarimizin puanlarindan eksiltecegiz demistik kurallar geregi biliyorsunuz, bu durumda ceza alan arkadaslar:
Sismaniye , @_Vera_ , @sserendipity , @Periannem bu arkadaslarimizin spor puanlarindan 100 puan dusuruyoruz.
regl takımın başına 2 haftadır bela oldu resmen.Cuma günü beraber eksi görücez ama eminim.Peki hedefi tutturamazsan kendine verdiğin cezan ne oalcak ?Kilo bildirimim
Cuma: 70.8
Pazartesi: 71.5
Hedef: 70.5
Reglim gecikti, sporun dibine vurdum, tartı bana kırmızı kart gösterdi
tebrik ederim ödemlerden kurtuldun sonunda. Hedefi tutturamazsan kendine vereceğin cezayı yazmamışsın ama
Canım eksini tebrik ederim ama sende cezanı yazmamışsınCuma 69.4
Pazartesi 69.3
Hedef 68.8
çok güzel bir gün olmuşCanim kusura bakma yazdım zannetmiştim unutmuşum menümü
Pazar menüsü
Sabah
2 dilim ekmek
Salatalik domates
Az Patatesli yumurta
Ballı süt
Akşam
Izgara tavuk bı kaç parça
Salata ve yoğurt
Su 2lt
Spor
45 dk yürüyüş 180puan
Hedefimi tutturamazsam 90 dk leslie cezami vercem kendimeregl takımın başına 2 haftadır bela oldu resmen.Cuma günü beraber eksi görücez ama eminim.Peki hedefi tutturamazsan kendine verdiğin cezan ne oalcak ?
tebrik ederim ödemlerden kurtuldun sonunda. Hedefi tutturamazsan kendine vereceğin cezayı yazmamışsın ama
Canım eksini tebrik ederim ama sende cezanı yazmamışsın
***Gunaydin guzel arkadaslarim, yeni haftaniz cok mutlu, saglikli, keyifli gecer umarim.
***Bugun KONTROL TARTI gunumuz, ac karnina tartilip, kilonuzu ve cuma gunu icin hedefinizi yazmayi unutmayin. (Fotograf paylasmaniza gerek yok, sadece cuma gunleri fotografli tarti bildirimi yapiyoruz.)
***Basgul hepinizin yuzunu guldurur umarim..
Cuma 68,8 Pazartesi 68,6 Cuma hedefim 68 olmak olamazsam cumartesi günü 500 mekik çekicem sporlu cezaverdim kendimeMerhaba kızlar bugün regl oldum galiba bilmiyorum eğer beni yine kandırıp şaka şaka biraz daha sürün diyip kesilmicekse oldum.
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
68 beni çok sevdi bela gibi gitmiyor benden
harikaaa uwww 90 dk 6 mile ediyor kıskandım bende yarın mı yapsam reglin ilk günü berbat geçiyor benim.Kendimi şöyle hissediyorum yüm günHedefimi tutturamazsam 90 dk leslie cezami vercem kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?