500 mekikte yağlarrr yanaaarrr.Cuma 68,8 Pazartesi 68,6 Cuma hedefim 68 olmak olamazsam cumartesi günü 500 mekik çekicem sporlu cezaverdim kendime
Peki hedefi tutturamazsanız kendinize ne ceza vermeyi düşünüyorsunuz?Selamm herkese. Grip oldum dün uyayakalmışım sabahta okula anca yetişiyorum bildirimim geç kalıyo kusura bakmayın
Başlangıç 79.7
Bugün 79
Fark -700 gr
Cuma hedefi 78.5
Normalde bu kadar veremem :) regl şişkinliğim gitti
Çok güzel bir gün olmuş yağlar yanmış ev pırıl bıdık olmuş ama su az kalmış. Su diyette kilit nokta. O yüzde bugün güne yayarak içme koşulu ile 2 büyük bardak su cezanız varDünkü menüm
10.00
Yarım yumurta
1 d ekmek
5 zeytin
1 d peynir
Domates
13.00
1 mandalina
Yarım çb leblebi+kuru üzüm karışımı
15.00
1 fincan sütlü kahve
17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 sivas köfte(kıyma+tuzdan yapılıyo)
Salata
Su 1.5
Spor 3 saat ev işi koltuk filan sildim iyi yağ yakmışımdır :)
Hedefe ulaşamazsam vereceğim cezayı bulamıyorum :)Peki hedefi tutturamazsanız kendinize ne ceza vermeyi düşünüyorsunuz?
Çok güzel bir gün olmuş yağlar yanmış ev pırıl bıdık olmuş ama su az kalmış. Su diyette kilit nokta. O yüzde bugün güne yayarak içme koşulu ile 2 büyük bardak su cezanız var
İlaçlar regl düzenini değiştiriyor. Yakınımda da bundan yakınan çok kişi var. Bie doktorla görüşmeni tavsiye ederim. Bizim yaşlarda kilo vermek aslında çok kolay oluyor ama sporsuz nedense zorluyor. Yürüyüş yapmak seni zorlamaz belki ev içinde yürüyüşler yapabilirsin. Odadan odaya 10 bin adımdan fazlaysa çıkıyorum ben.Cuma 69.7
Pazartesi 70.3
Evet dün akşam 4 adet ikram yemiştim ama saat 6da yemeğimi bitirmiştim. Neden bu kadar zor kilo veriyorum bilmiyorum. Normalde biraz dikkat ettiğimde 1-2 kilo hemen giderdi. Reglim de gecikti. Corona pozitif çıkmadan önce regl iken aradan 2 ay geçmiş ve hala olmadım. Acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı?
Yawrukush suyumu yazmayı unutmuşum dün 1.5 lt içtim. Bu hafta arttırmayı hedefliyorum :)
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Cezan nedir kaptanımmm
O zaman cezanı ben vereyim mi hedefi tutturamazsan eğerHedefe ulaşamazsam vereceğim cezayı bulamıyorum :)
Ben sirf karbonhidrat dan dolayi oyle dusundum :) Yoksa peynir de derdim ama proteini ve saglikli yag baya iceriyor karbonhidrat icerigi de dusuk. Sadece baya artisi olanlar boyle bir deneme yapabilir diye dusunuyorumArrietty_ kaptanım süt ve yoğurt tüketme demişsin ya bir arkadaşımıza neden acaba ?
Sütü biliyorum yağlanma sebebi süt tüketmemek lazım ama fermente formları tüketmekte bir sakınca yok hatta bu formları tüketmeliyiz diye biliyorum ?
En nefret ettigim sey. 50 burpeesCezan nedir kaptanımmm
Çözülür çözülecek çözeceksinmaydonoz destek canim onemli olan beslenmem.
karbonidrat, baklagil, tuzlu gida falan tüketmezsem cozulur diye umut ediyorum
Süper
Tebrikler canım haftasonundan eksi çıkmak harikaCuma 69.4
Pazartesi 69.3
Hedef 68.8
İnşallah öyle olur canım, senin gözün aydı regl geldi, ben hala beklemedeyim. Belirti desen o da yok. Dün eşim de kafamı karıştırdı, böyle iki arada bir derede kalmak sinirime dokunuyorregl takımın başına 2 haftadır bela oldu resmen.Cuma günü beraber eksi görücez ama eminim.Peki hedefi tutturamazsan kendine verdiğin cezan ne oalcak ?
tebrik ederim ödemlerden kurtuldun sonunda. Hedefi tutturamazsan kendine vereceğin cezayı yazmamışsın ama
Canım eksini tebrik ederim ama sende cezanı yazmamışsın
Harika bir başlangıç olmuş yeni haftayaSelamm herkese. Grip oldum dün uyayakalmışım sabahta okula anca yetişiyorum bildirimim geç kalıyo kusura bakmayın
Başlangıç 79.7
Bugün 79
Fark -700 gr
Cuma hedefi 78.5
Normalde bu kadar veremem :) regl şişkinliğim gitti
İlaçlar etki etmiş olabilir, spor, diyet, uyku düzeni hepsi bir etken... ama böyle etkenler 2 ay geciktirir mi bilemedim. Doktora görünseydin canım?Cuma 69.7
Pazartesi 70.3
Evet dün akşam 4 adet ikram yemiştim ama saat 6da yemeğimi bitirmiştim. Neden bu kadar zor kilo veriyorum bilmiyorum. Normalde biraz dikkat ettiğimde 1-2 kilo hemen giderdi. Reglim de gecikti. Corona pozitif çıkmadan önce regl iken aradan 2 ay geçmiş ve hala olmadım. Acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı?
Yawrukush suyumu yazmayı unutmuşum dün 1.5 lt içtim. Bu hafta arttırmayı hedefliyorum :)
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
ayy evet sen söylemiştin cezanı unutuyorum amaİnşallah öyle olur canım, senin gözün aydı regl geldi, ben hala beklemedeyim. Belirti desen o da yok. Dün eşim de kafamı karıştırdı, böyle iki arada bir derede kalmak sinirime dokunuyor
Cezamı belirlemiştim kaptanım, önceden yazdığım için unutmuşum tekrar yazmaya. Kendime 15.000 adım cezası verdim.
Önemli değil canımayy evet sen söylemiştin cezanı unutuyorum amagebelik şüphen varsa spor yapma istersen ay bilmiyorum ki bu gebelik olayları beni çok geriyor burda yazılıyor ya olabilir mi acaba diye ben oturduğum yerde nasıl olcak şimdi moduna giriyorum en kısa zamanda nasıl istersen öyle sonuçlanır inşallah
Gönlündeki hakkında hayırlısı olur inşallahÖnemli değil canım
Şüphem var mı yok mu bilemiyorumyani olabilir sonuçta istiyoruz ama öyle parmağını şıklatıp hamile kalan biri olmadığım için fazla ihtimal veremiyorum. İki gün önce başkasına akıl veriyordum takma kafana reglin gecikmesini hayırlısı olsun diye ama olay kendime dönünce verdiğim bütün akıllar uçup gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?