Keto Flu (Grip) - Ketojenik Diyet Yan EtkileriBence giyebilirsin sanki kim bilecek senden başkao nedir kaptanım keto flu
Sağol canım bilgi için okuyayımKeto Flu (Grip) - Ketojenik Diyet Yan Etkileri
:)) yarin giyip de cikayim
Adım yarışmasına katılacak olsam ilk günden başlamam mantıklı olurdu patronAdim puani eklemiyoruz bu hafta.
Evet katilmak istemem dedin ama adim sayini paylasinca vazgectin sandim :)
Silerim aksama, sorun degil
Harika motivasyon :)))Selam arkadaşlar
Tartıya 2 güncük kaldı
Lütfen biraz daha çabalayalım
Aminn inşallah canım cumaya hepimiz isteğimiz sonucları alırız umarım her cuma kendimi sınava girecek gibi heyecanlı hissediyorumSlm kızlar: sabah ve öğlen iyi iş çıkardım
İnşallah akşamı da hatasız atlatmak istiyorum. Bugünü de güzelce kapatıp, yarın da aynı şekilde ilerleyip cuma sabah tartıda 76 yı görmek istiyorum. Allah isteyen herkesi sağlıkla zayıflatsın. Emeklerimizin sonucunu alalım. Tabi herşeyin başı sağlık.
AminSlm kızlar: sabah ve öğlen iyi iş çıkardım
İnşallah akşamı da hatasız atlatmak istiyorum. Bugünü de güzelce kapatıp, yarın da aynı şekilde ilerleyip cuma sabah tartıda 76 yı görmek istiyorum. Allah isteyen herkesi sağlıkla zayıflatsın. Emeklerimizin sonucunu alalım. Tabi herşeyin başı sağlık.
99 u ucundan da olsa görecekmiyizAminn inşallah canım cumaya hepimiz isteğimiz sonucları alırız umarım her cuma kendimi sınava girecek gibi heyecanlı hissediyorum
Görürüm diye düşünüyorum bi süpriz olmazsa99 u ucundan da olsa görecekmiyiz
Ben kendi tarti sonucumdan cok seninkine heycanliyimGörürüm diye düşünüyorum bi süpriz olmazsa
Yaaa ciddimi çok sağol kaptanım .öyle valla en son yıllar önce 2 li rakamları gördüm çok haksızlık yaptım bu vücüda resmen obez oldum ama 2 li rakamları görürsem büyük motivasyon olur bana da inşallahBen kendi tarti sonucumdan cok seninkine heycanliyim
2li rakamlara gelmek daha da motive eder sizi.
Sakir Sakir gider sonra 80ler 70ler derken mezun olmusun
Yaparsin sen.Yaaa ciddimi çok sağol kaptanım .öyle valla en son yıllar önce 2 li rakamları gördüm çok haksızlık yaptım bu vücüda resmen obez oldum ama 2 li rakamları görürsem büyük motivasyon olur bana da inşallah
İnşallah canımYaparsin sen.
Ve goreceksin eminim bu cuma
Sağolasın çıkmadı ama belki de yer ediniyordu. Çıkan 4 var. Akşama yemek yapamadım. Şehriye çorbası vardı, yanına hiç halim yok, eşim ne yaparsa artık. Diyete uygun olmayan bişeyse iki üç çatal alırım.Amin
Dedigin gibi herseyin basi saglik.
Aksama Yemek planin nedir?
Kizcenin disi cikti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?