Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hemşoo aşkla birlikte yenilen yemek özeldir, güzeldir Eliptikle yediklerinden eser kalmaz
aynenn :) vallah su aralar nazar deymesin cok mutluyuzz ozene bozene yemek yaptimm ona hani karsisina gecip salata yiyemezdim:)

vallah patroncum 20.00 gibi yedik keyif yaptik masada cidden ne arasan vardi ama buna ragmen bi isirik cikolata bidee cerez iste findik fistik cekirdekk .. ama kahvaltimi dün baya saglamda yaptim yani berbatti

vallah bende bilemedim .. ((

güzel. :)

Menün güzel puding yemissin ama yeterincede spor yapmissin:))

kaynanaa evinde rejim olmazzzz !!:))) hahah ne diyelim bizz bu menüyeeee elticimmm YARAMASINNN!!!:))

kaynanaa evinde rejim olmazzzz !!:))) hahah ne diyelim bizz bu menüyeeee elticimmm YARAMASINNN!!!:))
Tartı yaramış diyor ama
Milletin 1 haftada yediğini kaynanam bana 1 günde yediriyor
65 de böylelikle gitti

Su cezası gelmiş zaten sabah kahvaltı yapmiyosun sen bikaç gündür dikkatimi çekiyor bende kahvaltı yapma cezası vereyim.
50 jj 30 mekik benden sana.
Ooo maşallah elimi korkak alistirmiyim sporuna ek 30 dk yürüyüş 100 jj 50 squat 30 mekik
Gayet güzel olmuş.

yahu kacamak yok ama sagliksiz bir menu sadece aksam idare eder
o nedenle 2 gun kahvalti sarti kosuyoruz sana ve kacamaksizzzz

of off o pogacalardaki yaglardan bahsetmek istemiyorummm

cezaaa

30 sguatt
30 jj yada 30 mekik

sguat kesin jj ile mekik arasinda sen sec

hem agzim hem gozlerim acik okudum inanamadim
cezan o kadar hafif olmamali cunku sen ctesi cok guzel bi sonuc almistinn

cezaaa

3 gun boyuncaaa her gunn

30 sguatt +100 jj + 50 mekik
menu ile ceza seklinde bildirilmesi rica olunurr sekerim.

Not :goncanin cezalarina ekkk

vallah patroncum 20.00 gibi yedik keyif yaptik masada cidden ne arasan vardi ama buna ragmen bi isirik cikolata bidee cerez iste findik fistik cekirdekk .. ama kahvaltimi dün baya saglamda yaptim yani berbatti

kacamaklarin icin 30 jj yeter sana hadi sevgiliyle yapilan romantik gecenize verelim oda :)

ebrunun cezasi az olmus goncam sana ek verdim bisiler

Hop hoopp noluyo bakiim???
Salmak yok!! Hemen silkelen bakalım.

Aklına geldikçe sallan zıpla. "Yemek yaparken, iş yaparken"
Ben bunu aklıma geldikçe hareket olsun die yaparım annem hadi tuvaletine git kızım der
Daha cumaya kaç gün var.
Moralini bozmak yok ebrum.

Bendee E-brulim ne yaptin böle tatlim ya Bugün dengelemeye çalış cnm, az ve hafif ye ve spora ağırlık ver. O zeyzey ve gogonun verdiklerini de yaparsan ek olarak başarabilirsin. Cumaya güzel sonuçlar beklerim senden

Canlarim hepinize tesekkür ederim de ciddi anlamda canima okumaya kararlisiniz anlasilan
Intikam tatli geldi, hincinizi alin bakalim
Güne 2,5 bardak ilik su, 250 jj, 25 dk tempolu yürüyüs ve 100 basamak (merdiven) ile basladim - pes etmek yok

Ooo maşallah elimi korkak alistirmiyim sporuna ek 30 dk yürüyüş 100 jj 50 squat 30 mekik

Goncam squat yerine baska birsey alabilirmiyim (dizimden o kadar cok yapamiyorum)?
Birde mekikler yarim mekik olur degil mi?

Cumartesi aldigim sonuctan eser yok
Cezan basim üstüne kuzum Sumo Squat yapsam olur mu (Goncaya da yazdim cok squat yapamiyorum dizimden yaparsamda anca sumo)? Sana da ayni soru gülüm yarim mekik kabul mü?

Motivasyon icin tesekkür ederim pembem
Cuma güzel bir sonuc alabilmek icin elimden geleni yapacagim
Kiz zaten yerimde hic durmuyorum, süpürge yaparken roman havasi oynayan insanim ben

E-brulim benden sana 100 jj- 100-ip atlama- 50 saga sola mekik- yarim saat hoptek
o 50 mekik beni bitirecek korkulur sizden

Gülüm insallah cuma güzel sonuclar alacagiz... Pozitif düsünelim ki güzel sonuclar elde edelim cok sagol bitanem

Kizlar kisaca özetliyorum cezalarimi:
yarim saat yürüyüs
300 jj
100 ziplama
130 mekik (50'si saga sola yarim mekik)
yarim saat kolbasti
squatlar belli olsun onlari da listeme ekleyecegim - insallah bu listeden sonra yarin ayaga kalkmaya mecalim olur

Tamam canım mekik olsun paylastir kendine göre yarım mekik yan mekik düz mekik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…