bana bisey demezz beni direk alir disariya kosuya haha :) maglum komsuu hemde eltim oluncaa:)Güzel olmuş canım menün sporun.
Bakalım Ebru ne diycek buna merakla bekliyorum.
Kolay gelsin canım.
aynenn :) vallah su aralar nazar deymesin cok mutluyuzz ozene bozene yemek yaptimm ona hani karsisina gecip salata yiyemezdim:)Hemşoo aşkla birlikte yenilen yemek özeldir, güzeldirEliptikle yediklerinden eser kalmaz
vallah patroncum 20.00 gibi yedik keyif yaptik masada cidden ne arasan vardi ama buna ragmen bi isirik cikolata bidee cerez iste findik fistik cekirdekk .. ama kahvaltimi dün baya saglamda yaptim yani berbatti
ahaha cumada 4 saatlik ev temizligim var sporun dibiii. sende guzel spor yapmis sayilirsinn
kacamak varmi kacamakkk
kacta yendi bu yemekler ??
suan sorun yok gibi cnm.
bende yuruyuse bagladim dogrusu
belinde ne var kuzum dikkat et ihmale gelmez
vallah bende bilemedim ..Menün güzel olmuş canım
Ne diyim bilemedim..
Menü güzel..
O temizliğin üstüne birde jj?? :0
Teşekkür ederimm
Sucuk çok kalorili diye biliyorum ben.. 2 yk çok olmuş yaa..
Fıtık çıktı canım yaa. Birde çok terliyorum ve malesefki çok çabuk tutuluyorum. Zaten bu yüzden izne ayrılmıştım ocakta.. Uzun birsürede toparlanamamştm..
Şimdi iyiyim çok şükür biraz daha dikkatli davranıyorum
Menü güzel tatlım
güzel. :)Kizlar misafirim var menumu yazip sizinlilere vakit bulunca bakicam.
Sabah 11.00- guzel bi kahvalti yaptim -1 dilim kepekli ekmekle
Ara- cig findik- 1 parca % 70 bitter 1 nescafe
16.30 - 3 kofte- firinda patates biraz- salata- ayran
Az once 1 kase sehriye corbasi- 1 kase yogurt
1.5 lt su bol bitki cayi
Bol yuruyus
Menün güzel puding yemissin ama yeterincede spor yapmissin:))Önce menüm, sonra geçmiş :)
11:00
1 haşlanmış patates
2 dlm ekmek
1dlm peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 yk yoğurt
1 tane vişne reçelinin tanesi
Ara
Nescafe
15:00
1 kase cacık
17:00
1 ısırık kurabiye"kızımın kalanı"
1 küçük kase puding vanilyalı
20:30
5Köfte
Salata
Ayran
Su 3.2 lt
Spor 40dk eliptik bisiklet
100 ip atlama
Ebrum cezamı da yaptım.
kaynanaa evinde rejim olmazzzz !!:))) hahah ne diyelim bizz bu menüyeeee elticimmm YARAMASINNN!!!:))Kızlar eve yeni geldim, bir kaç alıntıyı cevaplayıp menümü paylaşıp yatacağım. Sizin menülerinizi yarın denetleyeceğim :)
O planlarını bizimle de paylaş kuzum :)
Yoğurttan olacağını sanmıyorum canım ya. Acıdan olur öyle şeyler diye biliyorum.
Yanlış anlattım gülüm şişkinlik karında değil, affedersin basur diye korkuyorum. Onu da bildiğim kadarıyla acı tetikliyor. Pul biberi zaten az koyuyorum, 14. güne kadar sabredeyim sonra ara vereceğim ona göre de belli olur zaten.
Ben ona yarın gününü göstereceğim :)
Bana bırak, ben onun havasını alırım :)
Eveeett gelelim benim rezil kepaze menüme. Büyük ihtimalle beni topa tutacaksınız. Canıma okuyun fazlasıyla hak ettim
1 bardak ılık limonlu su ile güne başlangıç
Kahvaltı yapamadım davetliydik
Saat 12:00
1 dilim su böreği
1 tane şerbetli gül tatlısı
2 hurma biri dışı çıkolata kaplıydı
Ara 15:30
Meyveli yoğurt
Akşam 19:00
2 kepçe mantı
2 yk pilav
2 yk etli taze fasulye
2 ısırık ıspanaklı börek
2 içli köfte (küçüktü)
Bol salata
Ara 21:00
2 yk un helvası
1 minik dilim baklava
2 çilek
2 lt su
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş + 100 jj + camları sildim (180 kalori)
Bu berbat menümden dolayı sizlerden özür diliyorum
Tartı yaramış diyor amakaynanaa evinde rejim olmazzzz !!:))) hahah ne diyelim bizz bu menüyeeee elticimmm YARAMASINNN!!!:))
Su cezası gelmiş zaten sabah kahvaltı yapmiyosun sen bikaç gündür dikkatimi çekiyor bende kahvaltı yapma cezası vereyim.Menüm
sabah yemedim
Öğlen
domates ekmek yedim.. menemen için pişen domatesten aldım 3-4 kaşık kadar, az yağlı
ara
yarım muz
Akşam
5 çatal kadar patates püresi
1 parça tavuk
1 bardak ayran
su hiç yok denecek kadar az
bugünkü cezalarımı da alayımm :)
50 jj 30 mekik benden sana.İyi geceler herkese,
Benim bugünkü menum
sabah :2 pogaca,avuç içi kadar peynir,3kasik domates sosu,2yumurta beyazı,şekersiz çay
öğlen :sekesiz türk kahvesi,topkek
aksam:yarim kase sehriye çorbası,2 tavuk budur,3 kasik fırında makarna
3.5-4 litre su,2fincan şekersiz filtre kahve
50 mekik,50squat,50 jumping jack,30 dk yürüyüş
Ooo maşallah elimi korkak alistirmiyim sporuna ek 30 dk yürüyüş 100 jj 50 squat 30 mekikKızlar eve yeni geldim, bir kaç alıntıyı cevaplayıp menümü paylaşıp yatacağım. Sizin menülerinizi yarın denetleyeceğim :)
Yoğurttan olacağını sanmıyorum canım ya. Acıdan olur öyle şeyler diye biliyorum.
Yanlış anlattım gülüm şişkinlik karında değil, affedersin basur diye korkuyorum. Onu da bildiğim kadarıyla acı tetikliyor. Pul biberi zaten az koyuyorum, 14. güne kadar sabredeyim sonra ara vereceğim ona göre de belli olur zaten.
Eveeett gelelim benim rezil kepaze menüme. Büyük ihtimalle beni topa tutacaksınız. Canıma okuyun fazlasıyla hak ettim
1 dilim su böreği
Meyveli yoğurt
2 kepçe mantı
2 yk pilav
2 yk etli taze fasulye
2 ısırık ıspanaklı börek
2 içli köfte (küçüktü)
Bol salata
2 yk un helvası
1 minik dilim baklava
2 çilek
2 lt su
Gayet güzel olmuş.Menüm
09:30 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
15:00 1 dilim buğday ekmeği, küçük bir tabak menemen
17:00 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim buğday ekmeği
20:00 biraz karışık çerez
2 litre su, 30 dk yürüyüş
Menüm
sabah yemedim
Öğlen
domates ekmek yedim.. menemen için pişen domatesten aldım 3-4 kaşık kadar, az yağlı
ara
yarım muz
Akşam
5 çatal kadar patates püresi
1 parça tavuk
1 bardak ayran
su hiç yok denecek kadar az
bugünkü cezalarımı da alayımm :)
İyi geceler herkese,
Benim bugünkü menum
sabah :2 pogaca,avuç içi kadar peynir,3kasik domates sosu,2yumurta beyazı,şekersiz çay
öğlen :sekesiz türk kahvesi,topkek
aksam:yarim kase sehriye çorbası,2 tavuk budur,3 kasik fırında makarna
3.5-4 litre su,2fincan şekersiz filtre kahve
50 mekik,50squat,50 jumping jack,30 dk yürüyüş
Kızlar eve yeni geldim, bir kaç alıntıyı cevaplayıp menümü paylaşıp yatacağım. Sizin menülerinizi yarın denetleyeceğim :)
1 dilim su böreği
Meyveli yoğurt
2 kepçe mantı
2 yk pilav
2 yk etli taze fasulye
2 ısırık ıspanaklı börek
2 içli köfte (küçüktü)
Bol salata
2 yk un helvası
1 minik dilim baklava
2 çilek
2 lt su
vallah patroncum 20.00 gibi yedik keyif yaptik masada cidden ne arasan vardi ama buna ragmen bi isirik cikolata bidee cerez iste findik fistik cekirdekk .. ama kahvaltimi dün baya saglamda yaptim yani berbatti
Su cezası gelmiş zaten sabah kahvaltı yapmiyosun sen bikaç gündür dikkatimi çekiyor bende kahvaltı yapma cezası vereyim.
50 jj 30 mekik benden sana.
Ooo maşallah elimi korkak alistirmiyim sporuna ek 30 dk yürüyüş 100 jj 50 squat 30 mekik
Gayet güzel olmuş.
günaydın kızlar
Evet ya misafirlik olunca işin içinde diyet miyet hak getire... Tüm ısrarlarıma göre en azından 2'şer kaşıkla atlattım, birde diğerlerinin tabaklarını görseydininsanlar yedirmekten ciddi anlamda zevk alıyor.
Gereğini yapabilirsin
Seni bu denli şoka sokmayı hiç istezdim
Nazara geldimşimdi çok beklerim cuma güzel sonuç almayı. İşte görün ve beni örnek alın, bir anlık gaflet sizi nasıl süründürüyor
Günayydııınn..Gunaydinnn 4. Takimin cici guzel ve gelecegin fit kizlariii
Guzel ve mutlu bir haftaya baslamamiz dilegimlee haftasonunu bi an once toplamanizi ayrica diliyorummm
Agzim acik okudum !!!
Ooo maşallah elimi korkak alistirmiyim sporuna ek 30 dk yürüyüş 100 jj 50 squat 30 mekik
Cumartesi aldigim sonuctan eser yokhem agzim hem gozlerim acik okudum inanamadim
cezan o kadar hafif olmamali cunku sen ctesi cok guzel bi sonuc almistinn
cezaaa
3 gun boyuncaaa her gunn
30 sguatt +100 jj + 50 mekik
menu ile ceza seklinde bildirilmesi rica olunurr sekerim.
Not :goncanin cezalarina ekkk
Motivasyon icin tesekkür ederim pembemHop hoopp noluyo bakiim???
Salmak yok!! Hemen silkelen bakalım.
Aklına geldikçe sallan zıpla. "Yemek yaparken, iş yaparken"
Ben bunu aklıma geldikçe hareket olsun die yaparım annem hadi tuvaletine git kızım der
Daha cumaya kaç gün var.
Moralini bozmak yok ebrum.
o 50 mekik beni bitirecek
Gülüm insallah cuma güzel sonuclar alacagiz... Pozitif düsünelim ki güzel sonuclar elde edelimBendeeE-brulim ne yaptin böle tatlim ya Bugün dengelemeye çalış cnm, az ve hafif ye ve spora ağırlık ver. O zeyzey ve gogonun verdiklerini de yaparsan ek olarak başarabilirsin. Cumaya güzel sonuçlar beklerim senden
Tamam canım mekik olsun paylastir kendine göre yarım mekik yan mekik düz mekik :)Canlarim hepinize tesekkür ederim de ciddi anlamda canima okumaya kararlisiniz anlasilan
Intikam tatli geldi, hincinizi alin bakalim
Güne 2,5 bardak ilik su, 250 jj, 25 dk tempolu yürüyüs ve 100 basamak (merdiven) ile basladim - pes etmek yok
Goncam squat yerine baska birsey alabilirmiyim (dizimden o kadar cok yapamiyorum)?
Birde mekikler yarim mekik olur degil mi?
Cumartesi aldigim sonuctan eser yok
Cezan basim üstüne kuzumSumo Squat yapsam olur mu (Goncaya da yazdim cok squat yapamiyorum dizimden yaparsamda anca sumo)? Sana da ayni soru gülüm yarim mekik kabul mü?
Motivasyon icin tesekkür ederim pembem
Cuma güzel bir sonuc alabilmek icin elimden geleni yapacagim
Kiz zaten yerimde hic durmuyorum, süpürge yaparken roman havasi oynayan insanim ben
o 50 mekik beni bitirecekkorkulur sizden
Kizlar kisaca özetliyorum cezalarimi:
yarim saat yürüyüs
300 jj
100 ziplama
130 mekik (50'si saga sola yarim mekik)
yarim saat kolbasti
squatlar belli olsun onlari da listeme ekleyecegim - insallah bu listeden sonra yarin ayaga kalkmaya mecalim olur
Tesekkür ederim tatlimcimTamam canım mekik olsun paylastir kendine göre yarım mekik yan mekik düz mekik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?