Abla dogum gününü cocuguna nice yillar, bu hafta fena dagittinDogumgününe gidiyoz kizlar bana dua edin olurmu
Gecmis olsun kuzulara canimCanim gunaydin deniz de defne de yaniyor tatlim defneyi ayagimda salliyorum oyle mutlu oluyo kuzu. Denizde yanımda niloya izliyo
Daha dagitacagim geride ebrum haftaya bir kahvalti bir evgörme birde gün varAbla dogum gününü cocuguna nice yillar, bu hafta fena dagittin
Iki haftaya mezun olurum diyodum iki aymi deseydimkiAbla dogum gününü cocuguna nice yillar, bu hafta fena dagittin
GIdecegimiz yer oyun parki kizlar hoplayip ziplayim bariAbla dogum gününü cocuguna nice yillar, bu hafta fena dagittin
İyiyim kuzum motivasyon düşüklüğü heralde bilmiyorum ki bakıyorum aslında :))Esracım nasılsın hiç gözükmüyorsun
Bekle bekle beraber mezuniyeti alalım biz :))Iki haftaya mezun olurum diyodum iki aymi deseydimki
Isin cok zor ablacim, Allah yardimcin olsun, kahvalti yine neyse de ev görme tehlikeliDaha dagitacagim geride ebrum haftaya bir kahvalti bir evgörme birde gün var
Davet edenler 2 hafta sonra kurdugun mezuniyet hayalinin baloncugunu patlattilarIki haftaya mezun olurum diyodum iki aymi deseydimki
Yedigin kadar zipla bencedeGIdecegimiz yer oyun parki kizlar hoplayip ziplayim bari
Ay arapsaci yemem mi o da farkli evet o baya ekstrrm bi ot :) ben severim otu copu :))) bol bol yaparim menulerimde gorursunGelmiş geçmiş olsun canım gerçekten çok yoğunsun kolay gelsin
Hastalık eve girdimi dolaşmadan çıkmıyor ishal de varmı canım enfeksiyon olabilir mi buse
Koy ver gitsin madem nediyim :))))
Ilhan ege kurada çıkmadı ışılay saygın a gidiyor şimdi.vali Rahmi yi önerdiler ama işte dediğin gibi öğretmen önemli olan nasıl bulcaz onun iyisini de bilmiyorum hiç araştırıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah
Aaa özel izmir koleji olmuş eşim bakmış beğenmiş orası heralde ben yeni diye pek sıcak bakmadım ama gidip konuşcam biraz daha iyileşeyim
Ya kızmadım da arapsaçını yememişsin sen ozaman onun kokusu bile başkadır :))
Doktora götürdün mü canım kızları
Yok dr luk kadar artmadi atesleri hemen hastane ortamina sokasim yok elifcim insallah gerek kalmazGelmiş geçmiş olsun canım gerçekten çok yoğunsun kolay gelsin
Hastalık eve girdimi dolaşmadan çıkmıyor ishal de varmı canım enfeksiyon olabilir mi buse
Koy ver gitsin madem nediyim :))))
Ilhan ege kurada çıkmadı ışılay saygın a gidiyor şimdi.vali Rahmi yi önerdiler ama işte dediğin gibi öğretmen önemli olan nasıl bulcaz onun iyisini de bilmiyorum hiç araştırıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah
Aaa özel izmir koleji olmuş eşim bakmış beğenmiş orası heralde ben yeni diye pek sıcak bakmadım ama gidip konuşcam biraz daha iyileşeyim
Ya kızmadım da arapsaçını yememişsin sen ozaman onun kokusu bile başkadır :))
Doktora götürdün mü canım kızları
Canim makineyi koyacak yerim yok mutfagim kucuk hic oyle alet alaniyorum ben ben mayayi koyden getiriyorum dogal maya bi de zaten esim yapardi e simdi ayaga kalkamiyo ondan bana kaldiTatlim makina onrririm on numara sut ilitma derdi yok ben dolaptan sutu koyuuyorum 1 kasik activa sade yogurt maya olarak kullaniorum, hrmde butun yogurt prebiyotik oluyor:))))
Ne torunu canım tabi daha gençler gezin tozsunlarTorun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu
Ne torunu canım tabi daha gençler gezin tozsunlarTorun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu
Kücük evlendim sekerim 39 oldum kizim evli evet torun morun yok daha
canım oğlum muza bayılıyor malesef yediğimde bile gözü kalıyor bende mecburen yiyemiyorum :)
Damadin? ??? kızın mi olacak cane öyle mi hissettin?Gecmis olsun kuzum, insallah cabuk atlatir. Bu soguklar mahvediyor
Ay benim cool damadima Miro güzel yakisir masallah :)))
Boncuğum gözün aydın ne güzel inşallah atanırsınYok abla yaa ilaç bitti halen gelen giden yok bakalım ne olacak
Canım ilaç bitince hemen gelmiyor 3 ile 7 gün arasında yeni adet olursunYok abla yaa ilaç bitti halen gelen giden yok bakalım ne olacak
Kız yok bir şey hissetmiyorum, geçen kızım olursa oğlunu alırım demiştim ya ondan :) çok tatlı oğluşun maşallah :)Damadin? ??? kızın mi olacak cane öyle mi hissettin?
Belirtileri benziyo dişle gribin ama baba gripse bulaşmış olabilir canım takip et bakalım çok geçmiş olsunDiş yüzünden de olabilir sanırım abla. .Çünkü hem ishal hem burun akıntısı var.
Başarılar diliyorum ablacim.
Sağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)
Yaza kadar görücez mavişim :)
Babamız grip ama oğlum grip mi diş mi anlayamadım? ?
Ne torunu ayol 39 yaşında. 5 sene daha gezsinler:))Torun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu
Aa noldu canını sıkan bişey mi var tatlımİyiyim kuzum motivasyon düşüklüğü heralde bilmiyorum ki bakıyorum aslında :))
Bekle bekle beraber mezuniyeti alalım biz :))
Afiyetolsun canım ben aslında pek ot çeşidi sevmem nasıl Aydınlı deme sakın ama yapan olursa yerim kendim nadir yaparım sebze daha severimAy arapsaci yemem mi o da farkli evet o baya ekstrrm bi ot :) ben severim otu copu :))) bol bol yaparim menulerimde gorursun
Umarım gerek kalmaz canım hemen toparlarlar neyseki evdesinYok dr luk kadar artmadi atesleri hemen hastane ortamina sokasim yok elifcim insallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?