- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
İyiyim aslındada da rejimden yoruldum heralde :) Bide hedefi düşürdük toparlarım inşallah:) Sen nasılsınBelirtileri benziyo dişle gribin ama baba gripse bulaşmış olabilir canım takip et bakalım çok geçmiş olsun
Ne torunu ayol 39 yaşında. 5 sene daha gezsinler:))
Aa noldu canını sıkan bişey mi var tatlım
Afiyetolsun canım ben aslında pek ot çeşidi sevmem nasıl Aydınlı deme sakın ama yapan olursa yerim kendim nadir yaparım sebze daha severim
Umarım gerek kalmaz canım hemen toparlarlar neyseki evdesin
Izin alsan biraz bilemedim canım veya buraya daha çok gelsen motivasyonunu artardı belkiİyiyim aslındada da rejimden yoruldum heralde :) Bide hedefi düşürdük toparlarım inşallah:) Sen nasılsın
D3S1R3 gelmedin mi daha merak ettim
Afiyet olsun Fatime cim bende makinede yapıyom aynen öyle oluyor
dogrusunu yapıyorsun bence
olsun vucudumda temzlense olur metabolızmamda yavas yanı faydası var devam edım barı
hayhay bakıyorum thanks
of napcaz ya cok pis bir görüntü yawrukush hocammm orası sporla erirmi sarkık karın lütfen bilgiverrmsn geldgnde
afyt olsn bn mısırı tuzlu tuzsz yaglı yagsz hıc bı sekılde sevmıorm ama kabzlık cektgm zamnlar oluo önerini dikkate alıcam cok saol cnm
bide akowser in hedef kg su 48 miş onada çok sasırdım hayatmda o kg ya inemem be ama yaş faktörü var daha 20 yasndaymıs
Merhaba citirlar, nasilsiniz?
Biz kalktik oglumla kahvalti yapiyoruz:)
D3S1R3 nasil gecti canim sunumun?
haeshin kuzular nasillar?
@Hayaller35hawar @melinda23 sizler nasil oldunuz kizlar?
Nasilsin guzelim, nasil geciyor gunun, var mi nisanlindan haber? :)Günaydın canımm :)
Nasilsin guzelim, nasil geciyor gunun, var mi nisanlindan haber? :)
aksama ben az patatesli, bol soganli, biberli kusbasi yemegi yapacagim canim:)Ayy canim hic yemek yapmak istemiyorr, ne yiyeceksiniz kizlar aksam yemeğine
ahh benimde canim cok tatli istiyor, varsa kayisi kurusu ye 1-2 tane.İyiyim canım, güzel geçiyor yemeklere bakıp-bakıp tutuyorum kendimiyemek değil tatlı daha doğrusu :))
2-3 gündür yok canım, aramamış, fırsat olmuyor herhalde..
neden yeniden bu mesaji alintiladim bilmiyorum kusura bakmayin, guya duzeltme yapacaktim:)aksama ben az patatesli, bol soganli, biberli kusbasi yemegi (et sote)yapacagim canim:)
birde corba ve salata tamamdir:)
sen nasilsin?
Hoşgeldin canım biz daha iyiyiz sen nasılsınMerhaba citirlar, nasilsiniz?
Biz kalktik oglumla kahvalti yapiyoruz:)
D3S1R3 nasil gecti canim sunumun?
haeshin kuzular nasillar?
@Hayaller35hawar @melinda23 sizler nasil oldunuz kizlar?
Supermis menun... Bende kalkip bi corba yapayim bari. Iyiyim cok şükür nefsimle mucadeleye devam :))aksama ben az patatesli, bol soganli, biberli kusbasi yemegi yapacagim canim:)
birde corba ve salata tammadir:)
sen nasilsin?
Bende iyiyim sukur canim, cok sevindim iyi olmaniza.Hoşgeldin canım biz daha iyiyiz sen nasılsın
menulerin gayet guzel canim seninde:)Supermis menun... Bende kalkip bi corba yapayim bari. Iyiyim cok şükür nefsimle mucadeleye devam :))
cok az yemissin canim , acikmadin mi?Kızlar bugün ki menüm
Sabah
1sekerli Nescafe
Zeytin azcık peynir
Öğle
Çorba
Elma
Aksam
Karnabahar
ooo gozumuzaydin canim, tebrikler :)Bitti sukur. Cok begendiler, tebrik ettiler. Bu etabi da basariyla atlattik. Yemege gidiyoruz biz, aksam gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?