44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

kızlar kilolrmla başm fena dertde eylüle kdr en azndn 6-7 kilo wermlym ama nasl blmyrm

Canım herkes niye bu kadar mutsuz anlamıyorum. Verebiliriz kızlar. Moral bozmak yok. Diyet listeleri var, oraya bakın, herkes diyetisyeninden aldığı listeleri yazmış. Kendinize uygunu bulun. Bayram sonrası başlayın , hatta bence hemen şimdi başlayın!

Bayram planım şöyle:

Sabah limonlu su içilecek, sahilde yürüyüşe çıkılacak (sabah 5 gibi, hava serinken).
Ev gelinip duş alınacak. Yatılabilir.
Kahvaltıda esmer ekmekle güzel bir kahvaltı.
Arada kuruyemiş veya meyve.
Öğleyin haşlanmış sebzeler ve ızgara et.
Ara kahve + spor
Akşam salata ve ızgara et.
En geç 20'de yemek bitecek.
Sonra yeşil çay, limonlu su, su, maden suyu içilecek bolca.

Bayram güzel olacak güzel güzel.

tatlım benm kendime güwnm yk sewgilm terketdi bu kilolarını ondan wermk istyrmelmden geleni ypıyrm 1 aydr ama olmuyoo

Spor yapınca insan mutlu oluyor özgüven geliyor, yaparım diyorum kendi kendime her şeyiii. Eskiden aynaya bakamazdım şimdi daha iyi bakıyorum aaa buram sıkı değil diyip kendimi hırslandırıyorum eskiden olsaa ohooo.... spor yapıyorumm

tatlım benm kendime güwnm yk sewgilm terketdi bu kilolarını ondan wermk istyrmelmden geleni ypıyrm 1 aydr ama olmuyoo

canım kaç kilosun boyun ne? Belki de elinden daha fazlası geliyordur, belki çayın yanında tadına baktığın şeyi yok saymışsındır?

Gerçekten öyle, spor yaptıktan sonra o yorgunluk o hafifleme hissi harika. Eskiden oturmaktan nefret eder, yatardım. Şimdi spor yapmayı sevmeye başladım. Ne yapıyorsun spor olarak?

Bende bu hafta hic kilo verememisim umarim adet oncesi siskinligindendir moralimi bozmak istemiyorum

Gerçekten öyle, spor yaptıktan sonra o yorgunluk o hafifleme hissi harika. Eskiden oturmaktan nefret eder, yatardım. Şimdi spor yapmayı sevmeye başladım. Ne yapıyorsun spor olarak?

Kondisyon bisikleti doğru mu yazdım emin değilim. Sabah kalkar kalkmaz 1 saat sürüyorum. Bugün streç film sardım bakalım etkisini görecek miyim... Sonra kahvaltı vs... günün sonunda 1 saat daha. Otururken de sıkıp gevşetiyorum kaslarımı.

Bende bu hafta hic kilo verememisim umarim adet oncesi siskinligindendir moralimi bozmak istemiyorum

Bazen kilo verme de durabilir canım, o zamanlarda da moralini bozma, 3 gün şok bir şey uygula, aklı başına gelsin vücudunun

Doğru yazdın. Ben de Jilliana başlıyorum bugün.

İftar :
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pizza (domates, biber, kaşar, siyah zeytin, ketçap, mayonez)
1 köfte
Salata
1 bardak light limonata (sıfır kalori kendisi )

Jillian'ı 21.30 gibi yaparım. Hoop hop hoop hop.

Bazen kilo verme de durabilir canım, o zamanlarda da moralini bozma, 3 gün şok bir şey uygula, aklı başına gelsin vücudunun

bayramda bir gün pirinç lapası diyeti yapıcam sanırım hem ödemim gitsin diye hem de şok olsun diye.ama sanmıyorum yaa bence şişkinlik bu çünkü bu hafta kaçamak bile yapmadım

Oyy kız dün yaptım ya jillianı bugün babannem gibi iki büklüm öfleye püfleye gezdim bütün kaslarım agrıdı valla ama iyi hissettirmedi değil sen de başla bir an önce bak kızıyom he nerde geleceğin çıtırı

Canım başaracağına eminim.
Zaten 11 Kg verdin, gerisi gelir sen merak etme.
Gerek motivelerle daha da çok çalışırsın.
Birde uyku düzenide önemli gerçekten. Ben sabah erken kalkardım, 7 de yürüyüşe çıkardım mesela...
Ramazandan sonra sahalara geri dönmeyi planlıyorum
Geçen yaz 8 Kg verdim ve ardından Mülakatla uğraşırken Vize-Quiz-Final haftalarında sıkışıp tekrar alan bir benimdir
Hayatımda çıkmadığım Kg bile çıktım Ne ara aldım bende bilmiyorum
Ne kadar 7-8 Kg desem 16 Eylüle kadar hedefim, Aslında 7-10Kg arası.
Onun içinde bu haftayı saymazsan Yaklaşık 5 hafta var hr hafta 2 Kg gitmesi gerekiyor

Ben senden eminim canım, kendimden pek emin değilim :18:

geçicek o ağrılar geçicek ama şahsen ben her level da başka bi bölgem agrıyodu bikaç gün ripped yapıyorum şuan ve hala ağrıyo ağrısız zafer yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…