- Konu Sahibi koizumirisa
-
Ben de 16 eylüle kadar kilo veren gruptanım galiba... bunları bir kışkışlamamız lazım :2:
55 kilo, 158 boy... Bendeki bölgesel. Belim 65 cm kalçalarım...
kızlar kilolrmla başm fena dertde eylüle kdr en azndn 6-7 kilo wermlym ama nasl blmyrm
tatlım benm kendime güwnm yk sewgilm terketdi bu kilolarını ondan wermk istyrmCanım herkes niye bu kadar mutsuz anlamıyorum. Verebiliriz kızlar. Moral bozmak yok. Diyet listeleri var, oraya bakın, herkes diyetisyeninden aldığı listeleri yazmış. Kendinize uygunu bulun. Bayram sonrası başlayın , hatta bence hemen şimdi başlayın!
Bayram planım şöyle:
Sabah limonlu su içilecek, sahilde yürüyüşe çıkılacak (sabah 5 gibi, hava serinken).
Ev gelinip duş alınacak. Yatılabilir.
Kahvaltıda esmer ekmekle güzel bir kahvaltı.
Arada kuruyemiş veya meyve.
Öğleyin haşlanmış sebzeler ve ızgara et.
Ara kahve + spor
Akşam salata ve ızgara et.
En geç 20'de yemek bitecek.
Sonra yeşil çay, limonlu su, su, maden suyu içilecek bolca.
Bayram güzel olacak güzel güzel.
tatlım benm kendime güwnm yk sewgilm terketdi bu kilolarını ondan wermk istyrmelmden geleni ypıyrm 1 aydr ama olmuyoo
Spor yapınca insan mutlu oluyor özgüven geliyor, yaparım diyorum kendi kendime her şeyiii. Eskiden aynaya bakamazdım şimdi daha iyi bakıyorum aaa buram sıkı değil diyip kendimi hırslandırıyorum eskiden olsaa ohooo.... spor yapıyorumm
Gerçekten öyle, spor yaptıktan sonra o yorgunluk o hafifleme hissi harika. Eskiden oturmaktan nefret eder, yatardım. Şimdi spor yapmayı sevmeye başladım. Ne yapıyorsun spor olarak?
Bende bu hafta hic kilo verememisim umarim adet oncesi siskinligindendir moralimi bozmak istemiyorum
Kondisyon bisikleti doğru mu yazdım emin değilim. Sabah kalkar kalkmaz 1 saat sürüyorum. Bugün streç film sardım bakalım etkisini görecek miyim... Sonra kahvaltı vs... günün sonunda 1 saat daha. Otururken de sıkıp gevşetiyorum kaslarımı.
Bazen kilo verme de durabilir canım, o zamanlarda da moralini bozma, 3 gün şok bir şey uygula, aklı başına gelsin vücudunun
Bazen kilo verme de durabilir canım, o zamanlarda da moralini bozma, 3 gün şok bir şey uygula, aklı başına gelsin vücudunun
Doğru yazdın. Ben de Jilliana başlıyorum bugün.
İftar :
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pizza (domates, biber, kaşar, siyah zeytin, ketçap, mayonez)
1 köfte
Salata
1 bardak light limonata (sıfır kalori kendisi)
Jillian'ı 21.30 gibi yaparım. Hoop hop hoop hop.
Kışın benimle diyet yapan 70 kilo arkadaşım 59 kilo olmuş!!!!
İnanamıyorum! O zayıf olmasına rağmen benden daha fazla kilo vermiş
DİYETE DÖRT ELLE SARILMA VAKTİ!
Okullar açılmadan 10-20 kiloyu yollamam lazım.
Bir tek ben şişman kalmamalıyım
16 Eylül benim doğum günüm, aynı zamanda okullar açılıyor . o günü mutlu geçirmek istiyorum .
Oyy kız dün yaptım ya jillianı bugün babannem gibi iki büklüm öfleye püfleye gezdimbütün kaslarım agrıdı valla ama iyi hissettirmedi değil sen de başla bir an önce bak kızıyom he nerde geleceğin çıtırı
geçicek o ağrılar geçicekama şahsen ben her level da başka bi bölgem agrıyodu bikaç gün ripped yapıyorum şuan ve hala ağrıyo ağrısız zafer yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?