- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi koizumirisa
-
Benim şu an boynum ağrıyor inanır mısın o boyun çevirme hareketi yüzünden
bayramda bir gün pirinç lapası diyeti yapıcam sanırım hem ödemim gitsin diye hem de şok olsun diye.ama sanmıyorum yaa bence şişkinlik bu çünkü bu hafta kaçamak bile yapmadım
Oyy kız dün yaptım ya jillianı bugün babannem gibi iki büklüm öfleye püfleye gezdimbütün kaslarım agrıdı valla ama iyi hissettirmedi değil sen de başla bir an önce bak kızıyom he nerde geleceğin çıtırı
Canım başaracağına eminim.
Zaten 11 Kg verdin, gerisi gelir sen merak etme.
Gerek motivelerle daha da çok çalışırsın.
Birde uyku düzenide önemli gerçekten. Ben sabah erken kalkardım, 7 de yürüyüşe çıkardım mesela...
Ramazandan sonra sahalara geri dönmeyi planlıyorum
Geçen yaz 8 Kg verdim ve ardından Mülakatla uğraşırken Vize-Quiz-Final haftalarında sıkışıp tekrar alan bir benimdir
Hayatımda çıkmadığım Kg bile çıktımNe ara aldım bende bilmiyorum
Ne kadar 7-8 Kg desem 16 Eylüle kadar hedefim, Aslında 7-10Kg arası.
Onun içinde bu haftayı saymazsan Yaklaşık 5 hafta var hr hafta 2 Kg gitmesi gerekiyor
Ben senden eminim canım, kendimden pek emin değilim :18:
geçicek o ağrılar geçicekama şahsen ben her level da başka bi bölgem agrıyodu bikaç gün ripped yapıyorum şuan ve hala ağrıyo ağrısız zafer yok sanırım
İğrenç içinde lapa geçen bir şeye dayanamam ben
Ripped kaç kalori canım. Ona göre yapalım. Bir de How to burn 150 calories in 8 minutes var (150 kalori 8 dkda nasıl yakılı) çok güzelmiş, kısa ve öz resmen, denedim ama bazı hareketleri beceremediğim için vazgeçtim
bir gün dayanıcam artık tadı kötüymüş diyolar ama napalım
ripped 250 diyolar ama shred içinde elimizde kesin bi sonuc yok malesef birilerinin dediği kadar işteama shred kalori yapma acısından daha çok yaktırıyodur çünkü bol kardıyolu o. ripped daha çok egzersizli gene kardiyolu ama çok sıkı değil. ben shredi bitirip geçtim buna
dediğini çok merak ettim 8 dk olması tatile gittiğimde işime yarayabilir
bir gün dayanıcam artık tadı kötüymüş diyolar ama napalım
ripped 250 diyolar ama shred içinde elimizde kesin bi sonuc yok malesef birilerinin dediği kadar işteama shred kalori yapma acısından daha çok yaktırıyodur çünkü bol kardıyolu o. ripped daha çok egzersizli gene kardiyolu ama çok sıkı değil. ben shredi bitirip geçtim buna
dediğini çok merak ettim 8 dk olması tatile gittiğimde işime yarayabilir
Kilon ne kadar çoksa o kadar çabuk veriyorsun, az ye, spor yap, aslında o kadar kolay bi formülmüş ki. Daha fazlasını verirsin, istikrarla devam edersen
Menüm:
Sahur: 1 krep, 1 çatal çikolata, 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalık
İftar: 2 dilim pizza, 1 bardak limonata, 1 kase mercimek çorbası, 1 köfte
Spor: 30 dk jillian sonrasında da 15 dk (1 mile) leslie
ay izledim dediğini ama ben bunu yapamam valla bayılır kalırım 3. dkdaayrıca çok da sıkıcı bu kadar zıplarsam tabi gider 150 de gider 300 de gider yalnız ben bunu zaten yapmam her videonun başında onun donut yemesinimi izlicem şuan bile canım çekti iştahla yiyo bi de
Doğru Söylüyorsun Canım
Bütün gün aç kalınca sofrada arada kendimi durduramıyorum. Bugün o günlerden biri.
Anneannemdeydim iftarda, Durdurmaya çalıştım kendimi azda olsa başardım
3Yk. Makarna, 1Bardak Gazoz
Saat 15:00 Civarı 15 Dk Spor yaptım.
Birazdan gene yapmayı planlamaktayım :)
Canım niye gazoz içtinOlmamış hiç yakıştıramadım, nerede et nerede sebze, 3 yk makarnanın yanına 6 yk sebze avuç içi kadar et koyup gazozu çıkartmalısın, hem gazozdan az kalorili olur hem sağlıklı.
Canım yazmamışım Makarna Kıymalıydı, Kendim seçtim koydum en fazla 1 Yk nı doldurur...
Gazoz konusunda tutamadım :26:
Ben evde hep soda içerdim... Orda koyulunca bir anda içtim :26:
Misafirliğe gidilmeyecek diyet boyu bunu anladım :)
ben geçen sene, okullarda kola yasaklanınca eve de alınmayınca dersanede içerdim gizli gizli. Alışkanlık böyle bir şey demek ki. Şimdi hayatta kola gazoz fanta vs. ağzıma süremem. Çok şekerli geliyorlar.
Ay misafirlik çok zor gerçekten yesen bir türlü yemesen bir türlü, ne yiyeceğini seçemiyorsun. Neyse ki her şeye hayır demek bende alışkanlık olmuş
Yeşil çay içtim. Balkona çıktım. Balkondaki masada koca bir paket cips, 100 gramı 400 küsür kalori, bebeğim dedim, seni yemesi kolay da jillian o kadar kolay değil.Yemedim yemeyeceğim. Arkadaşım verdi, benim ne eksiğim var?
kızlar benide aranıza alın bana da yardımcı olun 10- 12 kilo kadar fazlam var
ay sorma bana da öyle geçenlerde bi hırs geldi.kız hiçbişey yapmadan 3 kilo vermiş ramazanda ben o kadar yırtınıyorum haftada 1 buçuk kilo en fazla verebiliyorum bana bi sinir geldi böyleneyse diyorum artık heralde o su kaybetmiştir yoksa o kadar yemeye pastaya hareketsizliğe 3 kilo gitmez hemen.
şu site de olmasa heralde ben de mutfaga saldırcam iyi ki varsın kk
benimki sahur yapmıyormuş, su içip yatıyormuş. Öyle öyle vermiş. KK'ya yazmaya utandığım şeyleri yemeyeceğim kararı aldımçok işe yarıyor.
benimki sahur da yapıyo hayvan gibi yiyo ama bizim kadar su içmeye dikkat etmiyodur eminim o yüzden verdiği sudur kesin. ay boşver kız seninki geri alır o normal düzenine dönünce.biz yavaş ama kalıcı kilo için uğraşıyoruz
Belki de gizli gizli spor yapıyordur. Belli olmaz
Ay öyle deme ya, almasın. Kıskançlık başa bela valla, kız kilo verdi diye idama götürcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?