44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Benim şu an boynum ağrıyor inanır mısın o boyun çevirme hareketi yüzünden

hatırlayamadım şuan ben bitireli baya oldu nereyi incelticekse ora ağrıyo aslında. ben ripped yapıyorum mesela en baştan beri bacaklarım ve kollarım sızlıyo hafif hafif.tabı 1 buçuk-2 aydır yapınca ağrılar daha hafif eskiye göre ama gene de nereyi çalıştırdıgını anlıyosun

bayramda bir gün pirinç lapası diyeti yapıcam sanırım hem ödemim gitsin diye hem de şok olsun diye.ama sanmıyorum yaa bence şişkinlik bu çünkü bu hafta kaçamak bile yapmadım

İğrenç içinde lapa geçen bir şeye dayanamam ben

Ben de yaptım bugün. Bitince güzel de sonraki gün hiç hoş olmuyor

Kilon ne kadar çoksa o kadar çabuk veriyorsun, az ye, spor yap, aslında o kadar kolay bi formülmüş ki. Daha fazlasını verirsin, istikrarla devam edersen

geçicek o ağrılar geçicek ama şahsen ben her level da başka bi bölgem agrıyodu bikaç gün ripped yapıyorum şuan ve hala ağrıyo ağrısız zafer yok sanırım

Ripped kaç kalori canım. Ona göre yapalım. Bir de How to burn 150 calories in 8 minutes var (150 kalori 8 dkda nasıl yakılı) çok güzelmiş, kısa ve öz resmen, denedim ama bazı hareketleri beceremediğim için vazgeçtim

Menüm:

Sahur: 1 krep, 1 çatal çikolata, 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalık
İftar: 2 dilim pizza, 1 bardak limonata, 1 kase mercimek çorbası, 1 köfte
Spor: 30 dk jillian sonrasında da 15 dk (1 mile) leslie

Son düzenleme:
ay izledim dediğini ama ben bunu yapamam valla bayılır kalırım 3. dkda ayrıca çok da sıkıcı bu kadar zıplarsam tabi gider 150 de gider 300 de gider yalnız ben bunu zaten yapmam her videonun başında onun donut yemesinimi izlicem şuan bile canım çekti iştahla yiyo bi de

How to Burn 150 Calories in 8 Minutes - YouTube

Doğru Söylüyorsun Canım

Bütün gün aç kalınca sofrada arada kendimi durduramıyorum.
Anneannemdeydim iftarda, Durdurmaya çalıştım kendimi azda olsa başardım
3Yk. Makarna, 1Bardak Gazoz

Saat 15:00 Civarı 15 Dk Spor yaptım.
Birazdan gene yapmayı planlamaktayım :)

Son düzenleme:

Benim hiç çekmedi ama fikir olarak iyiymiş, her donut buna bedel alt yapısı.

Canım niye gazoz içtin Olmamış hiç yakıştıramadım, nerede et nerede sebze, 3 yk makarnanın yanına 6 yk sebze avuç içi kadar et koyup gazozu çıkartmalısın, hem gazozdan az kalorili olur hem sağlıklı.

Canım yazmamışım Makarna Kıymalıydı, Kendim seçtim koydum en fazla 1 Yk nı doldurur...
Gazoz konusunda tutamadım :26:
Ben evde hep soda içerdim... Orda koyulunca bir anda içtim :26:
Misafirliğe gidilmeyecek diyet boyu bunu anladım :)

ben geçen sene, okullarda kola yasaklanınca eve de alınmayınca dersanede içerdim gizli gizli. Alışkanlık böyle bir şey demek ki. Şimdi hayatta kola gazoz fanta vs. ağzıma süremem. Çok şekerli geliyorlar.

Ay misafirlik çok zor gerçekten yesen bir türlü yemesen bir türlü, ne yiyeceğini seçemiyorsun. Neyse ki her şeye hayır demek bende alışkanlık olmuş

Bende normalde içmiyorum canım. Bizim evede girmez kendileri pek
Dediğin gibi misafirlikte olunca birşey denilemiyor. Bu sefer beğenmedin mi soruları geliyor...
Mecbur :) En karlı şekilde çıkmaya çalıştım bende. Bu arada bende Sodayı çok seviyorum mesela...

Yeşil çay içtim. Balkona çıktım. Balkondaki masada koca bir paket cips, 100 gramı 400 küsür kalori, bebeğim dedim, seni yemesi kolay da jillian o kadar kolay değil. Yemedim yemeyeceğim. Arkadaşım verdi, benim ne eksiğim var?

ay sorma bana da öyle geçenlerde bi hırs geldi.kız hiçbişey yapmadan 3 kilo vermiş ramazanda ben o kadar yırtınıyorum haftada 1 buçuk kilo en fazla verebiliyorum bana bi sinir geldi böyle neyse diyorum artık heralde o su kaybetmiştir yoksa o kadar yemeye pastaya hareketsizliğe 3 kilo gitmez hemen.
şu site de olmasa heralde ben de mutfaga saldırcam iyi ki varsın kk

benimki sahur yapmıyormuş, su içip yatıyormuş. Öyle öyle vermiş. KK'ya yazmaya utandığım şeyleri yemeyeceğim kararı aldım çok işe yarıyor.

benimki sahur yapmıyormuş, su içip yatıyormuş. Öyle öyle vermiş. KK'ya yazmaya utandığım şeyleri yemeyeceğim kararı aldım çok işe yarıyor.

benimki sahur da yapıyo hayvan gibi yiyo ama bizim kadar su içmeye dikkat etmiyodur eminim o yüzden verdiği sudur kesin. ay boşver kız seninki geri alır o normal düzenine dönünce.biz yavaş ama kalıcı kilo için uğraşıyoruz

Belki de gizli gizli spor yapıyordur. Belli olmaz
Ay öyle deme ya, almasın. Kıskançlık başa bela valla, kız kilo verdi diye idama götürcez

Belki de gizli gizli spor yapıyordur. Belli olmaz
Ay öyle deme ya, almasın. Kıskançlık başa bela valla, kız kilo verdi diye idama götürcez

bence gizli gizli yapıyo zaten ama hiç söylemiyo ben de diyette oldugumu kimseye söylemiyorum zaten sonra diyet nası gidiyo diyolar sinirim bozuluyo
evet çok kıskançlık yaptık baya dedikodu oldu
ben de ramazandan sonra nasıl bi diyet uygulasam diye düşünüyorum hala napacagımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…