- Konu Sahibi koizumirisa
-
canım kaç kilosun boyun ne? Belki de elinden daha fazlası geliyordur, belki çayın yanında tadına baktığın şeyi yok saymışsındır?
boyum 1.67 kilomda 20 haklı olabilirsin ramazanda hep oruç tuttuğum için ne kadar dikkat etsemde dengesiz yiyorum sonuçta bırakmak yok 9 hayat çayına limonlu suya dewam bide şu gewrekler warya bayramdan sonra kahwaltıda we akşam yemğinde sadce gewrek yiyeyim diyorum bu şekilde werebilirmiyim acaba:26::26:
bence gizli gizli yapıyo zaten ama hiç söylemiyoben de diyette oldugumu kimseye söylemiyorum zaten sonra diyet nası gidiyo diyolar sinirim bozuluyo
evet çok kıskançlık yaptık baya dedikodu oldu
ben de ramazandan sonra nasıl bi diyet uygulasam diye düşünüyorum hala napacagımı bilemedim
boyum 1.67 kilomda 20 haklı olabilirsin ramazanda hep oruç tuttuğum için ne kadar dikkat etsemde dengesiz yiyorum sonuçta bırakmak yok 9 hayat çayına limonlu suya dewam bide şu gewrekler warya bayramdan sonra kahwaltıda we akşam yemğinde sadce gewrek yiyeyim diyorum bu şekilde werebilirmiyim acaba:26::26:
Sağlıklı zayıflama listesini (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html) okuyordum, bunu yapayım falan dedim. Fittingodan kalorisini hesapladım. Öğle yemeğini köfteden akşam yemeğini taze fasulyeden, meyveyi nektariden hesapladım. 1350 kalori civarı geldi. E bu bana çok düşük. 1 spor yapacağım, 2 benim vücudumun bazal metabolizması 1900 kalori, bla bla. bu listeye yoğurt ve ekmek ekleyerek 1600 civarı yapacağım. Bayram için alışverişe çıkacağız. Tavuk göğsü, karnabahar, brokoli, renkli biberler, havuç, ton balığı, köfte, kayısı çayı, esmer ekmek ve meyve alacağım. Evde dereotu marul maydanoz kabak yeşil biber salatalık ve domates var zaten.
Planlarım köfte ızgara, sebzeli tavuk, ton balıklı salata, haşlanmış sebze yapmak.
O liste cok guzel bi liste ben de bakmistim ama ben gec kalkiyorum yemek yapma imkanim yok bi listeye uyamam ve bu liste zaten benim icin fazla kaloriliben ramazan gibi devam edicem.yani sahuru kahvaltiya alicam iftar da aksam yemegim ara ogunler de ara ogunum.boylece kaloriyi arttirmamis olurum diye dusunuyorum
Ben de öyle yapıcam
dimi bence mantıklıtek sorunum akşam 6dan sonra yemek yememeyi nasıl başarıcam
6 mı? 7 değil miydi kız o
Senin icin 7 olsunbizde aksam yemekleri erken yeniyo da o yuzden 6 dedim
Bizde de akşam yemeği 6 da yeniyorama ben 7ye doğru yiyeceğim valla ölürüm acımdan sonra
Senin icin 7 olsunbizde aksam yemekleri erken yeniyo da o yuzden 6 dedim
6 mı? 7 değil miydi kız o
dimi bence mantıklıtek sorunum akşam 6dan sonra yemek yememeyi nasıl başarıcam
Ben de öyle yapıcam
O liste cok guzel bi liste ben de bakmistim ama ben gec kalkiyorum yemek yapma imkanim yok bi listeye uyamam ve bu liste zaten benim icin fazla kaloriliben ramazan gibi devam edicem.yani sahuru kahvaltiya alicam iftar da aksam yemegim ara ogunler de ara ogunum.boylece kaloriyi arttirmamis olurum diye dusunuyorum
10 mu 10 mu bana 10 kilo deme 10 kilo fazla mı?
Hoşgeldin canım, yaşın boyun kilon nedir? sağlıklı beslenip spor yapmaya her gün yediklerini yazmaya, hiç vazgeçmemeye hazır mısın?
sen kaç kalori alıyorsun ki? 1200 kaloriden düşük diyet yapma, saçları dökülüyor bir sürü insanın sağlıksız diyetler yüzünden, dikkatli ol. Ben normal düzenime döneceğim, ramazan çok yordu beni. Belki de hiç ekmek eklemem sadece yoğurt eklerim. Öylesi daha işime yarar.
Ben onu 8 yaptım çok geç kalktığım için
sen kaç kalori alıyorsun ki? 1200 kaloriden düşük diyet yapma, saçları dökülüyor bir sürü insanın sağlıksız diyetler yüzünden, dikkatli ol. Ben normal düzenime döneceğim, ramazan çok yordu beni. Belki de hiç ekmek eklemem sadece yoğurt eklerim. Öylesi daha işime yarar.
10 kilo verilir mi ya ? ama verilecek .
evet hazırım inşallah bir ayda gidecek ben dukan diyeti yapacam galiba
Kalori ihtiyacı insandan insana değişiyor 1200 kalori alıp kilo vermeyen de oluyor kilo veren de
Ben 800 civari yapiyorum.daha fazla yiyemem ki zaten ben swarley in dedigi gibi bunyeye gore degisiyo bence 1200luk yesem kilo vermem imkansiz yani benim hergunku gibi yemis olurum.
Ben de 6 gibi yemek yiyip belki bi meyve yada yogurtla 8de gunu kapicam boyle dusunuyorum
Dukan 10 kg için çok uzun bir süreç, çok zorlayıcı. Kolay gelsin şimdiden.
hadi ya sence 1 ayda 10 12 kiloyu nasıl verebilirim yardımcı olur musun ?
Vücudunuz kıtlık sinyali verip tutmaya başlayabilir. Söyleyeyim yine
Ben anca 8e yetiştiririm akşam yemeğini.
Kahvaltı- 3 saat -ara-2 saat-öğle-3saat-ara-2saat-akşam
sabah 11'de kahvaltı yapsam 11-14-16-18-20
Dukan 10 kg için çok uzun bir süreç, çok zorlayıcı. Kolay gelsin şimdiden.
Vücudunuz kıtlık sinyali verip tutmaya başlayabilir. Söyleyeyim yine
Ben anca 8e yetiştiririm akşam yemeğini.
Kahvaltı- 3 saat -ara-2 saat-öğle-3saat-ara-2saat-akşam
sabah 11'de kahvaltı yapsam 11-14-16-18-20
hadi ya sence 1 ayda 10 12 kiloyu nasıl verebilirim yardımcı olur musun ?
DDukanla da verebilirsin ama dukan hiç bitmiyor biliyorsun, her perşembe zorunluluğu var. O yüzden söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?