44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Bende 14. takımdayım aynı sıkıntı tüm takımlarda var. Kısa zamanda toparlanır inşallah.Bayram tatil derken herkes dağıldı.

Bende 14. takımdayım aynı sıkıntı tüm takımlarda var. Kısa zamanda toparlanır inşallah.Bayram tatil derken herkes dağıldı.

Takımın kalanını heyecanla bekliyoruz o zaman

Bu arada ben sabah 104.2 kiloyu görünce ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum sendromuna girdim. 5 gün karışık tek gıda diyeti yapmayı düşünüyorum , siz ne dersiniz? Diyet bir gün meyve, bir gün çiğ sebze, bir gün haşlanmış patates, bir gün sebze çorbası, bir gün ızgara et şeklinde.

Canım ara sıra vücut kilo vermeyi durduyor. Nitekim ben 10 kiloyu verince durdu.Son 2 haftadır başıma gelen bir şey fakat sporla vücudun direncini kırıyorum şuan ve işe yarıyor. Her zaman yarım saat yürüyorsam şimdi 2 katını yapıyorum. Şok diyetler tek tip beslenme sadece sana zarar verir. Sporunu arttırarak kilo vermeni yine hızlandırabilirsin.

Umarım veririm. Çok sinir bozucu. Bu arada kahvaltım 1 köz kırmızı biber (konserve), dereotu, tere, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 1 yeşil zeytin, 1 siyah zeytin

okullar açılınca herkes düzene giriyor
pıtırcığım o diyet bana pek sağlıklı gelmedi:44:
onun yerine benim takımda geçen gün paylaştığım 3 günlük şok fakat sağlıklı listelerimden birini yapsan diyorum,bende kilo vermem durunca uyguluyorum işe yarıyor,hem sağlıklıda ve sadece 3 gün

zencefil kürü mü?

zencefil kürü mü?
hayır tatlım o ödem sökücü ve metabolizma hizlandırıcı kür
ben kendiminde uyguladığı 5 ayrı 3er günlük listeleri paylaşmıştım
pıtırcıkk demekki takip etmiyosunn

tatlım o kürüde yaparsın 3 günlük listeyle ikisini uygulayıp sporda eklendimi güzel sonuç alırsın,bende işe yarıyor

Kaçıncı takımsınız ?

benim 3 günlük sağlıklı şok listelerini de yazayım,size uygun olanını seçersiniz.

önemli: sadece 3 gün uygulayacaksınız...!!!

1.liste
sabah
1 haşlanmış yumurta
bir bardak süt
2 dilim peynir

ara
bir minik kase yoğurt

öğle
1 porsiyon et veya 5 adet ekmeksiz köfte veya bir büyük balık
salata

ara
1 dilim peynir
domates,salatalık

akşam
öğlenin aynısı

gece 1 bardak süt

2.liste(protein )
sabah
2 yumurtayla az yağlı omlet
1 dilim beyaz peynir

ara
bir su bardağı yoğurt

öğlen
ızgara et salata

ara1 meyve ile yoğurt karıştırııp yenecek

akşam
1 yumurta ile menemen
1 dilim peynir

ara
1 minik yoğurt

3.liste

sabah
açık çay(şekersiz yada tatlandırıcılı)
2 kibrik kutusu kadar beyaz peynir
1 ince dilim esmer ekmek çeşidinden

ara
1 meyve

öğle
3 köfte kadar ızagara veya haşlanmış tavuk veya köfte
1 su bardağı yoğurt

ara
1 meyve

akşam
1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim esmer ekmek çeşidi

ara
1 meyve

4.liste

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim peynir

ara
bir minik kase yoğurt

öğle
1 porsiyon et veya 5 ekmeksiz köfte veya 1 büyük balık
salata

ara
1 dilim peynir
domates salatalı

akşam
öğlenin aynısı

ara
1 bardak süt

5.liste

sabah
1 bardak kefir
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek

ara
1 bardak süt
2 tam ceviz

öğle
ton balıklı veya peynirli salata
ayran veya kefir

ara
1 meyve
1 minik süt

akşam
2 yumurta ile menemen
salata

gece
1 bardak tarçınlı süt veya 1 bardak kefir

Tamamdır ben bunlardan birine başlayacağım yarın

dukanın sebzeli meyveli versiyonu. bol protein. iyidir bu

pıtırcığım bunu sadece 3.gün uygulayacaksın.ayda 2 kez uygulanabiliyor,kilo verimi durduğunda
yanındada zencefilli kürü yaparsan çok iyi sonuç alacaksın sporla

Tamam, 3 gün dayanabilirsem yaparım

Zencefilli küre de başlayayım yarın, evde zencefil varmış. Spor zaten her gün

Tarifi de ekleyeyim günlüğüme:

3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su

elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.

kilo vermem benimde durdu hastalığımdan dolayı .. ama bu dönem geçince bu veridiğimiz kilolar dönmiycek çünkü asıl kalıcı verilen kilo yavaş verilendir..
sakın öle tek besine yönelme
yağ yakmaya başlıyosun demekki ilk başlarda hızlı verdiğin asıl oturmamış kilo oluyo genelde de ödem .. yavaşlıyosa şuan vücudun yağları yakmaya hazırlanıyo demektir sakın listeni değiştirme hatasına kapılma düşündüğün şey çok sağlıksız .. bizim gibi kilolu insanların herşeyden önce kilo verirken sağlığı ön planda olmalı dile kolay kaç kilo vericez.. benden sana abla tavsiyesi 3 ana 2 ara öğün ye ve sabahtan akşama doğru hafiflet yediklerini genelde akşam sebze tarzı ye .. bakliyatı et tarzı şeyleri öğlene sakla..

ayy zencefilin kokusuna dayanabilsem bide hayalimde karabiber zencefil ve limonu yan yana midemde düşününce bile midem bulanıyo.. :S yap bakalım şeker eğer lezzeti fena değilse bende deniyim bu kürü :))

Elimden geleni yapacağım, bu diyeti de bir gün deneyeceğim, üç gün dayanamayacağıma karar verdim

ayy zencefilin kokusuna dayanabilsem bide hayalimde karabiber zencefil ve limonu yan yana midemde düşününce bile midem bulanıyo.. :S yap bakalım şeker eğer lezzeti fena değilse bende deniyim bu kürü :))

Annem de çok ağır olacağına karar verdi, bakalım izin verirse yapacağım. Dayanamazsam içmem. Maydanoz suyunda yaşadıklarımı yaşamam umarım

Bir elmayı ikiye böldüm, içindeki çekirdekleri çıkardım, arasına azıcık tarçın döktüm. yarısını yedim ve doydum. Devamını yiyemedim. Ben de dolaba attım, sonraki ara öğünde yerim diyerekten.

Gün boyu 12-15 bardak su içiyorum. Daha doğrusu akşama kadar 9 bardak su içmiş oluyorum, akşamda arka arkaya birkaç bardak su içince tuvaletten çıkamıyorum. Bu normal mi ya, bütün su tekrar çıkıyor. Madem çıkcan ben niye içiyorum bunu diye isyan ediyorum. Bir de 5 bardak içip 10 kez gidiyorum. Bıktım

kuzu o sayede midendekiler erimesi hızlanıyo wc de çıkarak suyla bir kısmını atmış oluyosun yağların aynı terlemek gibi düşün spor yapınca terleyince nasıl mutlu oluyoısan su içincede bu tarz şeyler normal :) tabi dışardayken wc aramak biraz can sıkıcı olabiliyo ona lafım yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…