- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi koizumirisa
-
pıtırcığım yaz diye takım hareketsiz, oldukça keyifli geçiyor yoksa normalde eylül ortası gibi normale döner
ben senin bizimle olmandan çok mutluyum,azmin bana tahmininde fazla motivasyon sağlıyor.inşallah bizlerde sana aynısını yaşatıcaz
Bende 14. takımdayım aynı sıkıntı tüm takımlarda var. Kısa zamanda toparlanır inşallah.Bayram tatil derken herkes dağıldı.
pıtırcığım yaz diye takım hareketsiz, oldukça keyifli geçiyor yoksa normalde eylül ortası gibi normale döner
ben senin bizimle olmandan çok mutluyum,azmin bana tahmininde fazla motivasyon sağlıyor.inşallah bizlerde sana aynısını yaşatıcaz
Takımın kalanını heyecanla bekliyoruz o zaman
Bu arada ben sabah 104.2 kiloyu görünce ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum sendromuna girdim. 5 gün karışık tek gıda diyeti yapmayı düşünüyorum , siz ne dersiniz? Diyet bir gün meyve, bir gün çiğ sebze, bir gün haşlanmış patates, bir gün sebze çorbası, bir gün ızgara et şeklinde.
Canım ara sıra vücut kilo vermeyi durduyor. Nitekim ben 10 kiloyu verince durdu.Son 2 haftadır başıma gelen bir şey fakat sporla vücudun direncini kırıyorum şuan ve işe yarıyor. Her zaman yarım saat yürüyorsam şimdi 2 katını yapıyorum. Şok diyetler tek tip beslenme sadece sana zarar verir.Sporunu arttırarak kilo vermeni yine hızlandırabilirsin.
okullar açılınca herkes düzene giriyorTakımın kalanını heyecanla bekliyoruz o zaman
Bu arada ben sabah 104.2 kiloyu görünce ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum sendromuna girdim. 5 gün karışık tek gıda diyeti yapmayı düşünüyorum , siz ne dersiniz? Diyet bir gün meyve, bir gün çiğ sebze, bir gün haşlanmış patates, bir gün sebze çorbası, bir gün ızgara et şeklinde.
okullar açılınca herkes düzene giriyor
pıtırcığım o diyet bana pek sağlıklı gelmedi:44:
onun yerine benim takımda geçen gün paylaştığım 3 günlük şok fakat sağlıklı listelerimden birini yapsan diyorum,bende kilo vermem durunca uyguluyorum işe yarıyor,hem sağlıklıda ve sadece 3 gün
hayır tatlım o ödem sökücü ve metabolizma hizlandırıcı kürzencefil kürü mü?
okullar açılınca herkes düzene giriyor
pıtırcığım o diyet bana pek sağlıklı gelmedi:44:
onun yerine benim takımda geçen gün paylaştığım 3 günlük şok fakat sağlıklı listelerimden birini yapsan diyorum,bende kilo vermem durunca uyguluyorum işe yarıyor,hem sağlıklıda ve sadece 3 gün
hayır tatlım o ödem sökücü ve metabolizma hizlandırıcı kür
ben kendiminde uyguladığı 5 ayrı 3er günlük listeleri paylaşmıştım
pıtırcıkk demekki takip etmiyosunn
tatlım o kürüde yaparsın 3 günlük listeyle ikisini uygulayıp sporda eklendimi güzel sonuç alırsın,bende işe yarıyor
benim 3 günlük sağlıklı şok listelerini de yazayım,size uygun olanını seçersiniz.
önemli: sadece 3 gün uygulayacaksınız...!!!
1.liste
sabah
1 haşlanmış yumurta
bir bardak süt
2 dilim peynir
ara
bir minik kase yoğurt
öğle
1 porsiyon et veya 5 adet ekmeksiz köfte veya bir büyük balık
salata
ara
1 dilim peynir
domates,salatalık
akşam
öğlenin aynısı
gece 1 bardak süt
2.liste(protein )
sabah
2 yumurtayla az yağlı omlet
1 dilim beyaz peynir
ara
bir su bardağı yoğurt
öğlen
ızgara et salata
ara1 meyve ile yoğurt karıştırııp yenecek
akşam
1 yumurta ile menemen
1 dilim peynir
ara
1 minik yoğurt
3.liste
sabah
açık çay(şekersiz yada tatlandırıcılı)
2 kibrik kutusu kadar beyaz peynir
1 ince dilim esmer ekmek çeşidinden
ara
1 meyve
öğle
3 köfte kadar ızagara veya haşlanmış tavuk veya köfte
1 su bardağı yoğurt
ara
1 meyve
akşam
1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim esmer ekmek çeşidi
ara
1 meyve
4.liste
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim peynir
ara
bir minik kase yoğurt
öğle
1 porsiyon et veya 5 ekmeksiz köfte veya 1 büyük balık
salata
ara
1 dilim peynir
domates salatalı
akşam
öğlenin aynısı
ara
1 bardak süt
5.liste
sabah
1 bardak kefir
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
ara
1 bardak süt
2 tam ceviz
öğle
ton balıklı veya peynirli salata
ayran veya kefir
ara
1 meyve
1 minik süt
akşam
2 yumurta ile menemen
salata
gece
1 bardak tarçınlı süt veya 1 bardak kefir
Tamamdır ben bunlardan birine başlayacağım yarın
8.takım tatlımKaçıncı takımsınız ?
Ben 3. listeyi yapmaya karar verdim, diğer listelerde yumurta olduğu için
pıtırcığım bunu sadece 3.gün uygulayacaksın.ayda 2 kez uygulanabiliyor,kilo verimi durduğunda
yanındada zencefilli kürü yaparsan çok iyi sonuç alacaksın sporla
Takımın kalanını heyecanla bekliyoruz o zaman
Tamam, 3 gün dayanabilirsem yaparım
Zencefilli küre de başlayayım yarın, evde zencefil varmış. Spor zaten her gün
Tarifi de ekleyeyim günlüğüme:
3 işaret parmağı uzunluğunda kesilmiş taze zencefil veya 5-6 adet kuru zencefil
3 elma
bir dal çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı karabiber
1 adet limon
3 litre su
elma ve limon dörde bölünüp,tüm malzeme suda kaynamaya başladıktan sonra,5 dakika zaman tutulup ocak kapatılacak.
kilo vermem benimde durdu hastalığımdan dolayı .. ama bu dönem geçince bu veridiğimiz kilolar dönmiycek çünkü asıl kalıcı verilen kilo yavaş verilendir..
sakın öle tek besine yönelme
yağ yakmaya başlıyosun demekki ilk başlarda hızlı verdiğin asıl oturmamış kilo oluyo genelde de ödem .. yavaşlıyosa şuan vücudun yağları yakmaya hazırlanıyo demektir sakın listeni değiştirme hatasına kapılma düşündüğün şey çok sağlıksız .. bizim gibi kilolu insanların herşeyden önce kilo verirken sağlığı ön planda olmalı dile kolay kaç kilo vericez.. benden sana abla tavsiyesi 3 ana 2 ara öğün ye ve sabahtan akşama doğru hafiflet yediklerini genelde akşam sebze tarzı ye .. bakliyatı et tarzı şeyleri öğlene sakla..
ayy zencefilin kokusuna dayanabilsem bide hayalimde karabiber zencefil ve limonu yan yana midemde düşününce bile midem bulanıyo.. :S yap bakalım şeker eğer lezzeti fena değilse bende deniyim bu kürü :))
Gün boyu 12-15 bardak su içiyorum. Daha doğrusu akşama kadar 9 bardak su içmiş oluyorum, akşamda arka arkaya birkaç bardak su içince tuvaletten çıkamıyorum. Bu normal mi ya, bütün su tekrar çıkıyor. Madem çıkcan ben niye içiyorum bunu diye isyan ediyorum. Bir de 5 bardak içip 10 kez gidiyorum. Bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?