44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Sizinki heralde almanız gereken kalorri. Çok ayarsız veriyo alınması gereken kaloriyi bana 3 bin kalori verdi.

Ben şimdiye kadar yediklerimin kalorisi 889 manasında dedim

yok canım benimde şimdiye kadar yediğim o bana 1300 küsürlerde verio doyarmıyım ben o kadarcık kaloriyle

1050 kal günü bitirdim :) bayada tıkındım üstelik bugün .. midem full dolu .. siz neler yaptınız bakalım kızlar?

ya ben 27 gündür ilk defa kaçamak yaptım ufacıcık bir dilimin çeyreği kadar kek yedim bi lokma ama olsun keşke yemeseydim ya 130 kalori 27 gündür hiç kaçamak yapmadım ya

ya ben 27 gündür ilk defa kaçamak yaptım ufacıcık bir dilimin çeyreği kadar kek yedim bi lokma ama olsun keşke yemeseydim ya 130 kalori 27 gündür hiç kaçamak yapmadım ya

benim tıkınmam maydanozla marulla olunca haliyle kalori sorun olmuyo ama olsun 27 gün diyorsun o kadarda olsun be tatlım 27 günde 130 kalori .. bence kendini üzme ...

Ben 1500-1800 aldığım için 889 az, toparlamalık bir şeyi yok şükür

Sıkıntı ediyorsanız diye dedim.

1050 kal günü bitirdim :) bayada tıkındım üstelik bugün .. midem full dolu .. siz neler yaptınız bakalım kızlar?

Akşam yemeği yemedim daha :)

sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Getir
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Getir
ara
3.00 x 1 Adet Ülker Kepekli Grissini (31 kcal)93 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal Getir
Öğle
1.00 x 1 Porsiyon Etli Bezelye (285 kcal)285 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Getir
0.50 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)23 kcal Getir
ara
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Ülker Kepekli Grissini (31 kcal)62 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı815 kcal

Son düzenleyen: Moderatör:

sürekli olmadıkça ara sıkıntı olmaz. Bazen öğle yemeğinde arkadaşlarla yemek yerken öyle şeyler canım çekiyorki çatalın ucuyla falan alıyorum oda tadına bakıp nefsimi köreltmek için ama çok nadir.

diyet yapmadığım zamanlar aklıma yemek gelmez diyete başladığım günden beriaklıma gelmeyen yemek kalmadı ama hiçbirini yemedim bu sefer çok kararlıyım yersem suçluluk duyuyorum ya

bu meyve suları çaylar kahveler çok kalorili mi kızlar

Neyi nasıl içtiğine bağlı, meyve suyunu kendin sıksan çayı kahveyi şekersiz içsen kalorisi az. Light limonata 100 ml 0.81 kalori

130 kalori bi ara öğün demek neden sorun ettin anlamadım

benim tıkınmam maydanozla marulla olunca haliyle kalori sorun olmuyo ama olsun 27 gün diyorsun o kadarda olsun be tatlım 27 günde 130 kalori .. bence kendini üzme ...

1 porsiyon yağsız salata 54 kalori, bütün gün ye dur

Çoh hoş

Çok kötü. 1200 kaloriden düşük kadınlar için hastalık yapıcı hiç sağlıklı değil Git bir muz ye kendine gel Nasıl doyuyorsun yahu.

yok canım benimde şimdiye kadar yediğim o bana 1300 küsürlerde verio doyarmıyım ben o kadarcık kaloriyle

1300-2000 arası normalde bana 3bin neden verdi çözemedim

benimde bugün yediklerim 680 kalori olmuş canım daha akşam yemeği var...

Akşam yemeği dahilse hiç hoş değil, hariçse akşam baya yemen gerekecek

diyet yapmadığım zamanlar aklıma yemek gelmez diyete başladığım günden beriaklıma gelmeyen yemek kalmadı ama hiçbirini yemedim bu sefer çok kararlıyım yersem suçluluk duyuyorum ya

Bende suçluluk duyuyorum ve hemen kendime günlük yaptığım sporu 2 katına çıkartıp telafi etmeye çalışıyorum

sabah
25gr Ezine Peyniri (280 kcal)
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)
1 Adet Domates (14 kcal)
1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)
1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)
2 Adet Küp Şeker (40 kcal)

ara
1 Adet Salatalık (11 kcal)

öğlen
1 Porsiyon (5 Adet - 150gr) Izgara Köfte (300 kcal)
1 Porsiyon (200gr) Marul Salatası (168 kcal)

ara
1 Adet Şeftali (60 kcal)

akşam
1/2 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (160 kcal)
1 Porsiyon Yaz Türlüsü (221 kcal)

bu arada 1050 dedim 1080 kal miş .. 2,5 lt de su içtim ama o 3 litreyi bulur..

Ben görsellere baklava, çikolatalı pasta, cheesecake yazıp resimlerine bakarak mutlu oldum Açlığın gözü kör olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…