44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ben uyuyamıyorum bu yüzden bir tek o zor oluyor sabah değil akşam olması

aynen canım ya akşamla yatma saatim arasında 1-1.5lt su içtin gece 4-5defa tuvalete uyandım uyku uyuyamadım :))

öğlenki menüm naneli yoğurt çorbası sebzeli köfte cacık bunlardan yememem gereken var mı kızlar sizce

ben 100gr falan verdim mi acep sanki biraz midem içine gitti gibi :)) hiç tartıya çıktığım yok daha 1hafta anca oldu heralde ben başlayalı

ben 100gr falan verdim mi acep sanki biraz midem içine gitti gibi :)) hiç tartıya çıktığım yok daha 1hafta anca oldu heralde ben başlayalı

başlangıç kilonu kaydettinmi bir yere motive edici oluyo .. ne güzel ben tartıya çıkmadan duramıyorum hergün sabah wc den sonra ilk işim tartılmak oluyo.. keşke bende şöyle bir kaç gün unutsamda tartılmasam sonra sinir oluyorum vermediğimi görünce ((

hayır cnm gayet düzgün ..
yalnız köfteyi yağdamı kızarttın ? yağda kızartıysan akşam daha hafif geçir sebze ye.. aralarını da sakın atlama tatlım ..

yok canım yağda kızartmıo bizim aşçı aynı sulu köfte gibi yapıo köftesini onun sebzelisini yapıo
bugün sanki doydum gibi biraz:)) mide alışıo ya da

öğlenki menüm naneli yoğurt çorbası sebzeli köfte cacık bunlardan yememem gereken var mı kızlar sizce

Bence çok güzel de, aşçınız cacık ve yoğurt çorbasını aynı anda nasıl seçmiş ona şaşırdım

hayır cnm gayet düzgün ..
yalnız köfteyi yağdamı kızarttın ? yağda kızartıysan akşam daha hafif geçir sebze ye.. aralarını da sakın atlama tatlım ..
Çalıştığı için iş yemeği, kendi yapmıyor.

Tartılmak demişken, demin 2 mile leslie+5dk cardio yaptıktan sonra duş ve tartı. Sonuç : 103.7
100 gram 100 gramdır diyerek seviniyorum

tebrik ederim canımmmmm :))

yarın dayanamıcam yemekler var öğlene kendime ödül mü versem napsam :))

10 yk etli kuru fasulye , 1 kase yoğurt, salata (yağsız), 1/4 haşlanmış tavuk göğsü

Pilav yememek çok zordu.

Şimdiye kadar 889 kalori almışım diyor fittingo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…