- Konu Sahibi koizumirisa
-
kuzu o sayede midendekiler erimesi hızlanıyo wc de çıkarak suyla bir kısmını atmış oluyosun yağların aynı terlemek gibi düşün spor yapınca terleyince nasıl mutlu oluyoısan su içincede bu tarz şeyler normal :) tabi dışardayken wc aramak biraz can sıkıcı olabiliyo ona lafım yok :)
Ben uyuyamıyorum bu yüzden bir tek o zor oluyor sabah değil akşam olması
aynen canım ya akşamla yatma saatim arasında 1-1.5lt su içtin gece 4-5defa tuvalete uyandım uyku uyuyamadım :))
hım o zor işte tatlım .. uykum bölününce bende sinir oluyorum genelde..
öğlenki menüm naneli yoğurt çorbası sebzeli köfte cacık bunlardan yememem gereken var mı kızlar sizce
ben 100gr falan verdim mi acep sanki biraz midem içine gitti gibi :)) hiç tartıya çıktığım yok daha 1hafta anca oldu heralde ben başlayalı
hayır cnm gayet düzgün ..
yalnız köfteyi yağdamı kızarttın ? yağda kızartıysan akşam daha hafif geçir sebze ye.. aralarını da sakın atlama tatlım ..
öğlenki menüm naneli yoğurt çorbası sebzeli köfte cacık bunlardan yememem gereken var mı kızlar sizce
ben 100gr falan verdim mi acep sanki biraz midem içine gitti gibi :)) hiç tartıya çıktığım yok daha 1hafta anca oldu heralde ben başlayalı
Çalıştığı için iş yemeği, kendi yapmıyor.hayır cnm gayet düzgün ..
yalnız köfteyi yağdamı kızarttın ? yağda kızartıysan akşam daha hafif geçir sebze ye.. aralarını da sakın atlama tatlım ..
Tartılmak demişken, demin 2 mile leslie+5dk cardio yaptıktan sonra duş ve tartı. Sonuç : 103.7başlangıç kilonu kaydettinmi bir yere motive edici oluyo .. ne güzel ben tartıya çıkmadan duramıyorum hergün sabah wc den sonra ilk işim tartılmak oluyo.. keşke bende şöyle bir kaç gün unutsamda tartılmasam sonra sinir oluyorum vermediğimi görünce((
Bence çok güzel de, aşçınız cacık ve yoğurt çorbasını aynı anda nasıl seçmiş ona şaşırdım
Çalıştığı için iş yemeği, kendi yapmıyor.
Tartılmak demişken, demin 2 mile leslie+5dk cardio yaptıktan sonra duş ve tartı. Sonuç : 103.7
100 gram 100 gramdır diyerek seviniyorum
yarın dayanamıcam yemekler var öğlene kendime ödül mü versem napsam :))
yemekle değil, tartıda gördüklerinle alacaksın ödülünü
10 yk etli kuru fasulye , 1 kase yoğurt, salata (yağsız), 1/4 haşlanmış tavuk göğsü
Pilav yememek çok zordu.
Şimdiye kadar 889 kalori almışım diyor fittingo
banada 759 dio öldürecek bu fittingo bizi açlıktan
bende yeni üye oldum fittingo ya bende 680 kalori almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?