- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi koizumirisa
-
Ben çözüm buldumFormun diyet çikolatalı bisküvileri var. Onlardan yiyeceğim.
Dolaptaki browniyle bakıştık demin
BrowniFormu ye ama hepsini bir kerede yeme lütfen.:18:
Artık ilişkimiz sadece bakışmak
Yok 4 tane var içinde galiba zaten, 2 tane yesem 1 bardak da süt, mutluluk budur
Ben tatlı yemek istemiyorum ara öğünde, o yüzden meyve yemiyorum genelde.
yeşilçayın faydasını gören var mı kızlar bana iç dediler iki gündür içiorum
yeşilçayın faydasını gören var mı kızlar bana iç dediler iki gündür içiorum
Ben hep düzensiz içiyordum bugünle birlikte her sabah düzenli içeceğim bakalım. fincandan fazlası bağırsak tembelliği yapıyor, dikkat.
meyve herşeyden önce vitamin canım .. en masum şeker onlarda.. önemli olan dozunda yemek.. zayıflarken saç dökülmesi, halsizlik falan yaşarsın benden söylemesi tamamen çıkarma hayatından ..meyve sevmiyosan bile en azından kuru kayısı ye kuru incir ye..
Dediğin gibi yaparsan on numara olur. :))
Hemde doyurucu olur.
bugün öğle yemeğinde tatlı günü. Tatlıyı direkt es geçeceğim Allah'ın izniyle. :26:
hayatımdan çıkarmıyorum, seviyorum ama her ara öğünde de yiyemem ki. Tatlı bir şey yiyebileceksem ara öğünde meyve yiyorum zaten, bazen tuzlu yemek istemiyorum yemiyorum.
benim bağırsaklar zaten tembel çok yavaş çalışıo bi hızlansa tıkır tıkır gidicekte kilolar nerdeeeee.........
O zaman liptonun kayısılı bitki ve meyve çayı var içeriği baya zengin, bitki yaprakları kökleri kendileri falan var hem hem de kayısı bağırsak çalıştırır. Tadı da kokusu da çok güzel.
o zaman sorun yok :)) bende dedim hiçmi meyve yemiyceksin .. kızcaktım az dahaşahsen bunu söylediğimi düşündükçe gülme geliyo normalde ben meyve hiç sevmem annem zorla yedirirdi.. eşimde sevmiyo eve meyve almıyoruz hiç .. rejimdeyken vitaminsiz kalmıyım diyee annemden 2-3 tane alıyorum arada ..
denicem canım teşekkür ederim tavsiyen için
Ya aslında ben vücudun ihtiyacı olduğu şeyi istediğini düşünüyorum. Belki o yüzdendir .
Kıvranıyorum bunları yazarken. İlk gün geçse ağrı bitse
amin canımoff ilk 3 gün ben öle oluyorum bide sıcakta hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canım ..
benim bağırsaklar zaten tembel çok yavaş çalışıo bi hızlansa tıkır tıkır gidicekte kilolar nerdeeeee.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?