44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

yeşilçayın faydasını gören var mı kızlar bana iç dediler iki gündür içiorum

Artık ilişkimiz sadece bakışmak
Yok 4 tane var içinde galiba zaten, 2 tane yesem 1 bardak da süt, mutluluk budur

Dediğin gibi yaparsan on numara olur. :))
Hemde doyurucu olur.
bugün öğle yemeğinde tatlı günü. Tatlıyı direkt es geçeceğim Allah'ın izniyle. :26:

Ben tatlı yemek istemiyorum ara öğünde, o yüzden meyve yemiyorum genelde.

meyve herşeyden önce vitamin canım .. en masum şeker onlarda.. önemli olan dozunda yemek.. zayıflarken saç dökülmesi, halsizlik falan yaşarsın benden söylemesi tamamen çıkarma hayatından ..meyve sevmiyosan bile en azından kuru kayısı ye kuru incir ye..

yeşilçayın faydasını gören var mı kızlar bana iç dediler iki gündür içiorum

zayıflarken içen bir kaç arkadaşım var iyi geldiğini söylüyolar ama sonuçta çay fazlası tansiyon sorunu yaşatabilir günde 2 bardaktan fazla içmemeni öneriririm ama limonlu ılık su ciddi ödem söküyo haberin olsun tabii onuda dozunda al tatlım

Ben hep düzensiz içiyordum bugünle birlikte her sabah düzenli içeceğim bakalım. fincandan fazlası bağırsak tembelliği yapıyor, dikkat.

benim bağırsaklar zaten tembel çok yavaş çalışıo bi hızlansa tıkır tıkır gidicekte kilolar nerdeeeee.........

hayatımdan çıkarmıyorum, seviyorum ama her ara öğünde de yiyemem ki. Tatlı bir şey yiyebileceksem ara öğünde meyve yiyorum zaten, bazen tuzlu yemek istemiyorum yemiyorum.

Dediğin gibi yaparsan on numara olur. :))
Hemde doyurucu olur.
bugün öğle yemeğinde tatlı günü. Tatlıyı direkt es geçeceğim Allah'ın izniyle. :26:

Sütlü tatlı yiyebilirsin aslında küçük bir porsiyon şeklinde. Hem canın istemez hem daha az kalorili olur. Bir taş iki kuş :)

hayatımdan çıkarmıyorum, seviyorum ama her ara öğünde de yiyemem ki. Tatlı bir şey yiyebileceksem ara öğünde meyve yiyorum zaten, bazen tuzlu yemek istemiyorum yemiyorum.

o zaman sorun yok :)) bende dedim hiçmi meyve yemiyceksin .. kızcaktım az daha şahsen bunu söylediğimi düşündükçe gülme geliyo normalde ben meyve hiç sevmem annem zorla yedirirdi.. eşimde sevmiyo eve meyve almıyoruz hiç .. rejimdeyken vitaminsiz kalmıyım diyee annemden 2-3 tane alıyorum arada ..

benim bağırsaklar zaten tembel çok yavaş çalışıo bi hızlansa tıkır tıkır gidicekte kilolar nerdeeeee.........

O zaman liptonun kayısılı bitki ve meyve çayı var içeriği baya zengin, bitki yaprakları kökleri kendileri falan var hem hem de kayısı bağırsak çalıştırır. Tadı da kokusu da çok güzel.

O zaman liptonun kayısılı bitki ve meyve çayı var içeriği baya zengin, bitki yaprakları kökleri kendileri falan var hem hem de kayısı bağırsak çalıştırır. Tadı da kokusu da çok güzel.

denicem canım teşekkür ederim tavsiyen için

Ya aslında ben vücudun ihtiyacı olduğu şeyi istediğini düşünüyorum. Belki o yüzdendir .

Kıvranıyorum bunları yazarken. İlk gün geçse ağrı bitse

Lipton Form Plus Kayısılı Meyve ve Bitki Çayı:

sinemaki yaprağı, böğürtlen yaprağı, mate yaprağı, biberiye, rezene, funda çiçeği, kiraz meyve sapı, stevya, maydanoz, açai suyu konsantresi, kayısı

3 gündür hastayım ve 3 gündür kilom sabit .. :18:
baya canım sıkılıyo bu duruma ,yemek yiğesim bile yok.. bide üstüne gaz sancısı yaşıyorum karnım davul gibi oldu :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…