- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi koizumirisa
-
kuru kayısı yiyip üzerine su içmeyi dene canım ben faydasını gördüm
3 gündür hastayım ve 3 gündür kilom sabit .. :18:
baya canım sıkılıyo bu duruma ,yemek yiğesim bile yok.. bide üstüne gaz sancısı yaşıyorum karnım davul gibi oldu :106:
benimki de sabit bu şişkinliğe rağmen sabitsek gelecek hafta tartı vakti baya sevineceğiz.
umarım bebeğim yaa inşallah.. vallaa tutamam kendimi oynarım öle bir durumda:118:
ütü yaptım demin sıcakta 1 saat hiç sevmiyorum şu ütü olayını vallaa sporda bile bu kadar terlemiyorum ..
Olcak olcak inanıyorum
Neyse ki her şeyimi annem yapıyor
bende evde pek yemek yapmıyorum kendi annemle evimiz karşı karşıya eşimde benim babamla çalışıyo .. evlilik nasıl gidiyo diye soranlara verdiğim cevap'' iyi vallaa bana babamın evini aratmıyo devamlı annemlerdeyim çünkü ''
ama genede karşılıklı bile olsa ev ayrı olunca iş değişiyo.. 2 ev temizliyorum iki evin ütüsünü yapıyorum .. tek kız olmak vallaa zor kıyamıyorum anneme bakıyorum birikmiş iş var o sölemeden yapıyorum .. oda bana yemek yapmama fırsat vermiyo bir türlü..
keşke bende annemle aynı ilde olsam çok uzak değiliz ama yinede aynı ilde olmak isterdim
bende evde pek yemek yapmıyorum kendi annemle evimiz karşı karşıya eşimde benim babamla çalışıyo .. evlilik nasıl gidiyo diye soranlara verdiğim cevap'' iyi vallaa bana babamın evini aratmıyo devamlı annemlerdeyim çünkü ''
ama genede karşılıklı bile olsa ev ayrı olunca iş değişiyo.. 2 ev temizliyorum iki evin ütüsünü yapıyorum .. tek kız olmak vallaa zor kıyamıyorum anneme bakıyorum birikmiş iş var o sölemeden yapıyorum .. oda bana yemek yapmama fırsat vermiyo bir türlü..
hayatın ne getirceği hiç belli olmaz tatlım bundan 3-4 sene önce istanbuldaydık ve hiç çanakkaleye taşınmayı düşünmüyoduk üstelik eşimlede çıkmaya bile başlamamıştım.. hayat insanı bir yerden alıp bir yere götürüyo.. Annem çanakkaleye alışamadı hiç ..dile kolay 40 yıl kalmış istanbulda.. beyninde baloncuk olduğundan istanbulun stresinden taşındık memlekete ama 1,5 sene içinde kalp ameliyatıda oldu dizdende ameliyat oldu rahimdende .. ve midesinde kitle var ama ondan ameliyat olamıyo oksijenle teması kötüleştiriyo sonu iyi olmuyomuş .. eşim balıkesirli benim annemi bırakmaya gönlümüz el vermedi saolsun çok anlayışlı .. okuduğu bölümle alakalı iş buldu burda eşim başta, tabi sonra geçim sorunu olunca aile işine başladı .. annem için kaldık bir bakıma burda.. ama Allah eşimden razı olsun hakkını ödeyemem .. kısacası hayatın ne getirceği hiç belli olmuyo keşke annem tamamen sağlıklı olsada ben başka ilde olsam .. genede Rabbime şükürler olsun..
MAŞALLAH diyeyim ya annen çok şanslıymış. Benimkinin işlerini yapmayı bırak muhtemelen benim işlerimi de yapar . Beceriksizim vesselam. Bir de tek kızım. Artık gelinlerine
Çok çok geçmiş olsun :26:
hayatın ne getirceği hiç belli olmaz tatlım bundan 3-4 sene önce istanbuldaydık ve hiç çanakkaleye taşınmayı düşünmüyoduk üstelik eşimlede çıkmaya bile başlamamıştım.. hayat insanı bir yerden alıp bir yere götürüyo.. Annem çanakkaleye alışamadı hiç ..dile kolay 40 yıl kalmış istanbulda.. beyninde baloncuk olduğundan istanbulun stresinden taşındık memlekete ama 1,5 sene içinde kalp ameliyatıda oldu dizdende ameliyat oldu rahimdende .. ve midesinde kitle var ama ondan ameliyat olamıyo oksijenle teması kötüleştiriyo sonu iyi olmuyomuş .. eşim balıkesirli benim annemi bırakmaya gönlümüz el vermedi saolsun çok anlayışlı .. okuduğu bölümle alakalı iş buldu burda eşim başta, tabi sonra geçim sorunu olunca aile işine başladı .. annem için kaldık bir bakıma burda.. ama Allah eşimden razı olsun hakkını ödeyemem .. kısacası hayatın ne getirceği hiç belli olmuyo keşke annem tamamen sağlıklı olsada ben başka ilde olsam .. genede Rabbime şükürler olsun..
günaydın fıstıklar .. aa bugün çokk mutluyum 3 gündür sabit duran kilom 4 günün sabahında 600 gram aşağıya inmiş bulunmakta.. vallaa bugünde inmeseydi bozcaktım rejim mejim kalmıycaktıı .. çokk mutluyum çokkkkk
Kızlar herkese günaydınlar... Bugün ilk defa yazıorum. Uzun zamandır takipçisiyim diyet bölümünün. Kızlar çok ama çok şişmanım ve artık ciddi anlamda zayıflamak istiyorum. Beni de alır mısınız aranıza?? Birbirimizi motive ederek kilo vermemiz kolaylaşır belki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?