44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

canım hiç sıkmasın seni kilon burada kilonu acık acık söyleyebilirsin çünkü seni en iyi burdakiler anlar canım

Ara öğünde 1 bardak sütle, 2 form çikolatalı bisküvi yedim, öğleyin 3 kepçe yayla çorbası ve 4 yk etli nohut yedim vakit leslie vaktidir

Kızlar kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz

canım kaloriyi internetten hesapla. yediğini yaz kaç kalori diye bulursun. bu arada kilonu neden söylemiorsun?? benim kilomu görmedin sanırım :)) ayrıca 200 kilo olsan kime ne?? biz bu yola baş koyduk canım. birbirimizi yargılamak için değil motive etmek için buradayız. hadi bakalım hepimiz için hayırlısı

canım ben yazdım kilomu sonradan sen görmedin heralde kilom 150 :2:ama hep beraber kurtulucaz bu hayın yalardan

canım peki hedefin ne kaç kilo vermek istiyorsun... Doktora faln gittin mi canım tahlillerini fln yaptırdın mı

valla bi 6 ay önce yaptırmıştım doktorada gıtmeyı duşünmüyorum çok gıttım olmadı kilomun çoguda bu yap bozlardan oldu kendim az yıyıp sporyapmayı düşünüyorum hep hayal kırıklıgı oldu benım icin bu sefer bitirmek istiyorum bu işi şimdilik 2 rakamlara düşmek istiyorum sonrası allah kerım

canım ben yazdım kilomu sonradan sen görmedin heralde kilom 150 :2:ama hep beraber kurtulucaz bu hayın yalardan

evet bebişim sonradan gördüm. olacak bak göreceksin. yeter ki irtibatı koparma burayla. bi de çok umutsuzluğa kapıldığın zamanlarda kilo verenler öncesi sonrası fotolarına bak internetten, acayip motive oluyorsun işte o zaman. ben kendime 1 yıl verdim. ben kiloyu 3 ayda almadım ki 3 ayda verebileyim. yavaş yavaş, hayatı kendimize zehir etmeden, canımızın her istediğini yiyerek amaaa zararlı olduğunu bildiklerimizi accük yiyerek yapcez kızlar bu arada sabah spora gittim ama akşam yürüyüşü yapamayacağım, kız kardeşim ve eşi döndü balayından annemlerde yemek var. şimdiye kadar günün son yemeğini yemiş olmalıydım ama dediğim gibi artık zaten hayatımız böyle olacak. arada istisnalar olması hiiiiçbir şeyi değiştirmez.

merhaba canıım

tatilden yeni döndüm takip ediyodum seni biraz biraz ama yazma fırsatım olmuyodu.tatilde haliyle epeyce bozdum ama normal bi bozma değildi neler yemedimki tıka basa herşey dahil otel sistemi işte bikaç kilo aldım sanırım.çok hareket ediyodum ona güvendim biraz bi de bikaç kilodan bişey olmaz gene veririm mantıgındaydım. bugun itibariyle tekrar diyete geri döndüm. okul açılana kadar epeyce inmem lazım çok geride kaldım artık jillian yapmıyorum.leslie 3 mile in şu yag yakımı için olanı yapıyorum. bugun başladım epeyce zorladı ya baya terledim.üstüne de karın hareketleri çalışıyorum.bu şekilde devam edicem. en son kilo veremiyodum belki diyeti bozup devam ettiğim için kilo vermem hızlanır. inş yani diyeti bozmadan devam etmeliyim ama shredsız kendimi spor yapmamış gibi hissediyorum inş leslie de etkili olur

haklısın tabı ama ilk başlarda biraz hızlı gitse fena olmaz hani motivasyon amacıyla

canım benim ben okadar yabancıyımki o ne:26:

Çok Yakında İncecik Olacak: Bugün Ne Yaptım? Buradan okuyabilirsin

Üstün baskılarla söylettik ekip işi

Calorie Calculator - Daily Caloric Needs bir hastalığın yoksa buradan alman gereken kaloriyi hesaplayabilirsin. Sonuçları söylersen yorumlarız

Motivasyon perileri bizii

Hoşgeldiiin. Leslie'nin yağ yakımı için olanı fark ediyor mu Bileydim onu yapardım. Ben karından bıktım, kalça hareketi de pek yok internette Kilo vermek için diyeti bozma, hızlanır ama vücut şoklandığı için değil hızlı gelen hızlı gittiği için

Bugünkü menüm hanımlar:

Sabah: 2 dilim uno denge light
5 siyah zeytin
domates maydanoz
1 dilim beyaz peynir

Ara: 2 form çikolatalı bisküvi
1 bardak süt

Öğle: 4 yk etli nohut
3 kepçe yayla çorbası

Ara: 3 mile leslie

Ara: 1 paket form bisküvi (177 kal)
2 form çikolatalı bisküvi
1 bardak süt
(abarttım )

Akşam: 4 kepçe mercimek çorbası
Salata (yağsız)
Light limonata

Canlar ilk gün sorunsuz geçti çokk şükür bugun itibariyle çikolata kola ve bucins bütün düşmanlarıma elveda artık güzel günler başlıycak hep beraber yol uzun ama umut azimde cooook Hoşkalın

Canım ben kalorı hesabına baktım aşırı yağ yakımı 1200 yazıyo

Neden bu kadar düşük acaba. Bu arada diyetisyen sana kaç kalori vermişti? Bir de kilo çizelgesini yaparken weight change i değil sadece weight i işaretlemen gerekiyor. Ben sana yaptım Şunu kopyalayıp aynı kısma yapıştırıp kullanabilirsin yalnız ilk harften sonraki boşluğu sil :

h ttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wawSw0c/weight.png

yok canım onu demedim zaten diyeti bozdum ya tatilde belki şimdi tekrar diyete girdim kilo verebilirim :)) ben bugun leslie nin o versiyonunu denedim ama sanırım yarın normal 3 mile yapıcam

Farkı var mı yaparken daha yorucu falan mı?

Canlar ilk gün sorunsuz geçti çokk şükür bugun itibariyle çikolata kola ve bucins bütün düşmanlarıma elveda artık güzel günler başlıycak hep beraber yol uzun ama umut azimde cooook Hoşkalın

Günlük yediklerini de yaz konuşalım eksiğini fazlasını toplayalım

günaydın hepinize canım ben bi diyetisyene gitmiyorum artık bıktım otarz şeylerden bugun yediklerimi yazarım mesela kocaman bi bardak suyla başladım gune kahvaltı birazdan bu arada çizerge için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…