44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

günaydın şekerler...

kahvaltımı yaptım : şekersiz çay
1 tane salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
yumurta yediğim için çok az miktarda tulum peynir... yettide arttı bile

Rüyamda zayıftım. Sabah uyandığımdaysa peynirli börek tezgahın üzerinde bana bakıyordu. Rüyama ulaşmak için bunu yemeyeceğim dedim. Üzüm, peynir ve 2 dilim uno denge light'la yapıyorum kahvaltımı.

günaydın hepinize canım ben bi diyetisyene gitmiyorum artık bıktım otarz şeylerden bugun yediklerimi yazarım mesela kocaman bi bardak suyla başladım gune kahvaltı birazdan bu arada çizerge için saol

Önemli değil, afiyet olsun
ben hiç normal 3 mile yapmamıştımki oglen deneyip bildiririm sana ama bunda dikkatimi çeken agırlık kullanıyolar

Aa bende ağırlık yok yapamam zaten.

Afiyet olsun

Sana daaa

kahvaltımı yaptım kızlar
sekersız 2 bardak çay
peynir 1 kk
1domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
(yalnız çocuklara kızartma yaptım içim gitti çıtır çıtırdı diyette anna olmak çoook zor ama yılmak yooooooook)

aa en güzel ağırlık su şişesi tatlım ya bütün arkadaşlarım ne kadar zayıflamışsın dediler biliyomusun çok garibime gitti çünkü bana öyle gelmiyo hala kendimi kocaman hissediyorum bence öyleyim ama olsun bi deri bi kemik kalmışsın diyen bile oldu kemikler demişken kemikleri de eritemiyomuyuz ya acayip kalın benim

günaydın kızlarrr 400 gram gitti ama şuan kilom sabit olsun kilo almadım ya
yazılanların hepsini okuyamadım şimdi ev temizliycem işim bitince buralardayım hepinizz öpüldünüzzz

yaptım normal 3 mile i. ve daha zormuş diğerinden bunu yapıcam artık jillianla yarışır

bu arada slim six pack yapıyorum üstüne ama dayanamadım bugun son dakikasına ne zormuş öyle karnım acıyo hala keşke taa en baştan bunu da yapsaydım 8 min abs yapıyorum ama bin basar bu

tekrar merhaba kızlar kesintisizz 5 saat temizlikten sonra karşınızdayım 2 kat evi temizledim resmen bittim
bu arada bugünkü menümü yazıyım ..

sabah 1 yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 küçük boy domates
1 bardak çay 2 şekerli
1 dilim kızarmış ekmek

ara 1 şeftali büyük, şekersiz türk kahvesi

öğlen 4 yaprak sarma
2 izmir köfte fırında yağsız .. (köfteler kızartılmadı )

ara 2 salatalık

akşam 3 yk patlıcan yemeği zeytin yağlı
1 kase yoğurt

3 lt su ki hala su içesim var 4 lt olabilir bugün.. akşam 1 tanede maden suyu + 1/2 limon olacak..

Son düzenleme:
akşam yemeğimi bugün biraz erken yedim
bi kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasülye
2 yk bulgur pilavi

afiyet olsun canım

kızlar fazla yazamıyorum şu sıralar ama takiptesiniz
İşle meşgulsün galiba :44:
Merhaba ara öğün zamanı 1küçük şeftali 1 küçük elma 1badak yeşil çay aynen devam
öğle yemeği vaktiiiiii
bol yeşil salata nar ekşili amayağ yok
3 köfte
2 kaşık yoğut
2dilim kepek ekmeği

menüler harika
yaptım normal 3 mile i. ve daha zormuş diğerinden bunu yapıcam artık jillianla yarışır

bu arada slim six pack yapıyorum üstüne ama dayanamadım bugun son dakikasına ne zormuş öyle karnım acıyo hala keşke taa en baştan bunu da yapsaydım 8 min abs yapıyorum ama bin basar bu
Slim six pack i hangi videodan yapıyorsun?

Kolay gelsin bile dememişim kınıyorum kendimi öğleyin salata yesen sebze de olurmuş harika bence
akşam yemeğimi bugün biraz erken yedim
bi kepçe mercimek çorbası
3 yk taze fasülye
2 yk bulgur pilavi
Fasulyeyi 6 kaşıpa kadar yiyebilirsin veya yağsız salata ye. Nasıl doydun

Hanımlar birçok kişi size katılayım deyip gelmiş iki gün sonra kaçıp gitmiş ( isim vermek istemiyorum ) , herkes kendi kendine tartılıyor, düzensiz gördüm bizi. Acaba tablo vs. yapıp tartı günü mü belirlesek? Kilo boy yaş hedef çizelgemiz falan mı olsa? Napsak

kaç tane video var ki bilemedim şimdi youtube a slim six pack yazıyorum çıkan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…