44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

bizim topik baya canlılıgını yitirdi neler yemişim bi gözden geçirmek için buraya yazayım bari.

çok geç kahvaltı ediyorum 12 ye dogru onu ögle yemegi sayıyorum artık ama 8de uyanıyorum

8de:2 kuru kayısı
9 gibi yogurt zencefil zerdecal tarcın karışımı
10 buçuk gibi de bir şeftali
11 buçuk gibi kahvaltı: bir yumurta,yarım susamlı galeta, 3 kuru üzüm, salata domates
2de: yogurt zencefil zerdecal tarcın
3 buçukta: 1 susamlı galeta 5 kuru üzüm 1 mürdüm eriği
5 buçukta:yogurt zencefil zerdecal tarcın
6da: bir küçük bir orta biber dolması bol acılı bir salatalık yarım domates

baya karışık gibi gözüküyo ama yemeklerden yarım önce yogurt kürünü yedim biraz ondan böyle oldu. ve çok tok tutuyo hiç açıkmadım neredeyse. tatilden önceki kiloma da geri döndüm bugun demekki şişmiş vucudum susuzluktan yolculuktan falan diyete devam tam gaz inşallah hızlıca gider.

Eet biraz karışık gözüküyor kürü saymazsak gayet güzel. Bu ne kürü? Metabolizma falan mı yoksa sadece tokluk için mi?

Eet biraz karışık gözüküyor kürü saymazsak gayet güzel. Bu ne kürü? Metabolizma falan mı yoksa sadece tokluk için mi?

yag yakımını hızlandırıyomuş. zaten mantıklı çünkü içinde metabolizma hızlandıran zerdecal falan var. ve de yemeklerden yarım saat önce yiyince tok tutması için. ben kışın da baya yapmıştım bunu ama günde 3kere yapamıyodum yediklerime de dikkat edemiyodum o yüzden etkisini farketmedim ama beni bütün kış hastalıklardan korudu hiç hasta olmadım bence çok faydalı bi karışım. e yogurt yemek zaten faydalı neden bu baharatlarla zenginleştirmeyelim metabolizmamı değiştircek bişiler arıyodum bunu tekrar yapmaya başladım.

Bir şey de daha fikir almak istiyorum, kavitasyona gideyim mi?? Bir komşumuz gidiyormuş sen de gel dedi. Ne yapsam bilemiyorum, zayıflarken mi yapsam zayıfladıktan sonra mı?

Böyle bir şey olursa katılmak isteim biliyosun gayet istikrarsızım ama motivasyon olur grupla olunca

ve akşam oldu cokkk şükür

pirincli yogurtlu kabak yemegi 1 tabak
2 dilim ekmek
ama akşam eltime gidicem nasıl olur bilemiyorum:18:

6dan sonra bişey yemiyorum.ama çok canım sıkılıyo boyle elimde bişey atıştırmadan zaman geçmiyo sıkıntıdan şu saatte uyucam yani

Sabah: 1 dilim beyaz peynir, 30 çekirdeksiz yeşil üzüm ( 90 gram falan), 2 dilim uno denge light
Ara: ½ paket form bisküvi (88.5 kal), kayısılı form plus çay
Öğle: 4 yk yağsız makarna, 3 yk yoğurt, salata(yağsız), 1 tane etsiz çiğ köfte7
Ara: 3 mile leslie
Ara: Form bisküvi (83.5 kal)
Akşam: Salata(yağsız), 2 kepçe çorba, 1 kk beyaz peynir, 10 yeşil zeytin

Vuhuuu mükemmelsin akşam menüsü süper

Afiyet olsun
saol canım

Bekliyoruzz elti sendromu [/QUOTE]

valla eltım borek kadayıflı muhallebi vasare bişeyler yapmış ama ben böreğin ucundan aldım gayet iyi gidiyordum taki mutfaktaki etsız çiğ köfteyı görene kadar 4 tanede ondan yedim sonra güzelce günü berbat etmiş oldum bellide etmiyecektim güya okadar çok yapıp bozmuştumki bunu olsun öğrenmesinler istedim tabi benim diyete oldu olan ama yarın telafı edecem inşallah bunu

Afiyet olsun
saol canım

Bekliyoruzz elti sendromu

valla eltım borek kadayıflı muhallebi vasare bişeyler yapmış ama ben böreğin ucundan aldım gayet iyi gidiyordum taki mutfaktaki etsız çiğ köfteyı görene kadar 4 tanede ondan yedim sonra güzelce günü berbat etmiş oldum bellide etmiyecektim güya okadar çok yapıp bozmuştumki bunu olsun öğrenmesinler istedim tabi benim diyete oldu olan ama yarın telafı edecem inşallah bunu[/QUOTE]

1 çiğ köfte 47 kalori kadar. 188 kalori almışsın. Sorun yok. Battı balık yan gider deyip yemediysen gayet iyi durumda bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…