- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.581
65 kilomuu o da baya zayıfmış maşallah
bırak bide yarın kv doğum günü benim eve çağırmıştım akrabalarını komşularını akşama halledicez artık bi şekilde
bırak bide hastanedekilerle tlf kavga ettim zaten leyla geziyom bu sıralar tahlil çıkınca arıcaklardı numara almışlardı bugün ben kendiliğimden aradım içime doğdu demek ki çıktı dediler hepside bende tutamadım o zaman kendimi
bu arada grip oldum sanırım canım hiçbirşey yemek istemiyo midem bulanıyosalgın var sanırım şu ara herkes hasta
abur cubur yemeyi engelleyemiyorum ben de ya. halbuki yemesek kilo falan almayız ama insan kendini durduramıyo işte.sigara içenlerin zayıflamasının nedeni bu bence el oyalanıyo abur cubur yenmiyo.ah o abur cuburlar yok mu
yoo benim eşim sigarada içiyo ...çikolata çerez ne varsa yiyo eli hiç boş kalmıyo vallaa ama sinir olduğum tek şey adam zayıf .. 65 kilo dolanıyo ortalıkta düşün halimizi :)
biz eşimle çok güzel tamamlıyoruz birbirmizi eşim 1.82boyunda 105 kilo bende 1.68 71.200 aynıyız yani tontiş tontiş geziyoruz
4senede 15kilo aldı iyi baktım tabi
günaydın kızlar
dün akşam alkol çerez derken tabiki kilo vermemişim hiç dünkü gibi 60.6 yım
sabah dolabı açınca malesef çikolatalı pastayı gördüm 5 6 çatal yemişimdir.
10da kahvaltı: 1 yumurta, 2 kepekli grissini, 7 kuru üzüm, 1 küçük salatalık,1 kuru kayısı
58 olmak istiyorum niyeyse takıldım kaldım ona hayır 2 kilo verince ne değişcekse bedenim küçülmicek 2 kiloyla ama takıldım 58e
12 buçukta:1 kuru kayısı
2de: 3 kaşık yogurdun içine zencefil zerdeçal tarcın ve yulaf kepegi
4te: 2 grissini, 7 kuru üzüm, 1 kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?