44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

stres yapma canım iyi çıkıcak tahlillerin yarında kv doğum gününü kutla azıcık kendini rahatlat yediklerinede fazla kısma azıcık moralin yerine gelsin sonra tam gaz devam edersin .. önemli olan mutlu bir şekilde kilo vermek

kızlar sakız çignemek diyeti bozuyomu çok merak ettim ya. şu tatlandırıcılı olan sakızlar falan mesela

bu arada grip oldum sanırım canım hiçbirşey yemek istemiyo midem bulanıyo salgın var sanırım şu ara herkes hasta

biz eşimle çok güzel tamamlıyoruz birbirmizi eşim 1.82boyunda 105 kilo bende 1.68 71.200 aynıyız yani tontiş tontiş geziyoruz
4senede 15kilo aldı iyi baktım tabi

abur cubur yemeyi engelleyemiyorum ben de ya. halbuki yemesek kilo falan almayız ama insan kendini durduramıyo işte.sigara içenlerin zayıflamasının nedeni bu bence el oyalanıyo abur cubur yenmiyo.ah o abur cuburlar yok mu

aslında bi bakıma haklısın canım ben sigara içerken aklıma yemek gelmiyodu sigarayı bıraktım kilo aldım ilk bıraktığım zaman 80 kiloydum şimdi

yoo benim eşim sigarada içiyo ...çikolata çerez ne varsa yiyo eli hiç boş kalmıyo vallaa ama sinir olduğum tek şey adam zayıf .. 65 kilo dolanıyo ortalıkta düşün halimizi :)

benim eşimde 77 kilo boy desen 1.85 görseniz kuzuyu koysan yer ama kilo almıyo ya

biz eşimle çok güzel tamamlıyoruz birbirmizi eşim 1.82boyunda 105 kilo bende 1.68 71.200 aynıyız yani tontiş tontiş geziyoruz
4senede 15kilo aldı iyi baktım tabi

bizde nokta virgül gibiyiz benim boyum 163 eşimin 185 ben 104 kiloyum eşim 77

iş yerinden birinin bebeği olmuş 2tane baklava getirdi yemicem ama
diyetteyim dedim yinede bıraktı kocama götürüyim bari o çok zayıf nasılolsa
küsüz onunlada ama neyse

12 buçukta:1 kuru kayısı
2de: 3 kaşık yogurdun içine zencefil zerdeçal tarcın ve yulaf kepegi
4te: 2 grissini, 7 kuru üzüm, 1 kuru kayısı

sabah 13.30 1

kase sütlü special k karışık meyveli

öğlen 14.00

5 adet(1 hamur ortadan 2 ye keşilmş şekilde) milföy böreği
1 bardak asitsiz kola

akşam 19.00
1 parça ızgara tavuk kemiksiz
1 adet közlenmiş patlıcan
3 yemek kaşığı yoğurt
marul salatası

Sabah: 3 dilim beyaz ekmek, 1 kk kaşar, 4 zeytin, domates, maydanoz
ara: 1 kuru incir, 2 ceviz
öğle: ½tavuk göğsü, yağsız salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 dilim kepek ekmeği , 1 kk kaşar

850 kalori , kalıp kalıp çikolatalara dil çıkardığım bir gün...

12 buçukta:1 kuru kayısı
2de: 3 kaşık yogurdun içine zencefil zerdeçal tarcın ve yulaf kepegi
4te: 2 grissini, 7 kuru üzüm, 1 kuru kayısı

6da:1 buçuk kepçe çorba, 6 kaşık etsiz fasulye yemegi, 1 ince dilim fırında mücver

ve dolapta yarım kalan bütün gün bana göz kırpan 3-4 çatallık pasta. üstündeki çikolataları da yedim valla çikolata havamdayım daha da olsa dahasını da yerdim canım çekti. halsizim niyeyse böyle dolaptaki şokellayı ekmege sürüp yemek istiyorum ama kendime hakim olmalıyım. akşam spor yaparım heralde bilmiyorum o pastayı bütün gün didiklemesem iyiydi de şimdi mecbur yapıcam sporu yarın da kilo verememiş olurum zaten

Sabah: 3 dilim beyaz ekmek, 1 kk kaşar, 4 zeytin, domates, maydanoz
ara: 1 kuru incir, 2 ceviz
öğle: ½tavuk göğsü, yağsız salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 dilim kepek ekmeği , 1 kk kaşar
akşam: 6 yk yeşil fasulye, yağsız salata, 2 yk yoğurt

GÜNAYDIN CANLARIM
bugün wc den sonra tartıldım 148.8 dim çokkkk mutluyum
gramda olsa hargün gitmesi çok motive etti beni
inşalllah hepımız kurtulucaz bu kilo illetinden

Annemin misafiri var, kısır, makarna salatası, kurabiye, kek, tiramisu, yaş pasta, poğaça yaptı. Ne yapmalıyım? Hangisi daha az kalorili, neyi ne kadar yemeliyim? Sadece kısır ve makarna salatası yerim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…