44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

6-7 kaşık höşmerim yedim kaçamak yapmış oldum ve pişmanım akşam meyve yemeyeceğim bir kaç günde azaltacağım yediklerimi

ben bi ara gürkan kubilayın diyetini yapıyordu 13 kilo verdim onda haftada 3 kere kaçamak vardı sonra tekrar devan ediyorsun bence birşey olmaz dahada kısarsan vucut kendini korumaya alır bence sen aynen devam et

sabah= menemen ( yağsız)
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

öğle= dershaneden geldim çok açtım evdede yemek yoktu ablamlar kahvaltıdan pişi yapmış (hamur kızartmışlar ) çok az yağda onu yedim 3 tane boyu felan küçüktü avuç içinden bile küçüktü

1 kk peynir ve 6 zeytin yedim

akşam= 1 küçük boy karnı yarık
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
salata
1 tane etimek

su= 1.5 lt içtim geceye kadar 2.5 olur o hatta 3 bile olur

bugün çok yedim sanki o hamur işi olmadı hiç ama çok acıkmıştım gözüm hiçbişeyi görmedi

bugün spor salonuna yazıldım devletin haftada 2 gün ekimde başlıcak aerobik - plates

Şimdide sporumu yapıcam

Yok bizim okulda ailelerin engellemesi değil de herkesin manken olması sıkıntı. Ben çok kilo aldım 3-4 kilo aldım, 1 haftada nasıl yediysem

İNŞALLAH teşekkür ederim.

Cin biber yedim akşam yemeğinde de öğle yemeğinde de salataya katarak. Maksat metabolizma hızlansın. Akşam yemeğinden sonra da birkaç tane yiyeyim dedim, ağzım acısın canım bir şey çekmesin diye. 3 tane yedim, ölüyodum, litrelerce su, soda, light limonata, biraz kepek ekmeği, midem acıya dayanamadı. Uzun bir süre acı yemeyeceğim. Akşam yemeğinde 3 kepçe yalancı kelle paça çorbası, salata (yağsız),1 şişe maden suyu

Kızlar siz devam edin diyete bende ediyorum tabi😊 arada saçma sapan yazıyorum ya bakmayın siz deşarj ediyorum kendimi

Kahvaltıdan sonra tartılacağım aklıma geldi , aç karın da mümkün değil 2,5 saat arayla yiyorum, ne yapsam da tartılsam bilemedim.

Siz kaç kilo çıktınız? Akşama kadar yazın bekliyorum

günaydın kızlar
ben bugün tartıldım 149.2 bukadar emeğe inan mıyorun kendimesiz neyaptınız inşallah siz vaemişsınızdir

günaydınnnnnn

71.200geldim koca haftada gram vermişim çok dikkat edemedim tabi bide tuvaletede çıkamadım 3-4 gündür
ama bugünden itibaren geri sıkı bi diyete giriorum inş umarım

günaydın kızlar

inanmıyorum kendime maaşallah bana ya allah nazardan saklasın 103.8 kilo olmuşum ay çok mutlu oldum

Yok bizim okulda ailelerin engellemesi değil de herkesin manken olması sıkıntı. Ben çok kilo aldım 3-4 kilo aldım, 1 haftada nasıl yediysem

İNŞALLAH teşekkür ederim.

tatlım moralini bozma bozarsan bu hem kilona hemde derslerine yansır .. şöyle düşün şuan bu kilodasın ama eğer istediğin kiloya inersen o manken kızlar yerine sen dikkat çekiceksin herkes seni konuşcak hattaa nasıl kilo verdiğini öğrenmeye çalışacaklar .. o zamanda havanı atarsın fenamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…