- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.541
6-7 kaşık höşmerim yedim kaçamak yapmış oldum ve pişmanım akşam meyve yemeyeceğim bir kaç günde azaltacağım yediklerimi
hımm orda artık forma yok sanırım burda aileler toplu halde forma konusunda ısrar ediyolar serbest kıyafet olayı yok yani çanakkalede aileler izin vermiyo.. o zaman sıkıntı oluyo çocuklar arasında sende haklısın tatlım :26:
ayrıca hiçte boşa geçmedi bak kaç kilo verdim bir çok insan o kadar kilo veremiyor 3 ayda bence gayet başarılısın böcüğüm
sen sakın başkaları için yaşama kendin için yaşa bak nerelerden nerelere geldin dahada ilerleyeceksin kendine güvenini asla kaybetme ben seninle gurur duyuyorum keşke diyorum bede onun yaşındayken bukadar bilinçlı olsaydım benim aklım malesef geç geldi başıma
sakın bozma moralını sen fıstık gibi bir genç kız olacaksın bu dönem olmazsa diğer dönem istediğin kıyafeti giyip gideceksin okula diren sakın ümitsizliğe kapılma
Çeyrek ekmek kokoreç Yedim ve feci derece de pişmanim .s
Kahvaltıdan sonra tartılacağım aklıma geldi , aç karın da mümkün değil 2,5 saat arayla yiyorum, ne yapsam da tartılsam bilemedim.
Siz kaç kilo çıktınız? Akşama kadar yazın bekliyorum
günaydın kızlar
inanmıyorum kendime maaşallah bana ya allah nazardan saklasın103.8 kilo olmuşum ay çok mutlu oldum
kilo verenleri tebrik ediyorum
darısı başıma inş
Yok bizim okulda ailelerin engellemesi değil de herkesin manken olması sıkıntı. Ben çok kilo aldım 3-4 kilo aldım, 1 haftada nasıl yediysem
İNŞALLAHteşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?