- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.561
sen veririsin tatlım stres yapma gayet iyi gidiyosun6-7 kaşık höşmerim yedim kaçamak yapmış oldum ve pişmanım akşam meyve yemeyeceğim bir kaç günde azaltacağım yediklerimi
5e dogru: 2 kepekli grisini, 5 kuru üzüm
6 buçuga dogru: 2 dilim fırında mücver ve yogurtlu semizotu
çok azıcık da böyle kek gibi bi börek vardı onu didikledimama bikaç parça mutfagın ortasında duruyo o sabahtan beri git gel gözüm takılıyo kızlar kesinlikle mutfaga yemek harici girmeyin yiyin ve koşarak çıkın buzdolabının karşısına geçmeyin buzdolabını incelemeyin fazla yoksa yiyosunuz yani bunu anladım şu 3 ayda
106.7! 3 kilo almışım, tamam tokum ama bu kadar da olmaz ki, 30 dk spor yazdım kendime, yazıklar olsun bana!
Kahvaltıdan sonra tartılacağım aklıma geldi , aç karın da mümkün değil 2,5 saat arayla yiyorum, ne yapsam da tartılsam bilemedim.
Siz kaç kilo çıktınız? Akşama kadar yazın bekliyorum
günaydın kızlar
ben bugün tartıldım 149.2bukadar emeğe inan mıyorun kendime siz neyaptınız inşallah siz vaemişsınızdir
Neyse haftaya aç karnına daha az çıkarım belki , moralim düzelirhayatım gün içinde tartılmaa durduk yere moralini bozuyosun .. sabah wc den sonra tartıl hattaa wc den sonra şöyle 10 dk falan tartıl aç karnına.. benden sölemesi moralini bozuyosun motivasyonun düşer .. yazık değilmi sana
Nihahaha çatlatcam hepsinitatlım moralini bozma bozarsan bu hem kilona hemde derslerine yansır .. şöyle düşün şuan bu kilodasın ama eğer istediğin kiloya inersen o manken kızlar yerine sen dikkat çekiceksinherkes seni konuşcak hattaa nasıl kilo verdiğini öğrenmeye çalışacaklar .. o zamanda havanı atarsın fenamı
ehem ehem 83 kiloyum tam tatlım .. mucukkssssssssss
günaydın kızlar
inanmıyorum kendime maaşallah bana ya allah nazardan saklasın103.8 kilo olmuşum ay çok mutlu oldum
günaydınnnnnn
71.200geldim koca haftada gram vermişim çok dikkat edemedim tabi bide tuvaletede çıkamadım 3-4 gündür
ama bugünden itibaren geri sıkı bi diyete giriorum inş umarım
günaydın kızlar
ben bugün tartıldım 149.2bukadar emeğe inan mıyorun kendime siz neyaptınız inşallah siz vaemişsınızdir
tahlillerimin hepsi çıkmış yarın dr gidiorummmm
Allahım bişey çıkmaz inş hiçbirinde dua edin kızlar bana:18:
Eki Görüntüle 795375 Eki Görüntüle 795376 Eki Görüntüle 795377 Eki Görüntüle 795379 Eki Görüntüle 795380 Eki Görüntüle 795381 Eki Görüntüle 795382 Bunlar gelecekten gelen resimlerimdi
Bu da aynı kilodaki kas ve yağın hacmi: Eki Görüntüle 795387
ay bunlar gibi olabilmem için kilo vermem yetmezki spora abanmam lazım 1 yıl aralıksız yapsam anca böyle olurummesela bazı insanlar dogustan zayıftır ama böyle durmuyolar iş sporda bitiyo
sen veririsin tatlım stres yapma gayet iyi gidiyosun
süpersin tatlım vallaa mahşallah...
kabak cidden bana iyi geldi hem gaz sorunumu çözdü hemde doyurucu hemde vücudu toparlıyo ...
o mutfak olayı bende de var bide eşim habire bişeyler yemek istiyo akşamları giriyorum ve çıkıyorum sağa sola bakmadan .. bana kalsa dolapta gereksiz abur cubur sokmıycam da evde kriz çıkar vallaa
ölümüne spor yaparım kendimi şöyle görmek için. İNŞALLAH olacak
tahlillerimin hepsi çıkmış yarın dr gidiorummmm
Allahım bişey çıkmaz inş hiçbirinde dua edin kızlar bana:18:
ölümüne spor yaparım kendimi şöyle görmek için. İNŞALLAH olacak
yoo benim eşim sigarada içiyo ...çikolata çerez ne varsa yiyo eli hiç boş kalmıyo vallaa ama sinir olduğum tek şey adam zayıf .. 65 kilo dolanıyo ortalıkta düşün halimizi :)abur cubur yemeyi engelleyemiyorum ben de ya. halbuki yemesek kilo falan almayız ama insan kendini durduramıyo işte.sigara içenlerin zayıflamasının nedeni bu bence el oyalanıyo abur cubur yenmiyo.ah o abur cuburlar yok mu
yoo benim eşim sigarada içiyo ...çikolata çerez ne varsa yiyo eli hiç boş kalmıyo vallaa ama sinir olduğum tek şey adam zayıf .. 65 kilo dolanıyo ortalıkta düşün halimizi :)
bırak bide yarın kv doğum günü benim eve çağırmıştım akrabalarını komşularını akşama halledicez artık bi şekilde
bırak bide hastanedekilerle tlf kavga ettim zaten leyla geziyom bu sıralar tahlil çıkınca arıcaklardı numara almışlardı bugün ben kendiliğimden aradım içime doğdu demek ki çıktı dediler hepside bende tutamadım o zaman kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?