88 kiloyla başlangıç diyet günlüğüm

Sabah
İki yumurta, iki dilim çavdar, tulum peynir, salatalık
Öğle
Kıymalı ıspanak yemeği
Haşlama tam buğday makarna
Yoğurt
İkindi ara Öğün
Turk kahvesi yanında uç adet tam buğday bisküvi
Galiba spora gidemeyeceğim
Evde leslie yapmayı dusunuyorum

Cuma menüm
Kahvaltı kıymalı yumurta
Domates salatalık çavdar ekmek
Öğle kıymalı ıspanak
Bulgur pilavı dört kaşık
Aksam süt diyet çubuk kraker
Turk kahvesi
Spor 30dk bisiklet , 45 dakika zumba
Zumbadan çok memnunum , fazlaca ter attigim gibi estetik de katıyor vücuduma . Yaparken yorgunluğu hissetmeden zevk alarak yapıyorum

Cumartesi kahvaltı
Menemen
Uç dilim çavdar ekmeği
Tulum peynir
1 adet sucuk
Bir tatlı kaşığı pekmez
Salatalık
Hafta sonu olduğu için esimle beraber rahat kahvaltı yaptık . Esim öğleden sonra çalışıyor . O çıkınca ben de spora gideceğim inşallah

Pazar
Kahvaltı aynı dünkü ile
Aksam dolma yedim iki tane
Arada kaçamak yaptım abur cubur yedim ama diyet ürünlerdi

Pazartesi
Tartida artı gordum en son kilom
86ydi
Bugün 86.5 çıkmış hafta sonu su icmedim biraz kaçamak yaptım
Hemen artı olarak yansıdı
Pişman oldum . Bugün telafi edeceğim
23 Nisan a kadar hedefim 84 inşallah ulaşırım bu hafta çok azimli olmaliyim

Merhaba Z zerdecal_34 bende kglalrimdan muzdaribim tami tamina 86 kgyum bi cocugum var irademize sahip cikip bu kglardan kurtulmamiz lazim ikinci cocugu dusunuyorum ama bu kg ile kalmak istemiyorum 70 olsam raziyim seninle beraber bu yolda ilerlemek isterim tabiki sende istersen ve 3 gun sonra sende pes etmeyeceksenhaftada bir tartilalim ornegin cuma gunu ben iki ogun beslenmeyi planliyorum bu yontemle cok kg veren var ornegin sabah 11 gibi tika basa saglam bi kahvalti yapiyosun aksam yemegine kadar saadece su bitki cayi kahve iciyosun ara ogun yok aksam yemeginide cok gec kalmadan en gec 7 de yiyip (yemek kistlamasi yok istedigini tika basa yiyosun ister manti ister iskender isterpilav ister makarna )ertesi gun 11 e kadar hic bisey yemiyosun cok istersen son ara ogunde bi bardak sut yada bi kase yogurt yiyebiliyosun benim yasam tarzima en uygunu bu cunku birtek hafta sonlari surekli ortam degsikiligi yaptigimiz icin tutturamiyorum ama buranin sayesinde onu da duzene sokacagim ins.

Son düzenleme:
Ahdevefam
Ben 5 Nisan da başladım pes etmeyi dusunmuyorum. Memnun olurum beraber yapabiliriz. Karatay diyetini mi diyorsun.
İlk sayfada hedef kilo ve tartilma tarihlerini yazmıştım.
Sabah çok erken kahvaltı yapıyorum çalıştığım için Karatay bana uymuyo iki Öğün beslenme zor geliyor .
Spora gidiyorum .
Beraber yapalım bir plan çıkaralım. Pes etmem merak etme

İstersen benim tartı günlerim var ilk sayfada ona uyabilirz. Sen de kendine hangi tarihte hangi kiloda olmak istediğini yaz ulaşabilecek miyiz mesela benim hedef 12 nisanda 86 olmaktı ben 86.3 çıktım
Bu haftaki hedefim 23nisan da 84 e dusebilmek kısa süreli kisa kilo vermeli hedefler koyuyorum . Odem cok olduğu için ilk haftalarda ikişer kilo verip ilerlemeyi dusundum

Ayrıca istersen her hafta değişen detox suyu yapabiliriz.
Ben geçen hafta Yeşilçay soda limon içtim
Bu hafta Yeşilçay maydonozlu salatalık li su iciyorum

sabah 3 dlim ekmek çok olmamış mı başka birşey yemedin mi gün içine ?

Hafta sonu yazamadim yediklerimi genelde haftasınu geç kahvaltı yapıyoruz . Bu hafta ekmekleri azaltacagim. Ekmekle sorunum var zamanla bırakacağım kuruyemis yemedim hiç ekmek yerine kuruyemişler tuketecegim.
Kendi kendime yazıyorum buraya kalori hesaplayan program yukledim günde 1200 kalori gecmemeye çalışıyorum. Yeni başladığım için bırakmamak adina zorlamadan başladım
Birden katı diyetle başlayıp ertesi gün defalarca bozdugumu biliyorum
Diyet değil sağlıklı beslenme günlüğüm
On günde spora 7kere gittim
Sağlıklı beslenmemi iki defa çikolata yiyerek bozdum , ertesinde dengeledim.
Ekmeği çıkaracağım. Sabah ara ogun yaptıysam öğleden sonra yapmıyorum ara Öğün ben de kilo vermeyi engelliyor denedim defalarca ara Öğün bana yaramıyor

Kendi eski beslenmemde mutlaka günlük abur cubur ve bol beyaz ekmek tuketirdim yemekleri pilav kızartma makarna çok yerdim.
Ekmek çavdar ya da kepekli şekilde tuketiyorum artık.
Diğerleri on gündür sadece bir kere haşlama bir kase tahilli makarna yedim ve bazen de tahin helvası yedim sabah kahvaltıda

canımızın istediğini yemek zorundayız. makarnayı kepekli yada tam buğdaylı alıyorum bir tabak yiyorum gözümde karnımda doyuyor diyetimde devam ediyor mesela . zaten bizi bitiren abur cuburlar . kızrtma yerine sebzeleri yağla baharatla fırına sür daha sağlıklı oluyor kızartma gibide oluyor üsstelik.

Karatay da boylemis ama bunda hicbi yasak yok tek farki bu yasak olmadigi icin uymadi daha kolay geliyor sanki bana
tamm bende hedeflerimi belirlerim ki benim hedefim haftada bir kg vermek bide ayni tarihlerde tartilsak mesela 14 nisan 21 nisan 28 nisan diye senin boyle 5 gunde bir tartilma amacin nedir haftada bir yapsak daha iyi ve daha belirleyici olmazmi?

Ayrıca istersen her hafta değişen detox suyu yapabiliriz.
Ben geçen hafta Yeşilçay soda limon içtim
Bu hafta Yeşilçay maydonozlu salatalık li su iciyorum
biliyorumo detoks sularini ama su yesilcayli limonlu sodali kur cok aci geliyor bana, bunlarin yerine sadece yesil cay icrbilirm ogrendigim kur olursa beraber yapariz anladigim kadari ile spora gidiyosun keske bende gidebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…