- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.907
- 133
- 35
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Gayet iyi gidiyorsun Zerdecal12 Nisan Kilo: 86.3
Hedefim 86ydi su çok icemedim.
Dünkü sporum 45 dakika zumba
Sağolasin böyle devam eder inşallah yalnız salı günü biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım. Artık dikkatli olacağım daha fazla.Gayet iyi gidiyorsun Zerdecal
sabah 3 dlim ekmek çok olmamış mı başka birşey yemedin mi gün içine ?Cumartesi kahvaltı
Menemen
Uç dilim çavdar ekmeği
Tulum peynir
1 adet sucuk
Bir tatlı kaşığı pekmez
Salatalık
Hafta sonu olduğu için esimle beraber rahat kahvaltı yaptık . Esim öğleden sonra çalışıyor . O çıkınca ben de spora gideceğim inşallah
Çok oldu evet cumartesi günü akşam tarhana çorbası içtim yanında küçük boy kıymalı biber dolma yedimsabah 3 dlim ekmek çok olmamış mı başka birşey yemedin mi gün içine ?
bulgur pilav dolma yicen gün kahvaltıda 1 dilim ekmek tüketirsen dengelemiş olursun yda ekmeksiz kahvaltı yapabilirsen öyle yapsan süper olurÇok oldu evet cumartesi günü akşam tarhana çorbası içtim yanında küçük boy kıymalı biber dolma yedim
canımızın istediğini yemek zorundayız. makarnayı kepekli yada tam buğdaylı alıyorum bir tabak yiyorum gözümde karnımda doyuyor diyetimde devam ediyor mesela . zaten bizi bitiren abur cuburlar . kızrtma yerine sebzeleri yağla baharatla fırına sür daha sağlıklı oluyor kızartma gibide oluyor üsstelik.Kendi eski beslenmemde mutlaka günlük abur cubur ve bol beyaz ekmek tuketirdim yemekleri pilav kızartma makarna çok yerdim.
Ekmek çavdar ya da kepekli şekilde tuketiyorum artık.
Diğerleri on gündür sadece bir kere haşlama bir kase tahilli makarna yedim ve bazen de tahin helvası yedim sabah kahvaltıda
Karatay da boylemis ama bunda hicbi yasak yok tek farki bu yasak olmadigi icin uymadi daha kolay geliyor sanki banaAhdevefam
Ben 5 Nisan da başladım pes etmeyi dusunmuyorum. Memnun olurum beraber yapabiliriz. Karatay diyetini mi diyorsun.
İlk sayfada hedef kilo ve tartilma tarihlerini yazmıştım.
Sabah çok erken kahvaltı yapıyorum çalıştığım için Karatay bana uymuyo iki Öğün beslenme zor geliyor .
Spora gidiyorum .
Beraber yapalım bir plan çıkaralım. Pes etmem merak etme
tamm bende hedeflerimi belirlerim ki benim hedefim haftada bir kg vermek bide ayni tarihlerde tartilsak mesela 14 nisan 21 nisan 28 nisan diye senin boyle 5 gunde bir tartilma amacin nedir haftada bir yapsak daha iyi ve daha belirleyici olmazmi?İstersen benim tartı günlerim var ilk sayfada ona uyabilirz. Sen de kendine hangi tarihte hangi kiloda olmak istediğini yaz ulaşabilecek miyiz mesela benim hedef 12 nisanda 86 olmaktı ben 86.3 çıktım
Bu haftaki hedefim 23nisan da 84 e dusebilmek kısa süreli kisa kilo vermeli hedefler koyuyorum . Odem cok olduğu için ilk haftalarda ikişer kilo verip ilerlemeyi dusundum
biliyorumo detoks sularini ama su yesilcayli limonlu sodali kur cok aci geliyor bana, bunlarin yerine sadece yesil cay icrbilirm ogrendigim kur olursa beraber yapariz anladigim kadari ile spora gidiyosun keske bende gidebilsemAyrıca istersen her hafta değişen detox suyu yapabiliriz.
Ben geçen hafta Yeşilçay soda limon içtim
Bu hafta Yeşilçay maydonozlu salatalık li su iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?