Aç karnımı doyuruyormuş.

O kadar dogru tespitlerki.. kadin hem calisip hem evde paralanirken madalya takan zaten yok. Evde cocuk bakip evin isini goren kadina: koca parasi yiyor, yok 3 bogaz dogurmussun. Bunlari birde kadinlar soyluyorki vay anam vay.. hemcinslerimiz bizleri anlamazken.. erkekler bizi yerin dibine soksa yeridir..

Cok haklisiniz kizmakta resmen gururunuzu kirmis.aslinda madem sinirlenince ne soyledigini bilmeyen kocaniz var o duruma hic dusurmeseydiniz keske kendinizi malesef esinizi siz taniyorsunuz

haklısın
Çocuğun çok orantılısındada haksızlık yapma payı çoğalıyor sonra hain evlat oluyor

Sizi okadar iyi anlıyorum ki ben çalışmıyorum çocuğumda yok eşimle hiç sorun yaşamadık geçen yıla kadar geçen sene eylül ayıydı hiç aklımdan çıkmaz akrabaları vardı bende yemeğe gelmişlerdi konuşuyoruz işte ev işlerinden erkeğin ev işine yardım etmesinden falan bende dedim tufan hiç yardım etmez yanında duran suyu bile benden ister herkesin içinde demezmi çalışıyorum akşama kadar karnını doyuruyoorum diye ben nasıl utandım yerin dibine girdim resmen ama hiç unutmadım bu günde olsa hatırlatırım utandırrım onu bi iş yaparken gel otur der nasıl oturrum karnımı doyuruyosun ödemem lazım borcumu derim gerçekten çok kötü bi durum benim evin düzenini sağlamam onun için hiçmiş gerçekten bunu çok kötü bi şekilde öğrendim

Siz başlatmissiniz ama aç karin doyurma filan baya baya fazla olmuş...
En acitacak noktayi koymus yani değmezdi cunku bu laf kolay kolay unutulup gitmez, en azindan benim icin bir donum noktasi olurdu heralde.

Bir de konu sahibinin calismadigi her konuda "calismadigin icin, calismadigin icin" denilip bin tane hakaret ediliyor. Şu konuda kadin calisiyor olsaydi bu adam "piki karicim" demeyecekti, kirmak icin farkli bir yerden laf vuracakti.
Sanirsin butun calisanlarin dokunulmazligi var, kocalarinin ödü kopuyor bir kelime etmeye, eve gelen 3 kurus icin.

Meslegim şu, surada calisiyorum dayak yedim, aldatildim, maas kartim esimde bilmem ne diye acilan konularda calışma olayina kimse ses cikartmiyor ama konu sahibi calismiyorsa basina gelen hersey " CALIŞMADIGIN ICIN OLMUŞ. "

Calisanlarin ayri bir derdi var milletle ama çözemedim.

Yorgunluktan calismayanlara sariyoruz napacan:))

birde çocuk olduktan sonra görün onu filmin fragmanını görmüş oldunuz bu da iyi

Evde otururken aylakliktan bizim calisanlara sarmamiz lazim aslinda ama...
Birak yaa kadin kadina yaranamiyo, birde bu laflari diyenler feministlik taslarlar burda:)) yeri gelince nasilda ezmeye calisiyolar hemcinslerini. Ben calisiyorum ama hayatta kimseye koca parasi yiyor demem, bu ne sacma sey ya. Cocugu erkek dogursun emzirsin evin herseyini o yapsin madem kadinda seve seve gider calisir disarda calismakta ne varki? Ohh gidip iki stres atip iki insan goruyosun bide para oduyolar ustune. Evde sacini supurgede etsen bak hic bir faydasi yok.,asil fedakarligi yapan yine kadin ama anlayana

Benim esim bana o kelimeyi kullansa ne yemegini yerim ne suyunu icerim ona hizmette etmem kayinvalidenin yaninda olacak sey degil soyledigi cumle anasini boburlendirmis baska bisey yapmamis ac evin tok kedisi yemeginizi kalkin kendiniz yapin de bi evlatlarina hazirla

birde çocuk olduktan sonra görün onu filmin fragmanını görmüş oldunuz bu da iyi
Sahimi bende tam tersi olcak diye düşünüyorsum çünkü çocuğumuz olmasını çok istiyor değişmez daha kötü oöur diyorsunuz yani aslında benim için önemli olan bana yardım etmemesi değil ben severek uaparım ev işlerini ama bunu benim yapmak zorunda olduğumu düşünmesi beni çok üzdü tamam o işten gelince zaten beklemem ondan bişeyler ama sanki karşılıklı anlaşma yapmışız ben onun her işini yapcam oda benim maddi giderlerimi karşılicak böyle düşünüyosa gerçekten çok kötü.oysa srverek evlendik noldu o çok seven adama anlamadm gece gece yine geldi aklıma dedikleri şimdi

Hatırlatmak gibi olmasın sizin hikayeniz dün gibi aklımda,en azından bunları duymanız da güzel bir şey.
Tespitlerinize katılıyorum,herkes nasıl bir sürüyle muhatapsa epey normalleştirmiş.

Benim canım da ilk bebeğimde ciğer çekmişti.
Eşim işim bir kaç güne biter gider yeriz demişti ama nasıl saymıştım o birkaç günü.
Şimdi konusu açılınca,nasıl öyle birşey yaptım,şimdiki aklım olsa iki elim kanda olsa bırakır gider alırım,bunların bu kadar önemli olabileceğini bilmiyordum der.
Ne olmuş,bir sen mi doğurdun dese derecesiz kırılırdım...

Cocugum filan yok ve calismayi birakmamin sebebi ev işleri de degil aslinda. Mecburi durum yoksa calismam icin işi yapmayi seviyor ve mutlu oluyor olmam lazim. Durduk yere sinir yuklenip eve gelerek calismak istemiyorum acikcasi.
Calismiyor olmak benim boşanmama engel değil kendi adima.

Calistigim oldu, hatta esimin isleri bozuldugunda mecburi olarakta calistim bir sure ama ne calisiyorum diye ben diklendim, ne de esim calismiyorum diye bana diklendi.
Edecegimiz ve ettigimiz tartismalarda da calisip calismamak bir fark yaratmadi ve en kotu kavgada bile para lafi gecmedi, gecmez.

Paranin hatrina susacak, para gelmeyince agzina geleni soyleyecek olan biri olmayiversin yanimda.

Neden ondan baba olmasını niye beklemiyeceksin, sen yemek yaparken oda bebeği sallayacak yok öyle babalık herşey dahil edeceksin, arada tartışmalarını olacak,
Bu hayatın tadı, tuzu

Ne yazikki erkeklerin cogu boyle canim. Inanki bak burdaki cogu kisi soylemesede taniyorum artik onlari:) vogu kadinda kocalarindan laf isitmemek icin calisiyor bunu direkt soyleyenlerde var. Ha kadin kendi ayaklari uzerinde durmasi vs bi yere kadar tamam, ama misirdaki amcalarindan kalsa soyke yuklu bi miras.. sanmiyorumki bunu soyleyen kadinlar gidip gonullu calissin

Mecburi calisanlar zaten yorumlardan belli oluyor. Onlarda ayri bir kin var.
Calismayanlar icin, " eşinden don parasi dileniyor, yok ben gonlumce harciyorum" filan diyorlar.
Kendisi calismasa başina başina gelecek olani yaziyor yani, herkesi oyle goruyor.

Neden ondan baba olmasını niye beklemiyeceksin, sen yemek yaparken oda bebeği sallayacak yok öyle babalık herşey dahil edeceksin, arada tartışmalarını olacak,
Bu hayatın tadı, tuzu
Çocuk olunca bakımına yardım etceni söylüo aslında zaman zaman ev işlerinde fazla yorulırsan yardımcı alırsın diyo bilmiyorum umarım yeniden para mevzusu açılmaz aramızda

Bi kadın hemcinse nasıl der böyle şeyler ayrıca en yakın arkadaşım çalışıyo ve eşinden daha fazla maaş alıyo ama sürekli huzursuz en son kadın ağlayarak anlattı bi kızları var inşallah senin tarafına çekmez yoksa salak olur demiş arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…