Mune Hanımcım, babam yalnız yaşıyor. kardeşim banka müfettişi ve geziyor. iki şehir arasında 3 günlük izni oluyor o zaman geliyor. Ama haklısınız babamın maddi durumu bir emekliye göre gayet iyi. Ben temizlikçiye para vermem diyor. ben de son zamanlarda biraz yapmayı bıraktım. pisse de pis. içim rahat etmiyor o şekilde yaşamasına ama kendi evime yardımcı geliyor, 200 tl veriyorum dedim ben vermem o parayı ne gerek var diyor. benim de babamın parası varken kendim ödemek içimden gelmiyor açıkçası.
ilk evlendiğimizde eşim lise mezunuydu, 3 sene kadar ben tayin olup durduğum için düzenli bir işte çalışmadı. inşaatlarda çalışıyordu. sonra askere gitti geldi ve atandı memur 8 senedir. en başta ben de çok gençtim 21 yaşındaydım, geçimimizi babam sağlamıyordu ama yine de eşime çok laf etmesine ve ezmesine engel olamadım. Şimdi o şekilde açıktan laf söyleyemiyor ama imalar tavırlar vs işte dolaylı olarak bana yapıyor.
Tavsiyeleriniz çok kıymetli, bütün arkadaşlara teşekkür ederim. yazdıkça yaptığım şeyler somutlaştı, hatalarım var. düzeltmek için adım atacağım bir an önce.