Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

valla burdan yazıyla ancak bu kadar anlaşılıyor, özürlük bşy de yok.. şimdi alıngan filan durumuna düşmek de var.. neyse.. ii geceler

O ne be
Ben o çocukla bırak dolmuşa binip merkeze inmeyi dışarı çıkıp kahve bile aldırtmazdım..
Pembe rüya gibi bu ne böyle birde sizin için demiyorum hani alınmayın gücenmeyinde
İnsanlardada ne büyük cesaret var arkadaş ilişkiler yeni bitiyor güven problemi oluşuyor ve aynı andada böyle Mehmetlerle diyaloglara giriliyor..
Eski ilişkiye hiç mi saygısı olmaz insanın hiç mi sevmediniz ki

Ben öyle herkese güvenmemek taraftarıyım. Kaldı ki romantik bir film çekimi de değil.Adının Mehmet olduğu bile yalandır belki Bu mehmet arkadaş nasıl oluyor ki ilk günden tanıştığı bir insana bunları diyebiliyor. Erkek adam biraz ağır olur.İlk günden tüketmez.Size yapmışsa başkalarına da yapmış,yapıyor olabilir.
Ki ben iki tarafı da gereksiz samimi buldum. Hangi erkek henüz yeni tanıştığı biriyle bu kadar samimi olan bir bayanı ciddiye alabilir ? Yada hangi kadın henüz yeni tanıştığı bir erkeğin söylediği bu tarz şeyleri samimi bulabilir ?
Adam belki evli,belki nişanlı,belkide sevgilisi olan bir insan.Bence güvenmemek gerek.
Duygusal boşluğunuz var anlayabilyorum zordur yaşadıklarınız ama bu şekilde de davranmamanız gerekir.Daha büyük mutsuzluklar yaşamamanız için. İnşallah mutlu olursunuz.

Bu hizla giderseniz bir Haftaya evlenirsiniz aman dikkat... Tabiiki ilk görüste ask vardir ama sizin Mehmet iyi laf yapiyor gibi, yani fazla kaptirmayin kendinizi, daha yeni bi iliskiden cikmisiniz muhtemelen bu yüzden cok iyi gelmis size iltifatlar falan ama kanmayin derim... Tanimak istiyorsaniz taniyin ama yavas yavas... Doktor sirasindan hic tanimadiginiz bi kisiylede gezintiye cikmaniz tuaf dogrusu... Neyse... Bu arada rahatsizliginiz ne oldu? Doktor bakmadan gecti sanirim...

Son düzenleme:
Ay konuyu tekrar tekrar okudukça sinirlerim bozuldu gülüp gülüp duruyorum
Yemin billah ver kurana el basam ilk sana diyom bunları.... heee tabi tabii
Askere bak heleee yanmış tutuşmuş bu koğuşta

Ben de diyordum neden kimse bana yaklaşmıyor.
Bu olayı ben yaşasaydım şu kadar olurdu:
-sizin neyiniz var?
+sanane be!

Meğer gudubetlik bendeymiş
Ben de buldum cevabı.. Oysa bi kahvelik cevabı var neyim olduğunun. Pehhh peh.

Hayır şu bilmem napan damla hediyeli olup 299 tl yerine 29 lira olan bayıltıcı kahve mesajı bi bana mı geliyo anlamıyorum

mune gelip benim oğlan kardeşimi tarif ettin derse nedecen aman tamam tamam kaçtım bendeniz muah

ban mevsimi açıldı mı gıııız.....

ben bol keseden atıyom sakata gelmeyek

mune gözümün yaşına bakmadı tam tamına 7 gün ban verdi ..şartlı tahliye oldum aman dikkat et..kardeşine talip olsanızda adaletini şaşırtmaz o derece

napiiim kız munenin kardeşini aslan gibim kocam var.....allah sahibine bağışlasın kurban olduğum rabbim hep yüzünü güldürsün munenin de onun da ayalklarına taş değmesin(çaktırma)

Oh oh ne içerdiniz hanımlar? Sıcak soğuk içeceklerimiz, yanlarına atıştırmalıklarımız var
KK mapuslarımız TSE belgeli olup ISO 9002 sertifikalıdır, tek kişilik nezarethanelerimizde klima, wc, tek kişilik yatak, uyku seti ve mini dolap bulunmaktadır.

Geyiğe son verebilir miyiz lütfen

Hiç belli olmaz ne olacağı.
Adam pat diye açıldı diye sahte diye nitelendirmek doğru olmaz.
Belki de hayatının aşkıdır.
Biz eşimle ilk tanıştık, 5-6 saat boyunca konuştu, şiirler okudu, zaten edebiyata da girince konuşmalar uzadı da uzadı. O konuşurken ben çoktan aşık olmuştum ama gram belli etmedim. İstesem de edemezdim zaten, hiç beceremezdim o zamanlar. O anlattı, ben umrumda değil gibi davrandım, artık ne kadar inandı bilemem.
Hiç umrumda değil, üzülürsem üzülürüm, ben bu adama aşık oldum diye başladım yola 1-2 gün sonra. Hala da ilk günkü gibi aşığım ve onun da ilk günkü konuşmalarından farksız tavrı. O nedenle, eğer sen içindeki o kıpırtıyı hissediyorsan, sakın elinin tersi ile itme.

vay arkadaş adam bir saatte hem yeminleri döşemiş, hem yalanları. üstüne bir de karakter analizini yapmış
çok donanımlı çapkın
%15000 geldiği yerde bekleyeni vardır
olabilir derdim ama adam bariz prof. yalancı...

Ay benim bi hastane anım var anlatmazsam çatlarım , gece acile iğne vurulmaya gittim .
Kadının biri eşimle tartışmaya başladı dedim bayan sorun ne biz konuşalım , tekme savurdu bana sıyırdı , benim gözüm döndü elimde ki koca çantayı kadının kafasına bi geçirdim , hala gülerim aklıma geldikçe çatlak kadın . Gece gece ne iyi gelmişti ama
Konu sahibi bu adam yalancı diyim ben sana , ne öyle yahu , bak sen dinle beni ,birinden etkilendiğin de aptala dönersin bu adamda ki pişkinlik .Hani bilmem anlatabildim mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…