Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

ban mevsimi açıldı mı gıııız.....

ben bol keseden atıyom sakata gelmeyek
mune gözümün yaşına bakmadı tam tamına 7 gün ban verdi ..şartlı tahliye oldum aman dikkat et..kardeşine talip olsanızda adaletini şaşırtmaz o derece

Mehmet 16 yaşında. Arkadaşları ona "hadi hadi vardır senin" diyor.

mune gözümün yaşına bakmadı tam tamına 7 gün ban verdi ..şartlı tahliye oldum aman dikkat et..kardeşine talip olsanızda adaletini şaşırtmaz o derece
napiiim kız munenin kardeşini aslan gibim kocam var.....allah sahibine bağışlasın kurban olduğum rabbim hep yüzünü güldürsün munenin de onun da ayalklarına taş değmesin(çaktırma)

İlk görüşte aşk mutlaka olabilir :) neden olmasın ama askerlere güvenim yok canım

Aziz Nesin'in bir hikayesi vardır "du bakalim nolcak" diye. Sizin hikayenizi de ona benzettim. Bilenler bilir konusunu

asker miymiş gıııız yazık la bari çubuku almıyaydı iyiydi gör ki kaç para bi çubuk.... (ne çubuğu onu da anlamadım da)

asker miymiş gıııız yazık la bari çubuku almıyaydı iyiydi gör ki kaç para bi çubuk.... (ne çubuğu onu da anlamadım da)

mutluluk çubuğu dicem de çok pis yerlere çekilcekvar ya kız üstünde aldım kzıını mutluyum kalbimin sahibi the bitti yazıyo yeni moda...onlardan.

m utluluk çubuğu dicem de çok pis yerlere çekilcekvar ya kız üstünde aldım kzıını mutluyum kalbimin sahibi the bitti yazıyo yeni moda...onlardan.
ben çubuk mubuk bilmem bacı.....şimdi bu kıza soracaklar ilerde eşinin ilk hediyesi neydi diye.....o da çubuk mu diyecek....valla derse sorarlar ne çuubuğu diye

tabi garnizonda 7*24 cep telefonuyla geziyor askerler disiplinde bir pasta adı
asker kızıyım :) saolun cok aydınlandım ama.. neler varmıs ögrenmemiz gereken siz baya hakimsiniz ama.. şimdi askerlerin telefonu mutlaka vardır desem benim gördügüm yerlerin disiplinsizliğine kadar uzanırsınız dmi sevgiler

30 yıllık bir başçavuş kızıyım ..bu kadar pişkin bir delikanlıda telefon olacağını adım gibi biliyorum..ama hikayenin sahteliği sebebiyle eğlence yoluna gidiyorum bence sizde deneyin..

Askerlıgın yasattıgı psıkolojı ..Askerden gelınce ayrılırsınz

Cok komedi bence.
Hastanede sira beklerken muhabbet de oyle.

öyle mi hissettiniz daha doğrusu öyle mi hissettirdim belki katılırsınız diye düşünmüşümdür neyse siz beni gözardı edin ben sizi birbirimizin mesajlarını görmezsek bende nickleri ezberlemek zorunda kalmam kim espirilerimden anlar kim anlamaz diye..özür dilerim sizden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…