Sizinle dusunceler aynı işliyor :) Bende eşimle koca bır tesdf eserı tanstm eşim rusyada ben mınık bır sehırde yasıyrdum ama yollrmz kesıstı baktım eşimn bana ilgisi var ılk buluşmada kımlık çıkar dedım :) eşim saskın sakın yüzüme baktı evlı degılım merak etme dedı :) Buarda ılk tansmada bıtmedı bızımkı bız sanırım sanslı olanlardık ev su an 1 yıl 16 gundur evlıyız :)
Kesınlıkle oyle bende hemen guvenmedım eşime zaten. Kavun degıl kı koklayp alalım cok ıyı dusunulmesı gereken bır konu.Dılerım konu sahıbıde hayal kırıklığına ugramazSen güzel örneklerdensin ama neler okuyoruz buralarda.
Dikkat etmek lazım
Eski konuna baktim da sevgilin varmis. Sevgilini aldatmis oluyorsun su an???
her yazılanı yutuyoz ya biz ,bir de neden kilo veremiyoruz diyoruz al işte konular
O ne be
Ben o çocukla bırak dolmuşa binip merkeze inmeyi dışarı çıkıp kahve bile aldırtmazdım..
Pembe rüya gibi bu ne böyle birde sizin için demiyorum hani alınmayın gücenmeyinde
İnsanlardada ne büyük cesaret var arkadaş ilişkiler yeni bitiyor güven problemi oluşuyor ve aynı andada böyle Mehmetlerle diyaloglara giriliyor..
Eski ilişkiye hiç mi saygısı olmaz insanın hiç mi sevmediniz ki
daha yeni bitmiş bi ilişkin var bence şuan sakın evet deme adam doğru söylüyo olsa bile olacağına inanıyorsan çok fazla yüz yüze görüşmeden telefonda konuşabilirsin tanımaya çalışablirsin bir yandan asker bu güven olmaz diyorum bir yandan kader olabilir diyorum kendine dikkat et çok fazla yüzyüze görüşme derimMerhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.
Kaç gündür ayağımda bir acı var doktora gitmeyi hep erteledim bugün acım dayanılmazdı zor bela doktora gittim röntgen çektirmemi söylediler sıra bekliyordum yarım saat oyalandım bekleme salonuna geldim yanımda bir beyfendi vardı adı Mehmet. Mehmeti tanımıyorum bizim memlekette askerlik yapıyormuş. Bana sizin neyiniz var diye sordu derdimi anlattım o derdini anlattı sohbet ettik biraz baktık sıra bize gelmiyor dışarı çıkalım mı biraz dedi olur dedim dışarı çıktık yine aynı şekilde sohbet muhabbet ettik saat öğlene gelmişti araya girecekti memurlar anlayacağınız üzere öğleden sonraya kaldık aç mısın diye sordu bana Hayır dedim peki ne içmek istersin dedi kahve olabilir diye sordum sonra dolmuşa bindik merkeze indik bir cafe de oturduk birbirimize hayatımızı anlattık günlük hayatımızdan bahsettik ilişkilerimizden gelecek hayallerimizden insanlardan uzun uzun dolu dolu bir muhabbet oldu.
Ve inanır mısınız bir çok ortak noktamız var Mehmetle hayattan beklentilerimiz her şeyimiz aynı sanırım çocuk bunlardan etkilendi bana bir sürü güzel şeyler söylemeye başladı arkadaşlık boyutunu aştı bana benimle memleketime gel seni buldum bir daha bırakmam sen o salona girdiğin ilk anda gözlerinde kayboldum şeklinde bir sürü güzel sözler söyledi bunları kaç kıza söyledin daha önce gibisinden konuştum elini kalbinin üstüne koydu tüm kutsal kitabımız peygamberimiz üstüne yemin ederim ki ilk defa böyle oldum sana söylediğim hiçbir şeyde yalan yok olduğum gibiyim dedi.
Ben yeni bir ilişkiden çıktım güven eksikliğim olduğunu dile getirdim bana sadece şans ver dedi. Yolda yürürken dondurma aldı oturduk dondurma yedik, Melekler şehrinin cdsini almak istedi cd yoktu çok üzüldü o filmi mutlaka izle ve izlerken beni düşün izledikten sonra da tüm düşündüklerimi olduğu gibi ona iletmemi söyledi.
Sonra şu evlilik fotoğraflarında insanların elinde tuttukları çubuklardan aldı bana üstünde BİR ÖMÜR BİRLİKTE yazıyor.
Arkadaşlar ve daha bir sürü güzel şeyler söyledi atladığım bir sürü şeyler var anlatırsam roman olur valla.
Siz olsanız inanır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?