Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Ahahahahahhaha aaay cook gulduum!! Bu mehmet yuzune esler birbirine girecek!! Bazi kocalarin senelerdir yapmadiklarini memo 1 GUNDE yapmis... aaah memooo aah

ben ilk göruşte aşka inanırım, ama daha sızın ayrılığınızın üzerinden bir hafta geçmemiş burada sıkıntı mehmet kişisi değil bence. sizin kendinize zaman vermeniz lazım ki yeni bir hayal kırıklığı olmasın

Soyledikleri dogrumu yalan mi bilmem ama bu mehmet kisisi hizli capkinlardanmis :)

Mehmet fazlasıyla çapkınmış, ergenlikte ilk görüşte aşka inanırım. sanırım siz de daha çok gençsiniz. yalnız o ayakla nasıl bu kadar gezdiniz merak ettim.
Mehmet işleri biraz daha ağırdan alsaydı daha inandırıcı gelirdi bana ama neticede asker. sen yinede çok kapılma derim.

Sen güzel örneklerdensin ama neler okuyoruz buralarda.
Dikkat etmek lazım

Hülya koçyiğitle ediz hundu galiba böyle bi flimleri var çocuk asker piknikte tanışıyolar aşık oluyolar. Aynı o türk filmine benzemiş hikayen. Filmin sonu mutlu sonla bitmedi buda bnden bi not

NE BİLİM ENTERESAN YANİ,
NUMARANIZIDA VERMİŞSİNİZDİR SİZ ŞİMDİ..
ARIYORDUR DA SENİ, SEN BENCE BU BOŞLUKTA KAPILIRSINDA BUNA.
ADINI SOYADINI İYİCENE ÖĞREN, TC KİMLİK NOSUNU (ARTIK NASIL YAPARSIN BİLMİORUM)
ARAŞTIR YANİ İYİCENE ONDAN SONRA NE YAPACAĞINA KARAR VER..
BALIKLAMA ATLAMA

Ya kızlar bi üstteki arkadaş da demiş başkalarıda demiş ama nasıl araştırcak ki bu kız hemde çocuğa çaktırmadan..
Hani ismini cismini kimlik no fln benim aklıma faceside geldi eğer varsa.
Ama birtek facesini çocuktan habersiz bulabilir bakabilir diğerleri nasıl olcak..
Ha alenen sorarsa adını şanını söyle falan diye bu sefer çocuk demez mi oo bu tongaya geldi beni araştırıyor demekki birşey bulmasa düşecek ağıma fln diye hadi evli değil sevgilisi bile olsa gizlemeye çalışır fln nebilimmm..

Ben mi bukadar ruhsuzum anlamadım ama ilk görüşte aşka ben inanmam
Allah utandırmasın 4 yıllık ilişkim var yat öl dese ölürüm öyle seviyorum çok aşığım ama böyle şeyler nedense bana çok yapmacık geliyor ve inannılmaz ustalaşmış bir çapkın var karşıda bence... ben öyle hisettim

Eski konuna baktim da sevgilin varmis. Sevgilini aldatmis oluyorsun su an???

her yazılanı yutuyoz ya biz ,bir de neden kilo veremiyoruz diyoruz al işte konular

Kızlar sevgiliml beni aldattı ben onu değil bu nedenle ayrıldık. Ve dediğim gibi duygusal olarak boşluktayım şu an. Bende farkındayım her şeyin çok hızlı başladığını ve dediğiniz gibi ağzı haddinden fazla laf yapıyor.
İnşallah her şey gönlümce olur.

kimi erkeler okadar iyi biliyorki bizlerin zayıf noktasını okadar ustalar ki artık kim doğru kim yalan söylüyor bilemiyoruz
bence olur olmadık insanlarla neden kahve içiyorsun ki burda hata yapmışsın kimdir nedir hırsızmı nedir
zaman kötü kolla g... dikkatli ol

daha yeni bitmiş bi ilişkin var bence şuan sakın evet deme adam doğru söylüyo olsa bile olacağına inanıyorsan çok fazla yüz yüze görüşmeden telefonda konuşabilirsin tanımaya çalışablirsin bir yandan asker bu güven olmaz diyorum bir yandan kader olabilir diyorum kendine dikkat et çok fazla yüzyüze görüşme derim

İnanmayın sunlara ya ınanmayın ıkı gun sonrada mehmet benı terk ettı aslında hersey cok guzel gdıyordu dıye konu acarsınız

"olduğum gibiyim" demesi kilit nokta. siz sadece her kıza söylüyor musun demiştiniz. insanları artık böyle küçük ipuçlarından çözümlüyorum. demek ki olduğu gibi değil.

mesela bir insan sürekli dürüstlüğünden dem vuruyorsa o insan da yalancıdır. çünkü insan ört pas etmek istediği şeyleri dillendirir.

mehmet'in askerde canı sıkılmış ayak üstü kız tavlamaya çalışmış. ah mehmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…