Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Boşlukdayım diyorsun ya bir an önce yere bas ayaklarını. Memo bilmiş seni kolay kahve içmeye götürebileceğini. Daha neler istiyor Memo bilsen. O şimdi asker canı neler ister dırı dırırıımm.

Eşim astsubay keske şu mehmet bizim orda asker olsaydida size seceresini cikarttirsaydim..tabi gerçekten askerse..bu arada güvensiz ve aldatimis bi iliskiden çıkıp daha güvensiz bi ilişkiye nasıl başladınız aklim almadı..hakkında hayırlısi olsun.dikkatli ol lütfen..malum ortalik berbat...

İnşAllah ama yinede ''boşluktayım'' lafı arkasına saklanıpta tanımadığınız etmediğiniz birisiyle sohbeti geçtim beraber gezmeye çıkmaları doğru bulamıyorum ne yazıkki..
Bu bahanenin arkasına saklanmayın bence her insanın kötü geçen günleri vardır ama birinin peşine takılıp gitmiyoruz.

Bilemiyorum bana çok yapmacık geldi bu Mehmet efendi hiçte inanmam böylesine..
Arkadaşlarında dediği gibi hoşlanan insanın eli ayağı dolaşır bu baya baya gel seni memlekete götürim diyor oldu olacak ikide çocuk yaparız deseymiş.... kırk yıllık zampara gibii...

Birde sevgiliniz aldatmış eyvallah tabiki o karaktersizin arkasından karalar bağlayın demiyorum ama insan kendi yaşadığı beslediği duygulara saygısı olur birazcık... kendi sevginize sahip çıksaydınız bari nebilim bana çok garip geliyor bir ilişkiden çıkıp hemen ben boşluktayım bahanesiyle bir başkasının peşine takılmak... hadi erkekler öküzdür yaparsa yapar ama biz kadınlar daha hassas daha narin daha duygusal varlıklarız nebilim ben yakıştıramıyorum açıkçası

canım öyle direk salıverme yelkenleri. hemen güvenme. tanışalı bikaç saat olmuşken fazla yani bunlar. bide asker psikolojisi farklı olur derler. sen dikkatli ol çok güvenme

Şuna asker pskolojisi yerine asker hormonları farklı çalışır desek :KK63:

İlginç ya konu için yazılan tüm yorumları okumam imkansız çok yazılmış ama 1 saatllik tanıdığın bir bayana nasıl gel benim memleketime denir ki bana gerçekçi gelmedi dikkatli olmanızı öneririm

İlk kez gördüğü adamla kahve içen kız !
Sanırım kolay lokma imajı çizmişsiniz

ben de aynen bunu düşündüm. o kadar ağrın sancın vardı, zor bela yürüdüm doktora gittin falan bir anda mehmet geldi ayakların yerden mi kesildi? hastanede sıra beklerken ne ara o kadar samimi oldunuz? neresinden tutarsan elinde kalıyor bu hadise, hakkınızda hayırlısı olsun.

Yok artık ya.
Kusura bakma da bu kadar da saf olunmaz arkadaşım.
Ne düşündün?Adam senin güzelliğinden o kadar etkilendi ki bir anda Özdemir Asaf olup sana şiirler diziverdi.
Yok öyle bir dünya da adam da.
Angelina Julie ye bile ilk görüşte bu kadar methiye düzüyorsa bir adam tek amacı yatağa atmaktır,gırgırdır veya askerlik anısıdır.
Birde ciddi ciddi inanmışsın.
Ben senin annenin yerinde olsam tek başına sokağa yollamam,heran kandırılabilecek bir yapın var.

İlk kez gördüğü adamla kahve içen kız !
Sanırım kolay lokma imajı çizmişsiniz

Sanırım alıştım artık erkekler ne istiyor anlayamıyorum daha öncede 2 yıllık bir ilişkim vardı sonuç aynı "aldatıldım"
önceki ilişkim de 1.5 yıllık bir ilişkiydi sonuç yine hüsran "aldatıldım"
Güvensiz bir ilişki diyorsunuz sözlerinizde haklısınız ama size nasıl anlatsam bilemiyorum mehmetin ağzı gerçekten çok fazla laf yapıyor ben mantıklı bir şey söylüyorum kelimeleriyle söylediğim bütün cümlelerin tabusunu yıkıyor. İnanmamak elde değil desem daha doğru bir cümle kurmuş olacağım sanırım.
Ve ilk muhabbet ettiğimde kesinlikle aklımda yeni bir ilişki yoktu sadece 2 saattir boş boş bekliyordum muhabbet edecek insan çıktı diye düşündüm. Fakat düşündüğüm gibi olmadı bir şeyler paylaştıkça kanım ısındı ve daha önce hiçbir zaman böyle güzel bir günüm olmadı sürprizler güzel hediyeler güzel söyler etkilenmeme neden oldu. Bunların hepsinin yanlış olduğunu bende farkındayım ama engel olamadım kendime. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

Vay arkadas sen git rontgen cekilmeye diye evden cik nerdeyse nikahlanip donucekmissin eve. Kendinden bu kadar taviz verme canim 1 saatlik tanidigin insanla kahveler gezmelere gidersen oda haliyle seni haftaya memleketine goturmek isteyecektir.

önceden ne kadar saftık dimi yiyorduk erkeklerin numara yalanlarını

bende öyle düşünüyorum ama bu şekilde tanışıp mutlu olan insanlar da varmış.
illaki..ama şuda varki.
bi erkek ilk başta sana sacma sapan aşk sözleri vs. ediyorsa o adamdan bi cacık olmaz.
helede evlilik düşündügünü pat diye münasebetsizce söylüyebiliyorsa.

illaki..ama şuda varki.
bi erkek ilk başta sana sacma sapan aşk sözleri vs. ediyorsa o adamdan bi cacık olmaz.
helede evlilik düşündügünü pat diye münasebetsizce söylüyebiliyorsa.

Canım daha düne kadar sizinle aynı fikirdeydim tüm samimiyetimle söylüyorum.
Ama bu olay farklı ona inanmak istemiyorum yukarıdaki mesajlarımda da sürekli dile getirdim ama bir şekilde ben ne dersem kendine inandırıyor. Annemle daha önceden tanışık olduklarını size söylemiştim annemle konuştum dün söyle o çocuğa seninla dalga geçmek gibi bir niyeti varsa yoluna baksın uğraştırmasın seni dedi aynen kendisine ilettim. Ve dedi ki söyle annene öyle bir niyetim kesinlikle yok içi rahat olsun ve annene dava açacağım ne davası dedim senin gibi iyi ve güzel bir insan yetiştidiği için dedi. Ciddiyetine inanmadığım için bir gün annemle vakit geçirelim felan dedim yoklamak için aaa çok iyi olur ciddiyetimi anlar felan dedi ne desem ters tepiyor anlayamıyorum o nedenle bu kadar karışık kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…