- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Fazlasıyla haklısın.
Uzun zamandır sabıkam yok beni geyige alıp banlatamazsınızCıks 2
Zemestan
benim merak başka
pro üye gözükmüyorsun ama imzana resim nasıl ekledin bende eklmek istiyorum banne
Uzun zamandır sabıkam yok beni geyige alıp banlatamazsınız
Konu sahibi Mehmet anladıgım kadarıyla önceden annenle de bir ortamda tanısmısgel anlat bakim sen şu işi tam
Ilk yorumumda yazmistim sanirsam, bu hizla giderseniz bi haftaya evlenirsiniz diye... Bu hiz niye, ne aceleniz var, neyden kaciyorsunuz, yada neyi kaciracaksiniz? Tamam hoslandiniz sizi etkiledi falan iyi hos, zamana birakip taniyin, ama anneyle tanistirilmis sanirsam simdi babaya acilacak mevzu, bu hizla duvara toslarsiniz benden söylemesi... Daha iliski bilediyemiyceginiz bi olayda aileyi araya sokmak bana pek mantikli gelmiyor...Allah hakkinizda hayirlisini eglesin, ama unutmayin ki kullanma icin mevcut olan bi Beynimizde var, siz suan sirf kalp ve hislerinizle davraniyorsunuz bu cok tehlikeli...
tamamda upload nasıl yaplıyorAnlatayım canım. İmza ayarlarına girdim. İmzama koymak istediğim resmi upload ettim ve kaydettim bu kadar basit :)
tamamda upload nasıl yaplıyor
url gir var orda sadce
Uzun zamandır sabıkam yok beni geyige alıp banlatamazsınız
Konu sahibi Mehmet anladıgım kadarıyla önceden annenle de bir ortamda tanısmısgel anlat bakim sen şu işi tam
Off cok fena iste tahmin etmistim boyle bir sey oldugunu.
Hayatindaki bir hata olmus ikincisini de yapmak uzeresin. Eski erkek arkadasinin yarattigi boslugu yeni bir erkegin ilgisiyle doldurmaman gerektiginin farkindasin degil mi?
Hatalara en acik donemdesin. Bence babana acmadan konuyu iyice tartip bicin.
O akrabama da butun aile dil doktuk, sonra oyle seyler yasadi ki hala toparlanmaya ugrasiyor.
Rabbim nasip ettiyse zaten Mehmet olur hayatinda ama bir nefes alman gerekiyor. Mumkunse acma telefonlarini , kafasini karistirmasina izin verme cunku o dedigi laflar uzgunum ki herkese komik gelirken sana romantik geliyor, bu bile problem oldugunun isareti.
Nihahahah tüh yakalandımŞaka bir yana çok hızlı, yani aşırı hızlı bir de çok acemice replikler Feriha dizisinden çıkmış gibi öyle..
Konu sahibi darılmasın, eminim o da gerçeği görecektir.
başladım görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?