Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Fazlasıyla haklısın.

Canım haklı olup olmamam mühim değil ama sen sonradan bu kadar insandan gelen uyarıya rağmen hata yapma yeter. Ben demiyorum ki ilk görüşte aşk yok tabii ki var, kendimden biliyorum. Ama yaşadığım ve çevremden gördüğü o kadar kötü örnek var ki başkası aynı şekilde kendini kaptırmasın isterim sadece. Bugün sana ay hadi hayırlısı diyen insan yarın yanında olmayacak, seni uyaran insan da ben haklıydım diyecek. Kendinle çevrenle yalnızca sen başa çıkmak zorunda kalcaksın.

Zemestan

benim merak başka

pro üye gözükmüyorsun ama imzana resim nasıl ekledin bende eklmek istiyorum banne

Uzun zamandır sabıkam yok beni geyige alıp banlatamazsınız
Konu sahibi Mehmet anladıgım kadarıyla önceden annenle de bir ortamda tanısmıs gel anlat bakim sen şu işi tam

Canım anlattıkça daha da çıkmaza giriyorum gerçekten :)

Ilk yorumumda yazmistim sanirsam, bu hizla giderseniz bi haftaya evlenirsiniz diye... Bu hiz niye, ne aceleniz var, neyden kaciyorsunuz, yada neyi kaciracaksiniz? Tamam hoslandiniz sizi etkiledi falan iyi hos, zamana birakip taniyin, ama anneyle tanistirilmis sanirsam simdi babaya acilacak mevzu, bu hizla duvara toslarsiniz benden söylemesi... Daha iliski bilediyemiyceginiz bi olayda aileyi araya sokmak bana pek mantikli gelmiyor...Allah hakkinizda hayirlisini eglesin, ama unutmayin ki kullanma icin mevcut olan bi Beynimizde var, siz suan sirf kalp ve hislerinizle davraniyorsunuz bu cok tehlikeli...

Yavaş yavaş mantığım da devreye girmeye başlıyor teşekkür ederim ..

tamamda upload nasıl yaplıyor
url gir var orda sadce

googleye resim upload et yaz ilk yazan linke tıkla ordan dosya ekle felan diyo onları hallet sonra forumlar için url felan var direk kopyala yapıştır imza ayarlarına sonra bir ön izleme yap olmuş mu diye

Uzun zamandır sabıkam yok beni geyige alıp banlatamazsınız
Konu sahibi Mehmet anladıgım kadarıyla önceden annenle de bir ortamda tanısmıs gel anlat bakim sen şu işi tam

Nihahahah tüh yakalandım Şaka bir yana çok hızlı, yani aşırı hızlı bir de çok acemice replikler Feriha dizisinden çıkmış gibi öyle..

Konu sahibi darılmasın, eminim o da gerçeği görecektir.

Bunu herkes anlatmaya çalisiyor. O laflar komigimize gidiyor, geyik yapiliyor bu konu sahibini kirabilir fakat ayna zamandada düsündermesi lazim.

Hiç kimse konu sahibi biri ile tanistigini yargilamiyor. Hiç olmayacak yerde, otbüste,hastanede,.. birileri ile tanisabilirsin bu sorun degil ki. Bende esim ile netten tanismistim. Sorun bu insanin dürüst olmasi, bekar olmasida degil. Asil sorun bir insan 2 gün tanidigi biri için tüm hayatini degistirmesi. Derhal anneleri tanistirmasi,.. yani kisacasi isin ciddiye binmesi.

Ben bile esimi ancak 7,8 ay sonra annem ile tanistirmistim ve çook sonradan babam ile tanismisti ve bizimde evlenmemiz yillar sürdü, ki dogru olan bu'dur. Birbirini tanimak gerek, özelikle ailelere açmadan önce. Bu adam psikolojik hastada olabilir, annesi bu çoçuktan kurtalmakta isteyebilir,.. Yani hangi taraftan bakarsan bak, her ne kadar romantikte görünürse görünsen, hiç bir normal insan (yani birak erkegi) gidip 2 gündür tanidigi kiz için ev aramaz, o kizin annesi ile tanismaz.

Yani konu sahibine sesleniyorum, lütfen bu sahistan uzaklas. Bir daha annen ile bu adam üzerine konusma ve kesinlikle babana hiç birsey anlatma. O komutan iyi seyler söylese zaten ne yazar? Komutan onun en yakin dostu degil sonuçta, hayat sartlarini, ailesini tanimiyor. Olsa olsa, birazcik görmüstür ve askerde komutanlara karsi gelmezse, emirleri yerine getirirse "iyi bir asker" olmus olur ve komutan ancak ona göre fikrini verebilir. Bak bu yukardaki yazdiklarim az buz seyler degil. Herkese bu adam tehlikeli geliyorsa, bil ki gerçekten birseyler vardir bu adamda. Telefon numarani degistir ve uzaklas bu adamdan.

Merhaba, bu forumda evli, bosanmis, bekar, esi vefat etmis, memur, isci, ev hanimi, hayat kadini, sanatci aklina gelecek her cesit kadin var bir fikre sabit kadin sana yazmiyor bir bak bakalim sana negatif yorum yapanlar genelde pembe gozluklerle degilde ayaklari yere saglam basan kadinlar ciddiye al onlari!

yavas git! o askerlik gibi disiplin dolu bir dönemin icinde duygusal baglara ihtiyaci olan aile yapisini cok özlemis gelecek icin kaygilanma döneminde bu duygularla acele ediyor olabilir
sen yeni bir iliskiden cikmissin yara almissin aldatilmis ve ihmal edilmissin bir genc kiz olarak duygularinin oksanmasini beklerken sevgilin tarafindan ihanete ugramissin
ikinizede zaman lazim ciddi adimlarla ilerlerleyebilirsiniz ama yavas yahu! annenle tanismis ciddiyetini korumus ! e herhalde koruyacak oyuncaklik yapacak saklabanlik yapacak hali yok ya? annesi sana iyi kotusunu anlatmis ne kadar kötü anlatabilir ki bir kadin oglunu? ufak tefek huysuzluklarini soylerse soyler baskada bir sey soylermi? tum bunlar "vay canina" dedirtecek seyler degil.. off birde "denemek icin yaklastim beni itti" demissin sirf burdan senin saglam bir ruh halinde olmadigin ortaya cikiyor biliyormusun? gururlu olman gerek agirdan gitmen gerek bu kadar israrci ve aceleci olmani anlamiyorum urkutme beni guven insaa etmek ask gibi ilk goruste asik olmaya benzemez diyeceksin.. Usluba bak "hizli kosan atin boku seyrek duser" bir genc kiz nasil bu agizla iki gunluk adama konusur ki? adamin verdigi cevaba bak "daha iyi ortaligi batirmaz yavas kossa ortalik batar" adam onu tanimana firsat vermeden seni bir yola koymaya calisiyor oldu bittiye getirdigi vakit kusuralarini gorsen ne olacak bu sefer "vay evlendim bosanamam" ayaklari..

ask kacmiyor heyecan kacmiyor biraz agirlik gurur ve zaman lazim size yuz goz olursaniz yarin bir gun gorursunuz ne kadar ciddi olursa olsun bu kadar cabuk elde etmenin zaferiyle cabuk sÖner sana

evet ya ben de merak ettim yoksa bir şeylerden mi şüphelenmeye başladı konu sahibi son yorumlarında öyle gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…