Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Tuhaf değiliz ciddiyetini anlamaya çalışıyoruz ve babam nasıl bir tepki verecek bilmiyorum.
Ciddiyeti derken?
3 gündür tanıdığı kızla ciddi düşünen bir adamı nasıl ciddiye aldığınızı bir anlasam
Her gördüğü kuyrukta sizin gibi bir kızla flört edip etmediğini de araştırabilecek mi peki babanız?

Kızlar aranızdan birinin bana özelden yazdığı bir mesaj.

eşimle bizim hikayemize çok benziyor askerlik kısmı hariç hastanede tanıştık ama ikimizde hasta yakını olarak bulunuyrduk hastanede eşimde bana nazar boncuğu vermişti iltifatlar vs birbirimzden ilk görüşte hoşlanmıştık
sanki yıllardır tanışıyrduk öğleyin yemek alıp geldi hastane bahçesnde yedik ogün de sevgililer günüydü aynen sizin gibi sohbet muhabbet 4 5 saat sürdü
sonra tel istedi vermedim face verdim ama biz cafe vs gitmedik sonra faceden görüşmeye başladık sonra telden bende ilk zamnalar güvenmedim aklıma neeler geldi katilmi sapıkmı vs vs
2 ay falan uğraştı facede beni ikna eetmk için yazdı durdu
ve buluştuk 3 senelik evliyim eşimi iyiki tanımışım o benim herşeyim

Evet dünyada kötülük kötü insanlar çok fazla fakat az da olsa böyle hikayeler de var onu tanımadan nasıl yargılayabilirim onun hızlı gitmesi tuhaf geliyor size fakat benim hissettiklerim ne olacak daha düne kadar kendini kaybeden ben bugün bambaşka bir insanım mutluyum umutluyum ve kendimi her ne kadar onu az da tanısam güvende hissediyorum.
İnşallah yanılırsınız inşallah benim hikayem de böyle biter.
Size kötü cümleler kurmuyorum Allah hepinizden razı olsun hemcinsinizin yanlış yola sapmasından korkuyor hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz :)

bitikci kardeşim bekar bile olsa adam aşırı fazla hızlı tren yahu

kız hiç mi şüphelenmiyon
gadasını aldığım

adam bekar olabilir ama palavracı da olabilir çok erkek gördüm her kıza aynı yalanı söyleyen budan zevk alan amannnnnn anlamıcan zaten

Arkadaşlar 24-25 yaşına gelmiş bir kadın var karşımızda bırakın naparsa yapsın. Üç ay sonra okuruz yorumlarını " sevgilim aldattı beni, dolandırdı, terk etti vs." diye. Niye dil döküyorsunuz ki ? Belli ki tutulmuş Mehmet'e bırakın yaşasın ve görsün derdi bize mi geldi ?

Kızlar şimdi adliye de çalışan bir arkadaşımız bilgilerine baktı bence romanı siz yazıyorsunuz adam bekar. Bu da mı yalan sizce.

Canım bak, sorun evli ya da bekar olması değil, herşey olabilir, adam gerçekten sana aşık olmuşta olabilir, bunu bilemeyiz şu an, durumun içinde olan sensin, biz senin bize aktardığın kadarını bilebiliyoruz.
Ben avukatım, ofiste 3 avukat çalışıyoruz, en tecrubesiz benim ama gelen insanlardan öyle hikayeler duyuyoruz ki dudak uçuklatıcı, haberlerde izlediklerimiz hiçbir şey.
İnsanlardan ne çıkıcağını bilemeyiz, 20 yıl harika bir evlilik surduruyor insanlar, en ufak tartısmada adamların gozu donuyor saplayıveriyor bıcagı. Organ mafyaları mı dersin, tacizci tecavuzcu sapıklar mı dersin, bu ara ne kadar yoğun.
Bu mehmet gercekten iyi bir insanda olabilir, üç kağıtcıda olabilir. Sen yinede fazla ciddiye alma ki bizim dedigimiz gibi olursa bosu bosuna sıkıntı cekme, ha adam doğruysa o zaman ne mutlu sana, tebrik bile ederiz.
Bana asıl tuhaf gelen 4 günde hemen ciddi ciddi evlilik düşünen, annesiyle konuşturan, annen ile tanışan, ve bu kadar abartı yoğun bir ilgi ile yaklaşan bir insana ister istemez şüpheyle yaklaşıyorum. Normal gelmedi bana. Mesela 2-3 ay sonra bunlar olsa sorun yok, ama 2-3 günde tanısma evlilik planları birazcık uçuk malesef.
Sen dedigim gibi bence pek ciddiye alma, olumsuzunu dusun, kotu birsey cıkarsa uzulmezsin hem.

amacım seni yargılamak dalga geçmek değil canım, karşıdan konuşması kolay ama o ortamda her kadın etkilenebilir haklısın.. ama aklını başına al iyi düğün bence, adam asker, zaten akıllı mantıklı evlenilecek birisi olsa bir kaç saat tanıdıgı insanla böyle seyler konusmaz, sen de ona zarar verebilirsin mesela bu ihtimali düşünür. ama kendisinin amacı farklı oldugundan zarar görme ihtimalini göz önüne almamış.. dikkat et bu devirde, temkinli ol bence..

ama ben okumak istemiyorum artık
bu kadar örnek yetmiyor mu kimseye(haberler -internet haberleri -bdv-diziler-vb.)
ciddi anlamda çok üzülüyorum
boşananlar-altadılanlar-boşlukta olanlar vb....

2 ay ugraşmış.
sizinki 1hafta bile ugraşmadı. hemen hop babaya anlatılıyor.
yani ne bu aceleniz.
hikayeler yok demiyoruz. var. ama bu kadar kısa süre insanın kafasında ampül uyandırıyor.
ben şahsen irkilirim ya. cesaret edemem bu kadar gidişatın düzgün gitmesine.

yanılmayı çok isterim gerçekten :)

Kızlar tekrardan Allah hepinizden razı olsun ve temkinli davranacağım kendime zarar verdirtmeyeceğim zaten buluştuğumuzda kalabalık ortamların dışına çıkmıyoruz ve çıkmayacağız. İnşallah kötü bir rüya olmaz benim için farkındayım kendimi kaptırdığımın ama dediğiniz her söz her cümle kulağımda bir küpe emin olun..

Canim ben de nisanlimla cok alakasiz bir sitede tanistim. Internetten tanistik yani cok guvenli oldugunu soyleyemem ben de. Ben ona bir konuda yardim etmek istemistim, konusmaya baslamistik, sonra telefonunu da ben istedim(ben hoslanmaya baslamamistim o ara arkadas olarak goruyordum. Nisanlim hoslanmis meger coktan) . Birbirimizi tanidik bir sure sonra cikmaya basladik, 5 sene oldu su an nisaniyiz ve cok mutluyuz.

Ama aradaki farki gorebiliyor musun ? Biz birbirimizi tanimak icin vakit ayirdik. Bir insanla her sekilde her yerde tanisabilirsin. Buna kimsenin itirazi yok. Sorun Mehmet' in tavirlari, yesilcamdan firlamis sozleri ve senin bunlarin hepsine inaniyor olman. Neredeyse 2 saat icinde bir insanin bir insana evlenme teklif ettigi, ilk haftadan annelerle tanisildigi nerede gorulmus ? Hele hele babaya soylemek...21 yasindayim ben de ama cok geri kafali hissettim kendimi. Benim kizim hastanede tanistigi adami 3 gun sonra benimle tanistiracak sonra ben de babasina soyleyecegim, oldu canim hoop orada dur derdim.

Asik olunca mantigimizin devredisi kalmasi gerekmiyor gercekten. Hepimiz asik olduk. Ikisi bir arada yuruyebiliyor.

Bende senin ablan sayılarım cnm..inanki herhangi bir yerde tanışma olur ama ne bu acele? ? Aile tanıştırma fln..
Kusura bakmayın ama siz gerçekten çok temiz saf kalpli olduğunuz için Diğer ilişkilerde de böyle inandiysaniz ondan saf görüp aldattı o adilerde. .biraz şüpheci olun artık isterseniz. .sanırım boşlukta macera arıyorsun..
Eşim askerdeyken ağlardi saf saf olurdu oranın psikolojisi farklı, askerde ilişkisi olan terkeder gelirken derler hep..
(Yahu bide hem annem önceden tanıyor diyorsun hemde tanıştırdim diyorsun. .nasil yani!!!) SAHTE KONUMU YAHU BU

Yok hayır canım yanlış cümleler kurmuşum yanlış ifade etmişim.
Annemle bir yemekte sohbet etmişler dünde üçümüz vakit geçirdik böyle desem daha iyi anlaşılır.
Ama o yemekteki sohbet sıradan bir sohbetken bu sefer ikimizi içeren bir sohbetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…