Ciddiyeti derken?Tuhaf değiliz ciddiyetini anlamaya çalışıyoruz ve babam nasıl bir tepki verecek bilmiyorum.
bitikci kardeşim bekar bile olsa adam aşırı fazla hızlı tren yahu
kız hiç mi şüphelenmiyon gadasını aldığım
adam bekar olabilir ama palavracı da olabilir çok erkek gördüm her kıza aynı yalanı söyleyen budan zevk alan amannnnnn anlamıcan zaten
Ciddiyeti derken?
3 gündür tanıdığı kızla ciddi düşünen bir adamı nasıl ciddiye aldığınızı bir anlasam
Her gördüğü kuyrukta sizin gibi bir kızla flört edip etmediğini de araştırabilecek mi peki babanız?
Kızlar şimdi adliye de çalışan bir arkadaşımız bilgilerine baktı bence romanı siz yazıyorsunuz adam bekar. Bu da mı yalan sizce.
ama ben okumak istemiyorum artıkArkadaşlar 24-25 yaşına gelmiş bir kadın var karşımızda bırakın naparsa yapsın. Üç ay sonra okuruz yorumlarını " sevgilim aldattı beni, dolandırdı, terk etti vs." diye. Niye dil döküyorsunuz ki ? Belli ki tutulmuş Mehmet'e bırakın yaşasın ve görsün derdi bize mi geldi ?
2 ay ugraşmış.Kızlar aranızdan birinin bana özelden yazdığı bir mesaj.
eşimle bizim hikayemize çok benziyor askerlik kısmı hariç hastanede tanıştık ama ikimizde hasta yakını olarak bulunuyrduk hastanede eşimde bana nazar boncuğu vermişti iltifatlar vs birbirimzden ilk görüşte hoşlanmıştık
sanki yıllardır tanışıyrduk öğleyin yemek alıp geldi hastane bahçesnde yedik ogün de sevgililer günüydü aynen sizin gibi sohbet muhabbet 4 5 saat sürdü
sonra tel istedi vermedim face verdim ama biz cafe vs gitmedik sonra faceden görüşmeye başladık sonra telden bende ilk zamnalar güvenmedim aklıma neeler geldi katilmi sapıkmı vs vs
2 ay falan uğraştı facede beni ikna eetmk için yazdı durdu
ve buluştuk 3 senelik evliyim eşimi iyiki tanımışım o benim herşeyim
Evet dünyada kötülük kötü insanlar çok fazla fakat az da olsa böyle hikayeler de var onu tanımadan nasıl yargılayabilirim onun hızlı gitmesi tuhaf geliyor size fakat benim hissettiklerim ne olacak daha düne kadar kendini kaybeden ben bugün bambaşka bir insanım mutluyum umutluyum ve kendimi her ne kadar onu az da tanısam güvende hissediyorum.
İnşallah yanılırsınız inşallah benim hikayem de böyle biter.
Size kötü cümleler kurmuyorum Allah hepinizden razı olsun hemcinsinizin yanlış yola sapmasından korkuyor hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz :)
yanılmayı çok isterim gerçekten :)Kızlar aranızdan birinin bana özelden yazdığı bir mesaj.
eşimle bizim hikayemize çok benziyor askerlik kısmı hariç hastanede tanıştık ama ikimizde hasta yakını olarak bulunuyrduk hastanede eşimde bana nazar boncuğu vermişti iltifatlar vs birbirimzden ilk görüşte hoşlanmıştık
sanki yıllardır tanışıyrduk öğleyin yemek alıp geldi hastane bahçesnde yedik ogün de sevgililer günüydü aynen sizin gibi sohbet muhabbet 4 5 saat sürdü
sonra tel istedi vermedim face verdim ama biz cafe vs gitmedik sonra faceden görüşmeye başladık sonra telden bende ilk zamnalar güvenmedim aklıma neeler geldi katilmi sapıkmı vs vs
2 ay falan uğraştı facede beni ikna eetmk için yazdı durdu
ve buluştuk 3 senelik evliyim eşimi iyiki tanımışım o benim herşeyim
Evet dünyada kötülük kötü insanlar çok fazla fakat az da olsa böyle hikayeler de var onu tanımadan nasıl yargılayabilirim onun hızlı gitmesi tuhaf geliyor size fakat benim hissettiklerim ne olacak daha düne kadar kendini kaybeden ben bugün bambaşka bir insanım mutluyum umutluyum ve kendimi her ne kadar onu az da tanısam güvende hissediyorum.
İnşallah yanılırsınız inşallah benim hikayem de böyle biter.
Size kötü cümleler kurmuyorum Allah hepinizden razı olsun hemcinsinizin yanlış yola sapmasından korkuyor hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz :)
dabfjdfdsaasfggsasj koptum ya
Bende senin ablan sayılarım cnm..inanki herhangi bir yerde tanışma olur ama ne bu acele? ? Aile tanıştırma fln..
Kusura bakmayın ama siz gerçekten çok temiz saf kalpli olduğunuz için Diğer ilişkilerde de böyle inandiysaniz ondan saf görüp aldattı o adilerde. .biraz şüpheci olun artık isterseniz. .sanırım boşlukta macera arıyorsun..
Eşim askerdeyken ağlardi saf saf olurdu oranın psikolojisi farklı, askerde ilişkisi olan terkeder gelirken derler hep..
(Yahu bide hem annem önceden tanıyor diyorsun hemde tanıştırdim diyorsun. .nasil yani!!!) SAHTE KONUMU YAHU BU
Anladım cnm..ama dikkat et fazla görüşme..bide lütfen ev bakmaya fln gitme onunla. .
Ahaha kız keşke roman yazsak sana ihtimallerden bahsediyoruz..Kızlar şimdi adliye de çalışan bir arkadaşımız bilgilerine baktı bence romanı siz yazıyorsunuz adam bekar. Bu da mı yalan sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?