Birde beni düşünün nerden tutsam elimde kalıyorne mehmetmiş bu ah bizi yaktın bee ceremesini cekiyoruz
Babana da mi soyleyeceksin?Bak senden 8 yas buyugum. Gel yapma...
Bir gazetenin 3. sayfasında sahilde ölü bulunan Bartınlı N.G. olacaksın diye bir kaide yok ama ihtimali hiç bir zaman kaybolmuyor . Her şey kötü gidecek diye yaşanmaz bu dünyada. fakat en basitinden bu çocuğun sana söylediği lafların çok sıradan ve ezberlenmiş laflar olduğunu anla, insan o ilk gününlerin leylalığıyla düşünmüyor ve görmezden geliyor ama ne bu acele? 4. gün anneyle tanıştıralan hoşlanılan kişi başlı başına bir sorun, sırf şimdiye kadar sizinkilerin başına kaktığı bir asker bulamadın lafının bile etkisi yok mu bu çocuğun bu kadar üstüne düşmen için? Onun kadar ciddi düşündüğünü belirtecek hiç bir şey yapmanın alemi ne daha onun ciddi olup olmadığını bilmeden. Sana şimdiye kadar hiç olumsuz bir şey söyledi mi ki test edebilesin?
Al ben söyleyeyim, sen çok duygusal bir insansın fakat bazen içinde yaşamayı tercih ediyor gibisin çünkü sevdiğin, fedakarlık gösterdiğin insanlar hiç ummadığın yerden arkadan vurmuş seni, o yüzden bakışların bu kadar titrek ve çekingen. Oysa bir güldüğünde senle dünya güler. Yaralarını sarmışsın kalbine zırh gibi fakat sevgi için içten içe çırpınıyorsun. Sokaktaki 100 kadından 90 una uyar bu tanım, ay aynı ben tek görüşte beni çözdü ne hoş konuştu bu insan yalan söyleyebilir mi der etrafına.
Canım benim o kadar güzel konuşmuşsun o kadar güzel anlatmışsın ki. Oturup ağlayacağım şu anda. Gerçekten kafam çok karışık ilk defa böyle şeyler yaşıyorum kafam allak bullak bir çıkış bulamıyorum sadece şunu söyleyebilirim çok fazla mutluyum haddinden fazla mutluyum daha önce hiç böyle olmamıştım bu bambaşka bir şey ve her şey o kadar hızlı gelişiyor ki yetişemiyorum.
Canım sakın alınma lütfen ama yazdıklarımın neresinde bir güzellik bulabildin?
Diğerleri gibi yazmamışsın Daha bir samimi geldi yazdıkların her bir kelimesi inandırıcı.
neden öyle söylüyorsun bir açıkla.
söylediğim şeylerde herhangi bir hata falan var mı? isminin baş harfleri, askerlik durumu, fedakarlık gösterdiğin insan tarafından arkadan vurulman?
Lutfen yanlis anlamayin ama kendinizde sevmediginiz bir ozelliginiz mi var? Ya da yalniz kalmaktan mi korkuyorsunuz?
Cunku insan kendini sevmedigi ya da begenmedigi zaman, kendisine en ufak ilgi gosteren insana cok kisa surede baglanabiliyor. Siz oylesiniz diye demiyorum ama her sey cok hizli gelisiyor yetisemiyorum demissiniz, belki bir durup dusunmenizi saglar.
Cok yakin bir akrabam size cok benzer bir durum yasadi ve sonu felaketle sonuclandi. Onceki cevabimda tum cevaplari okumamistim simdi okudum ve o kadar cok benzettim ki durumunuzu. Lutfen cok iyi dusunun, bu kadar insan sizi hic tanimazken sizin kotulugunuzu isteyemez degil mi?
Tam olarak öyle değil, ben beş dakikalık bir forum aramasıyla senin facebookdaki sahilde kardeşinle yaptığın yürüyüş hakkında bilgi sahibi olabiliyorum, bilgilerin o kadar ortada. Ben kimim ki hayatında hiç görmeyeceğin bir insan. İki dakkalık yarattığım kurguya da karşılığın "Canım benim o kadar güzel konuşmuşsun o kadar güzel anlatmışsın ki. Oturup ağlayacağım şu anda." oluyor. Samimiyetle, içtenlikle hakkındaki her bir bilgiyi başkalarına altın tepsiyle sunmak arasında fark var. Dikkat et. Genellememi de yapayım, sanalda böyleysen gerçek hayatta nasılsın belli, çocuğa hakkında birşeyler söyleyebilmesi için çaba sarfetmesine bile vakit bırakmamışsın.
Kesinlikle öyle bir düşüncem yok benim mutlu olmamı istemiyorlar diye bir şey kesinlikle düşünmedim aksine herkese çok teşekkür ederim bana yardımcı olmaya çalıştıkları için :)
Mehmetle tanışmadan 2 gün önce 1.5 yıllık sevgilimin beni aldattığını öğrendim pskolojik olarak zaten iyi bir durumda değildim ve erkek arkadaşım bana karşı her zaman ilgisizdi. Birden böyle ilgili bir insan karşıma çıkınca sapıttım sanırım bana çok iyi geldi kendimi iyi hissetmemi sağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?