Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

valla önyargım yoktur ama askerde kız bulayım diye atmış da tutmuş
güvenmeyin bu erkeklere
denizde kum onlarda lafff

Bir yıllık ilişki bir güne yayılmış..ben okurken yoruldum,ama eminim siz o ayakla gezerken daha az yorulmussunuzdur..

Her şeyden önce daha sevgilinizden ayrılalı 3 gün geçmiş, ne ara yeni bir ilişkiye adapte oldunuz?

Yanlış anlama da çığır açıyoruz.
Çizgini bozsan biraz kendi adına iyi olur.
Kalbin mehmetin kalbiyle atmaya başlamadan yalvart çocuğu yalvartabildiğin kadar.
Ki zaten kolay bir tanışma olmuş sonra hiç baş edilmez.

tövbe estağfurullah çok korkunç bence.
tamam senden etkilenmiş hatta ilk görüşte çarpılmış da olabilir ama
işi direkt evlenmelere falan getirmesi korkutucu bence.
sırada tanıştığın bi kıza 2 saat içinde evlilik bilmem ne denir mi ya?
ben olsam şıpsevdi olduğunu ve başka kızlara da böyle yazdığını düşünürdüm.

Umarim o mehmet benim kardeşim değildir olamaz benim kardeşim ama yine de asker ve Mehmet deyince kafam karisti, eğer benim kardeşimse tatlım hıc Şansın yok ..

Bence bigun tanıdığı birine benimle memlekete gel demesi acayibime gitti .. Bigun de mi karar vermiş ..hizli gitmis biri yazmış askerden gelmiş ondan öyle diye katiliyorum kimliğine bak bence de

ohannes

canım bence şimdi boşluktasın sen o yüzden etkilendin kesinlikle mantığını dinle sınırlarını koru görüşeceksende asıl o memlekete gidince ve zamanla ortaya çıkacaktır gerçek yüzü

Umarim o mehmet benim kardeşim değildir olamaz benim kardeşim ama yine de asker ve Mehmet deyince kafam karisti, eğer benim kardeşimse tatlım hıc Şansın yok ..

konyalı izmirde yaşıyor. Bartında askerlik yapıyor sizin kardeşiniz değil 1 tane erkek kardeşi var sadece

memleketime gel ne ya, nasil suphe etmedin, bi de akil almaz demissin ya, cok kiroca geldi bana, firlama davranip etkilemeye calisms, basarili da olmus.. bi de ogle arasibda ac misin diyo, efendim ne icersin diyo, kahve diyosun bi de, ilk kez gordugun bi adam bu, hem de hastanede sira beklerken.. simdi bana yobaz dersin belki ama kabul :)

bi kere memleketime gel diyecek kadar abartmasindan belli duygularinin ne derecede oldugu.. nerden taniyo seni, belki ahlaksizsin belki rezil bi hayatin var, ne biliyo ki bu kadar buyuk buyuk konusabiliyo? yanlis anlama misal verdim yani, ahlaksizsin manasinda degil.. asker bu adam simdi, vakit gecsin mi amac?

Evlilik te ani kararlar hüsranla sonuçlanabilir, hayat arkadaşınızı seçerken son derece iyi tanımalısınız.bununda tek çaresi zaman..
acele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…