Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Kesinlikle yobaz felan demiyorum ve ben bile kendime şaşıyorum çok değişik bir gün yaşadım normal karşılamadığım bir gündü boşluktayım sanırım ondan böyle oldum .
Ah canım o kadar çok haklısın neler söyledim belki ben kötü bir insanım beni ne kadar tanıyorsun da böyle rahat konuşabiliyorsun dedim çocuk ben seni çok iyi tanıyorum dedi huyumu suyumu her şeyimi eksiksiz saydı.
Bizde izmirdeyiz ama şükür kardeşim amasyada . Ne güzel aile bireylerine kadar ogrenmissiniz bir kaç saat içinde

dolu dolu konuştuk demiştim

Evlilik te ani kararlar hüsranla sonuçlanabilir, hayat arkadaşınızı seçerken son derece iyi tanımalısınız.bununda tek çaresi zaman..
acele etmeyin bence

Ben inanmazdim. Beni korkutuyor böyle ilk görüşte yapışan insanlar. Takıntılı çıkıyorlar.

anneme de aynı şeyleri söylemiş memleketi konusunda yalan söylediğini düşünmüyorum kuzum

senin anneni babanı nasıl tanıyabilir kuzum böyle tesadüf olur mu cok büyük yalancı gibi duruyo bak bir de seni cok iyi tanıdığını söylemiş sapık falan cıkar allah esirgesin. nasıl olduysa kazanmıs güvenini ama biz dısardan bakıyoruz ve ben tedirgin oldum dikkat et lütfen

bi de hic tanimadiginiz biri, dolmusla merkeze inmek cafede oturmak ilginc.. hastane kafeteryasi olsa yine haydi neyse dicektim

eski sevgilinin musallat ettigi biri olmasin? ay iyice paranoyak oldum kotu insanlar yuzunden

Evlilik te ani kararlar hüsranla sonuçlanabilir, hayat arkadaşınızı seçerken son derece iyi tanımalısınız.bununda tek çaresi zaman..
acele
katiliyorum, acele etmeyin evlilikte, haa senelerce uzatmak dgl, aileler gorussun bir araya gelinsin birbirinin sofrasina otursub aileler tabiri caizse

Cok sulu geldi bana Mehmet ..
Ben asla sevmem ilk gunden boyle konusan erkekleri genelde yalanci cikar lar.

Kendine bi askerlik macerası arıyor tatlım aynısını abimfe başkasina yapmıştı.illa tanımak istersen bağlanma ve cok temkinli ol.yok böyle boyle erkekler uzayda yasamiyorsa

Hiç öyle inanılmaz bir durum yok. Çocuk yüz bulunca yazmış da yazmış. Klasik kız düşkünü erkek tripleri yani çok tanıdık hikaye. Söyle çok film izlemesin Allah aşkına.

gerçekten sadece 1 saat önce tanıştığınız birisi ve siz onunla cafelere gitmeler.elini kalbinin üzerine koyup kuranlara yeminler bu ne ya ..kaç yaşındasın kuzum sen.. garip bir durum..

Asker arkadaş olaya nasıl girileceği ve tavlama konusunda master yapmış sanırım.
Herşey çok çabuk gelişmiş, sakın güvenme.
Yıldırım aşkı filmlerde ve romanlarda olur.

Çokromantik:) ttanımak için zaman burak kendine TE="Bitikci, post: 36718295, member: 620052"]Merhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.

Kaç gündür ayağımda bir acı var doktora gitmeyi hep erteledim bugün acım dayanılmazdı zor bela doktora gittim röntgen çektirmemi söylediler sıra bekliyordum yarım saat oyalandım bekleme salonuna geldim yanımda bir beyfendi vardı adı Mehmet. Mehmeti tanımıyorum bizim memlekette askerlik yapıyormuş. Bana sizin neyiniz var diye sordu derdimi anlattım o derdini anlattı sohbet ettik biraz baktık sıra bize gelmiyor dışarı çıkalım mı biraz dedi olur dedim dışarı çıktık yine aynı şekilde sohbet muhabbet ettik saat öğlene gelmişti araya girecekti memurlar anlayacağınız üzere öğleden sonraya kaldık aç mısın diye sordu bana Hayır dedim peki ne içmek istersin dedi kahve olabilir diye sordum sonra dolmuşa bindik merkeze indik bir cafe de oturduk birbirimize hayatımızı anlattık günlük hayatımızdan bahsettik ilişkilerimizden gelecek hayallerimizden insanlardan uzun uzun dolu dolu bir muhabbet oldu.

Ve inanır mısınız bir çok ortak noktamız var Mehmetle hayattan beklentilerimiz her şeyimiz aynı sanırım çocuk bunlardan etkilendi bana bir sürü güzel şeyler söylemeye başladı arkadaşlık boyutunu aştı bana benimle memleketime gel seni buldum bir daha bırakmam sen o salona girdiğin ilk anda gözlerinde kayboldum şeklinde bir sürü güzel sözler söyledi bunları kaç kıza söyledin daha önce gibisinden konuştum elini kalbinin üstüne koydu tüm kutsal kitabımız peygamberimiz üstüne yemin ederim ki ilk defa böyle oldum sana söylediğim hiçbir şeyde yalan yok olduğum gibiyim dedi.

Ben yeni bir ilişkiden çıktım güven eksikliğim olduğunu dile getirdim bana sadece şans ver dedi. Yolda yürürken dondurma aldı oturduk dondurma yedik, Melekler şehrinin cdsini almak istedi cd yoktu çok üzüldü o filmi mutlaka izle ve izlerken beni düşün izledikten sonra da tüm düşündüklerimi olduğu gibi ona iletmemi söyledi.

Sonra şu evlilik fotoğraflarında insanların elinde tuttukları çubuklardan aldı bana üstünde BİR ÖMÜR BİRLİKTE yazıyor.

Arkadaşlar ve daha bir sürü güzel şeyler söyledi atladığım bir sürü şeyler var anlatırsam roman olur valla.

Siz olsanız inanır mıydınız?[/QUOTE]
Cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…