Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Tabiki kendini kaptirma hemen, ama seni begenmis olabilir.
Ask tesadüfleri sever, bir arkadasim ucakta tanistigi biriyle
Evlendi 14 yil önce ve cokmutlular.
Yinede dikkat et

Hislerinde samimi de olabilir atıyor da olabilir
Bilemeyiz

Ama ben olsam hoşlanmazdım bu kadar direkt giden insandan

Bartın o kadar küçük mü ya? İki oda bir salon kadar
Hastanede karşılaştığın biri, uzaktan tanıdık bile çıkabiliyor.
Ne güzel yermiş orası

mehmetin yasi kac bilmiyorum ama seni toy gorduyse boyle hikayeler anlatmistir. ben olsam kesinlikle inanmam yani ilk goruste hadi len derim hangi devirdeyiz :)

yorumları okumadım ama tedbirli olmak gerek bu bir gerçek diğer gerçekse kısmetin nerede karşına çıkacağını bilemezsin,otobüste tanışıp evlenen var

Sanırım boşluktayım.

Bence olayın özü bu zaten, boslukta oldugun icin sürüklendin gözünde büyüttün. Adam belli ki tecrübeli agzı iyi laf yapıyor en tehlikeli olanı yani. Kendini kaptırma derim cünkü balon askların adamı gibi sanki sonunda üzülebilirsin.

Hiç tanımadığın biriyle ne cesaret böyle bu kadar derine inmeler yemeler içmeler. Çok garip. Valla sanmıyorum ki böyle her şeye pozitif yaklaşan bi kızı böyle bir erkek saf görüp kandırmak istemesin...

Bilemedim ya temkinli olmakta fayda var tabi ama sizde hoşlandıysanız hiç tanımadan peşin hüküm vermekte saçma olur . Bende sözlümle tamamen tesadüf eseri tanıştım 2 yabancıyken 3 buçuk yıldır herşeyim oldu. Olabilir böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…