Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cildircam. Bence yurudu ve biyerde dusup kaldi. Ortalikta cok uzun otlar calan var. Amcasi hep ortalardaymis. Hangi ara birsey yapsin ki

Gunlerdir bende saat basi bakiniyorum cokda uzuluyorum.Bu evleri aratma olayinin gec olmasina bende sasirdim ve sinir oldum.Ama dikkatimi ceken baska bir konu taziye evine gelenler arastirildimi acaba

O güzel boncuk gözleri resmen gözümün önünden gitmiyo... Rabbim sağ salim ailesine kavuştursun inşallah Umarım altından bi pislik çıkmaz!

O pis kadın bu işten para kazanıyor. Vicdansız insan musvettesi. Allah büyük ne diyelim.

İnstagramda sofra hazırlayıp tv açık foto çekip yayınlıyor. O sofra için kullandığı tüm tabak çanak ıvır zivir icin reklam alıyor aslında. Resmin altında da nereden aldığını paylaşıyor. Pis kadın tv de leyla nin haberi varken altına yine mükellef sofra kurmuş bir de çocuk istismarı ile ilgili kınayan yorum koymuş. Arkadaşlar ekran görüntüsünü paylasmislas

5 yıl önce Agrinin bir koyunde 2 cocuk kaybolmustu. Beyaz minibus vs yabanci insanlardan bahsedildi. Sonra zaman gecince cocuklarin yengesi kendi bahcesine gomdugu cocuklari toprağı duzeltirken dikkat cekmis. Cocuklarin babasiyla iliskisi varmis kadinin. Kadin cocuklarin babasindan intikam almak icin cocuklari bogarak oldurmuş.Kadin hapse girince ordada intihar etmis. Genelde doguda kadinlarin esi olunce eslerinin erkek kardesiyle evlendiriliyor. bu olayda da amca çok dikkat çekici geldi . amcanın çektiği videoda amca nefes nefese kalmış durumdavideodan çnce koşu mu yapmış garip bir durum. çocuk da çok sinirli ve öfkeli amcaya tavırlı davranmış. arabaların geçtiği yerde çocuğu çekmek de ne demek oluyor çok anlamsız. adam çocuğu ortadan kaldırmayı planlamış bence. zaten cinsel istismarların çoğu evli erkek akrabalardan çıkıyor araştırmalara göre

Ya bu gerçek mi? Allahım çok korkunç

Pamir bebek vardi olay zamaninda ilk aranan yerlerden biri havuzda 5 6 gun sonra bulunmuştu.

Bu yavru da da oyle birsey var gibi koy yerinde akan su var, kuyu var, ne borusu oldugu belli olmayam borular var.

anne babasının borç veya husumet karşılığında çocuğu birine verdiğine ihtimal vermem ki kendimde doğulu olarak böyle birşeyi ne duydum nede şahit oldum. ama o genç amcadan şüpheleniyorum .kendini kanıtlarcasına kızı videoya çekiyor, eve bırakıyor, ne hikmetse daha sonra gelip Leyla nerde diye soruyor ve çocuğun kaybolduğu anlaşılıyor. bu adamın birileriyle anlaştığı hissine kapıldım. aklıma malesef cinsel sapıklık geliyor. tv de bu amca denen şahsı dinlerken dikkatimi çekti, ben arkadaşlarla oturuyodm arkadaş seslendi Leyla utandı arka tarafa gitti vs çok fazla detay veriyor, soğukkanlı bir şekilde herşeyi detaylıca anlatıyor. Anlattıkça gözüme gözüme battı bu adam. inşallah yanılıyoruzdur da sadece fidye için falan kaçırılmış olsun

Amcadan ben de şüpheleniyorum, ailenin de gizlediğini düşünüyorum. Olay neyse artık onu bilemiyorum da, güya Leyla kaçmış da amca bulmuş getirmiş dönüş yolunda videoya alıyor, sonra kız ne hikmetse tekrar kaçıyor falan. Hiç inandırıcı değil. Aileden de, akrabalardan da, köylülerden de şüpheleniyorum. Küçük Irmak olayında da köylüler canhıraş o şerefsizi savunmuşlardı bir şey yapmaz o diye. Evlerin aranmasına dahi günler sonra izin verdiler. Ben de en azından yavrucağa bir zarar gelmemiş olmasını diliyorum, dertleri para pulsa da çıksınlar ortaya Allahın belaları.

Ben çocuğun kendi başına köyde kaybolduğunu hiç sanmıyorum bi kere hemen kaybolduğu farkediliyor hemen aranıyor yani uzaklaşması mümkün değil. O yaşta çocuk o kadar hızlı ortadan kaybolamaz en kötü akarsuya kuyuya düşse dahi eve en yakın olanlarda olabilirdi oralara da zaten çok dikkatli bakılmıştır. Bu ihtimal benim gözümde neredeyse yok.

Kaçırılma olayı çok daha yüksek ihtimal.bayramın birinci günü olması, kendi evinde değil de babannesinin evinde bu olayın olmuş olması yani birileri bu çocuğun bayramın 1. Günü orada olacağını biliyordu. Planını yapmıştı diye düşünüyorum. Ki bu da zaten direk aileden birileri olduğunu gösterir. Taziyeye gelenler vs kimse rastgele evin bahçesinden çocuk alıp gidemez yakalanır bi kere araba mobese vs. Korkar insanlar gündüz gözü.
O çocuk o gün kaçırıldı bi eve götürüldü köy içinde daha sonra gece vs köyden çıkarıldı veya hala köyde ama malesef köyde ise canlı olması çok imkansız. Köydeyse gömmüş olabilirler.

Ben de malesef çocuğun amcasını çok şüpheli görüyorum çünkü 1) o günkü her şeyi o kadar net anlatması sanki saniye saniye anlatacağını aklında tutmuş gibi. 2)Çocuğu çok anlamsız bi anda videoya çekmesi sanki kendini aklıyor gibi. Ki belki orda o çocuk kendisi gitmedi o yola. Yani zaten konuşamayan bi çocuk belki amcası aldı yola kadar götürdü orda aa nerdeydin leyla nereye gittin falan diye videoyu çek kanıt hazır. Bana böyle geldi çocuk videoda hiç konuşmuyor çünkü. Baya hedef şaşırtan bi video. Kaybolduğu sırada Bakın şu tarafa kaçmıştı az önce diyip insanları o tarafa yönlendirirken diğer tarafta çocuk bi evdeydi arabadaydı belki.
4)Döner dönmez içine doğup leyla nerde diye sorması.. bilmiyorum ama bu adam bu işin içinde gibi.
Kaçırılma aileden birileri tarafından yapıldı ve amca da işin içinde bence. Çocuğu harcadılar yada harcayacaklar. Amaçları her şey olabilir malesef Allahım minicik gözleri boncuk boncuk şuan nerede kimlerle düşündükçe aklımı yitirecek gibi oluyorum Bulunsun sağ salim de ben malca düşünmüş olayım inşallah başına bi şey gelmemiş olsun

Dikkat cekici guzel cocugunun olmasi da kotu bu zamanda.. leyla da dikkat cekmis iste belli. Birilerinin hedefi olmus. Ya cok sinirleniyorum.. ne ya oh ne guzel o taraflarda boyle seyler oluyo ve sakliyorlar olayi diyip cikiyoruz. Akli basindalik yok o zaman kimsede. Herkes kultur gibi gelenek gibi boyle seylere goz yumarak buyuyo ve normal mi goruyo boyle kotu seyleri ortbas etmeyi? Aklim almiyo.. birbirini tutmak boyle olmaz. Muslumanlik da boyle olmaz. Her turlu sapikligi yap yap milletin canini acit acit sonra ayy Allahtan geldi blmem ne de cik bi de boyle zihniyette olanlar var .cok sinirliyim ustune alinan olmasin bi bolgeye degil lafim. Su pisligi ortbasciligi yapanlara...

Ailenin arama yapmayı kabul etmemesi ne demek?
Onlar yapmış olamaz diyebilir de bu işin bir protokolü yok mu? 3 yaşında çocuk kuş olup ucamayacagına göre civarda, göl, gölet, ırmak, baraj neyse bakılır, yoksa bir yerden bag/bahçe aranırken bir yandan evler de aranır.
Aileye mi kalmış izin?

Bazen böyle olaylarda kendimi anne yerine koyuyorum,
İstanbul da yaşıyorum, her evin kapısını çalar içeri girerdim gibi geliyor. Aklımı koruyamazdım yoksa. Bir şey yapmadan duramazdım.
Garip gerçekten.. koruyorlarsa yapanı diyecek hiç bir şey bulamıyorum.

Ya bu gerçek mi? Allahım çok korkunç

maalesef gerçek. ben doğuda görev yaparken biri asker kaçağı yakalanıyor. neden gitmiyorsun diye sorulunca ben gidersem abim eşimin namusuna göz diker diyor!
ben neler duydum neler. hem de birinci kişilerden. adı tutucu ama içi iğrenç.

Arama emri geç çıkarılmış da olabilir. Bilmiyorum ama Türkiyede her zaman protokollere harfiyen uyulmadığı için yerel polis köylülerin ısrarcı tavrıyla karşılaşınca üstüne gitmemiş olabilir aşiretler diye. Bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…