- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Gunlerdir bende saat basi bakiniyorum cokda uzuluyorum.Bu evleri aratma olayinin gec olmasina bende sasirdim ve sinir oldum.Ama dikkatimi ceken baska bir konu taziye evine gelenler arastirildimi acabaBiliyorum birbirlerini tuttuklarını. Bizim insanımız (kendi memletimi kastediyorum) gibi haset etmezler diye takdir ederdim onları. Ama böyle kötü olaylarda suçluyu nasıl tutarsın. Kötülüğü yapan kendileri kötülüğü yaptıkları kişi yine kendileri. Mağdur kişi savunmasız olmadığında yine suçluyu mu tutarlar acaba.
O pis kadın bu işten para kazanıyor. Vicdansız insan musvettesi. Allah büyük ne diyelim.Ben zaten bu tarz sofra kurup paylaşanı anlamıyorum kardeşim yiyen var yiyemeyen var alan var alamayan var yediyse yedin yaptıysan yaptın ne diye paylaşıyosun bizene bide yapmacık yazmaları yok mu canlarım kuzularım
Hangi kadin buO pis kadın bu işten para kazanıyor. Vicdansız insan musvettesi. Allah büyük ne diyelim.
Rabbim ıslah etsin ne diyelimO pis kadın bu işten para kazanıyor. Vicdansız insan musvettesi. Allah büyük ne diyelim.
İnstagramda sofra hazırlayıp tv açık foto çekip yayınlıyor. O sofra için kullandığı tüm tabak çanak ıvır zivir icin reklam alıyor aslında. Resmin altında da nereden aldığını paylaşıyor. Pis kadın tv de leyla nin haberi varken altına yine mükellef sofra kurmuş bir de çocuk istismarı ile ilgili kınayan yorum koymuş. Arkadaşlar ekran görüntüsünü paylasmislasHangi kadin bu
Bastan beri icimden gecen su: amcanin olayla ilgisi var adam masum degil.
Ya bu gerçek mi? Allahım çok korkunçDoğuda aileler birbirini tutarlar, burada benden daha iyi bilenler vardır muhakkak. Aile içi tecavüz olur, tecavüz mağdurunun anası babası bile saklar susturur. Ya da en iyi ihtimalle çocuk bir borç, husumet karşılığı başkalarına verilmiştir.
anne babasının borç veya husumet karşılığında çocuğu birine verdiğine ihtimal vermem ki kendimde doğulu olarak böyle birşeyi ne duydum nede şahit oldum. ama o genç amcadan şüpheleniyorum .kendini kanıtlarcasına kızı videoya çekiyor, eve bırakıyor, ne hikmetse daha sonra gelip Leyla nerde diye soruyor ve çocuğun kaybolduğu anlaşılıyor. bu adamın birileriyle anlaştığı hissine kapıldım. aklıma malesef cinsel sapıklık geliyor. tv de bu amca denen şahsı dinlerken dikkatimi çekti, ben arkadaşlarla oturuyodm arkadaş seslendi Leyla utandı arka tarafa gitti vs çok fazla detay veriyor, soğukkanlı bir şekilde herşeyi detaylıca anlatıyor. Anlattıkça gözüme gözüme battı bu adam. inşallah yanılıyoruzdur da sadece fidye için falan kaçırılmış olsunDoğuda aileler birbirini tutarlar, burada benden daha iyi bilenler vardır muhakkak. Aile içi tecavüz olur, tecavüz mağdurunun anası babası bile saklar susturur. Ya da en iyi ihtimalle çocuk bir borç, husumet karşılığı başkalarına verilmiştir.
anne babasının borç veya husumet karşılığında çocuğu birine verdiğine ihtimal vermem ki kendimde doğulu olarak böyle birşeyi ne duydum nede şahit oldum. ama o genç amcadan şüpheleniyorum .kendini kanıtlarcasına kızı videoya çekiyor, eve bırakıyor, ne hikmetse daha sonra gelip Leyla nerde diye soruyor ve çocuğun kaybolduğu anlaşılıyor. bu adamın birileriyle anlaştığı hissine kapıldım. aklıma malesef cinsel sapıklık geliyor. tv de bu amca denen şahsı dinlerken dikkatimi çekti, ben arkadaşlarla oturuyodm arkadaş seslendi Leyla utandı arka tarafa gitti vs çok fazla detay veriyor, soğukkanlı bir şekilde herşeyi detaylıca anlatıyor. Anlattıkça gözüme gözüme battı bu adam. inşallah yanılıyoruzdur da sadece fidye için falan kaçırılmış olsun
ekşi sözlükte "delirten" nickli bir yazarın konu hakkındaki entry'si:
birincisi, aile arama yapılmasını kabul etmedi günlerce. bizden kimse yapmış olamaz dediler, köydeki evler aranmasın dediler. uzun süre köydeki evler a ran ma dı. yalan yanlış bilgi vermeyin yok ilk günden açtılar kapıları diye. günler sonra kadavra köpekleri gönderildi. evler aranmadan, kadavra köpekleri çevrede arama yaptı. millet gündem yaratınca, müge anlı neden evler aranmıyor aklım almıyor deyince, niyeyse, artık ne yaptılarsa o sürede neyi gizledilerse, evleri günler sonra aramaya açtılar. bunu unutmayın.
ikincisi, daha önce de dediğim gibi, çok feci hedef şaşırtma olayı dönüyor ortada. önce şeker dağıtan araçta kızıl saçlı kadınla beyaz tişörtlü adam var dendi. sonra kızıl saçlı kadınla kirli sakallı adam dendi. sonrasında kadın çarşaflıydı kapalıydı, arabada da iki adam daha vardı dendi. çocukların ifadeleri tutarsızdı. nitekim mobese kayıtlarında da böyle bir araca rast lan ma dı. bunu unutmayın.
üçüncüsü, mardin’de şeker dağıtıyor aynı araç dendi. araç yabancı bir ailenindi, kendi köylerinde ölen yakınlarının hayrına düzenli olsrak şeker dağıttıkları öğrenildi. önce köyde ziyaret ettikleri akrabaları sonra kendileri polisle kendi istekleriyle irtibat kurup bilgi verdiler. şehre giriş çıkışları da mobese kaydıyla doğrulandı. ağrı ile alakaları olmadığı ortaya çıktı. bunu da unutmayın .
dördüncüsü, en son bugün babaya “çocuk elimizde, başınız sağ olsun” diye saçma bir telefon geldi gizli numaradan, kısık sesli bir kadın tarafından. telefonu açıp kadınla konuşan büyük amcalardan biriydi. jandarma ve polis 15 dakika içinde arayan kişiye ulaştı, arayanın olayla alakasız bir çocuk olduğu söylendi.
gördüğünüz gibi, ne yabancı bir araç var denildiği gibi kızı kaçıran, ne de telefonla arayan kız bizde diyen kişiler gerçek.
hep küçük çocuklar yanlış hedefe yönlendiriyor.
peki küçük çocukların bu yönlendirmeyi yapmasını kim sağlıyor? asıl suçlu kim?
kim kaçırdı küçük kızı da ortaya çıkmasın diye hedef şaşırtma yapıyor?
eğer o telefonu açan çocuk konuşturulursa, kimin kendisine ne amaçla böyle bir telefon açtırttığı tespit edilir, akabinde olay çözümlenir.
malesef, evlerin aratılmadığı o kritik süreçte ne olduysa oldu. büyük ihtimalle leyla o evlerden birinde sağ ya da ölü tutuluyordu, evlerin aratılmadığı süreç içinde başka yere taşındı veya hala oralarda bir yerlerde daha derine, kuytuya saklandı bu sürede.
çok üzücü bir durum bu.
umarım bir mucize gerçekleşir de sağlıklı bir şekilde bulunur.
Ya bu gerçek mi? Allahım çok korkunç
Ailenin arama yapmayı kabul etmemesi ne demek?
Onlar yapmış olamaz diyebilir de bu işin bir protokolü yok mu? 3 yaşında çocuk kuş olup ucamayacagına göre civarda, göl, gölet, ırmak, baraj neyse bakılır, yoksa bir yerden bag/bahçe aranırken bir yandan evler de aranır.
Aileye mi kalmış izin?
Bazen böyle olaylarda kendimi anne yerine koyuyorum,
İstanbul da yaşıyorum, her evin kapısını çalar içeri girerdim gibi geliyor. Aklımı koruyamazdım yoksa. Bir şey yapmadan duramazdım.
Garip gerçekten.. koruyorlarsa yapanı diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?