Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aile çok rahat evet.
bundan 23 yıl önce falan. ben okuldayım 1. sınıfa gidiyorum.
annem babam ve ikiz kardeşim bir yere gidiyorlar araçla. ikiz kardeşlerimde 2 yaşında falan oynuyorlar.
bir anda birisi kayboluyor. anlık yani.
annem babam deliye dönüyor. anında karakola gidiyor. sokak sokak kardeşimi arıyor. üstelik diğer 2 yaşındaki de ağlayarak ikizinin adını bağırıyor.
neyse okuldan 2 öğrenci okulun dışında bir çocuk bulup müdüre getiriyorlar. arkadaşım da tanıyor kardeşimi. beni çağırdılar.
o zaman cep telefonu falan yok öğretmen bizi eve yolluyor. annemleri öyle perişan sokak sokak görünce pencereden hemen söylüyorlar.
bu dediğim 2 saatlik bir olay. bunlar polis, jandarmaya geç haber veriyor. sonracıma evler aranmıyor. yani çevre köylerin bile aynı gün içerisinde evleri aranmalıydı.
ben dindar bir insanım yer gök dua üstüne inanırım buna. ama hocaya sordum çocuk şurda diyor yaşıyor diyor gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.

minik leylanın kaybolmasında bende amcasının parmağı olduğunu düşünüyorum
o kadar tutarsızlık var ki bu durumda..
amcasının leylanın kaçırılmasından önce ki çektiği video yu defalarca izledim kız yanaklarını siliyordu belli ki amcası öptü ve kızdı sanırım.. amcasını istemiyor çok hırçındı leyla..
o video da biri daha var çok dikkatli bakılınca anlaşılıyor..
ailesi çok rahat
başıniz sagolsun telefonu babaya geliyor ama baba o an içeride olmadığı için amcası açıyor ne tuaf..
bu kızcağıza ne yaptılar bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda cıkar ortaya ben artık yaşadığını düşnmüyorum
müge anlının sosyal medya hesabında yapılan binlerce yorumda herkes amcadan süpheleniyor neden amcanın üzerine yoğunlaşılmıyor ki halen

Sanırım henüz bir gelişme yokk..
Müge Anlı'yı bekliyorum ben bakalım bu gelişmelerden sonra neler olmuş sanki o söyler gibi..
Aile içinde bilen kişinin bunu açıklığa kavuşturması lazım yoksa böyle arap saçı gibi devam edecek..
Anneyi bile bir iki kez konuşturdular sonra susturdular.

müge anlı bence amcanın üzerine yoğunlaşmalı
dün izledim de müge anlıda amcadan şüpheleniyor ama dile getiremiyor henüz

evet bencede çok tuaf asıl tuaf olan ne bliyormusunuz neden amcaya yoğunlaşmıyorlar ?
Müge Anlı pazartesinden beri bu konuda Rahmi Beyi konuşturmuyordu ilk defa dün biraz izin verdi..
Rahmi Bey amcasından çok şüphelendi her şüpheyi onun üstüne kurunca Müge Anlı da lütfen hocam şimdi değil rica ediyrum bnu söylemeyin sizde kalsın gibi şeyler söylüyordu..

birde anne ile elti arasında sıkıntılar varmış daha önceden amcanın bir dediği bir dediğini tutmuyor

evet biliyorum canm hocam şimdi onun zamanı değl lütfen diyerek susturdu müge anlıda bence şüpheleniyor ama henüz dile getirmiyor

Aile kendine toz kondurmuyor ins onlardan çıkmaz biri kaçırmış olur artık kötünün iyisini seçer olduk :/

Allah da biliyor ya ben eğer aile içinde bişi olduysa ki büyük ihtimal belki diyorum kendi canları kıyamamışlardır da yine bir yerlerdedir diye düşünüyorum inşallah da öyle olsun..
Biz bayramın ilk gününün sabahından beri biliyoruz. Eşim Ağrı'lı..
İnan kızın resmi telefonumda kaç gündür biz de her yerde ilk günden beri paylaştık her gördüğümde gözlerim doluyor ..

birde anneside çok tuaf değil mi
benim bebeğim süt içiyor sadece süt versin..
o kadar sakinler ki bu sakinliğine hayret ediyorum bir annenin
Ya Allah bilir ama anne de bir şeyleri tahmin ediyor ama dile de getiremiyor en azından diyor kızıma iyi baksınlar diye neye ihtiyacı varsa söylüyor..

Aile kendine toz kondurmuyor ins onlardan çıkmaz biri kaçırmış olur artık kötünün iyisini seçer olduk :/
birde anne ne kadar sakin değil mi allah korusuun rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın
birimizin başına gelse bırakın sakinliği ben kendime gelemem acıdan ya anne birşeyleri tahmin ediyor ama kimseye diyemiyor

ben amcasının birşeyler yapıp daha sonra öldürülüğünü düşünüyorum leylanın yoksa ortaya cıkardı canm

Yani eşim de o aileyi tanıyormuş ailecek..
Çok temiz bir aile değil diyor..
Kendi içlerinde yüzde doksan ama müthiş de oyuncular daha önceleri insanlara neler yaptığını biz biliyoruz diyor..
Ağrı'nın yüzde 60 ı tanır büyük bi aşiretler diyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…