- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Ailenin arama yapmayı kabul etmemesi ne demek?
Onlar yapmış olamaz diyebilir de bu işin bir protokolü yok mu? 3 yaşında çocuk kuş olup ucamayacagına göre civarda, göl, gölet, ırmak, baraj neyse bakılır, yoksa bir yerden bag/bahçe aranırken bir yandan evler de aranır.
Aileye mi kalmış izin?
Bazen böyle olaylarda kendimi anne yerine koyuyorum,
İstanbul da yaşıyorum, her evin kapısını çalar içeri girerdim gibi geliyor. Aklımı koruyamazdım yoksa. Bir şey yapmadan duramazdım.
Garip gerçekten.. koruyorlarsa yapanı diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
evet bencede çok tuaf asıl tuaf olan ne bliyormusunuz neden amcaya yoğunlaşmıyorlar ?Neden bütün bilgiler hep amca da çok tuhaf değil mi?
müge anlı bence amcanın üzerine yoğunlaşmalıSanırım henüz bir gelişme yokk..
Müge Anlı'yı bekliyorum ben bakalım bu gelişmelerden sonra neler olmuş sanki o söyler gibi..
Aile içinde bilen kişinin bunu açıklığa kavuşturması lazım yoksa böyle arap saçı gibi devam edecek..
Anneyi bile bir iki kez konuşturdular sonra susturdular.
Müge Anlı pazartesinden beri bu konuda Rahmi Beyi konuşturmuyordu ilk defa dün biraz izin verdi..evet bencede çok tuaf asıl tuaf olan ne bliyormusunuz neden amcaya yoğunlaşmıyorlar ?
Aile konduramiyor aileye biraz yüklenilsr aile asla bizde öyle bişey olmaz deyip çıkıyorevet bencede çok tuaf asıl tuaf olan ne bliyormusunuz neden amcaya yoğunlaşmıyorlar ?
birde anne ile elti arasında sıkıntılar varmış daha önceden amcanın bir dediği bir dediğini tutmuyorSanırım henüz bir gelişme yokk..
Müge Anlı'yı bekliyorum ben bakalım bu gelişmelerden sonra neler olmuş sanki o söyler gibi..
Aile içinde bilen kişinin bunu açıklığa kavuşturması lazım yoksa böyle arap saçı gibi devam edecek..
Anneyi bile bir iki kez konuşturdular sonra susturdular.
Müge Anlı da biliyor direkt suçlasa oralarda şüphe üzerine bile adam öldürüyorlar..müge anlı bence amcanın üzerine yoğunlaşmalı
dün izledim de müge anlıda amcadan şüpheleniyor ama dile getiremiyor henüz
evet biliyorum canm hocam şimdi onun zamanı değl lütfen diyerek susturdu müge anlıda bence şüpheleniyor ama henüz dile getirmiyorMüge Anlı pazartesinden beri bu konuda Rahmi Beyi konuşturmuyordu ilk defa dün biraz izin verdi..
Rahmi Bey amcasından çok şüphelendi her şüpheyi onun üstüne kurunca Müge Anlı da lütfen hocam şimdi değil rica ediyrum bnu söylemeyin sizde kalsın gibi şeyler söylüyordu..
evet o yüzden tam emin olmayı bekliyor ama ben o miniğin artık yaşadığını düşünmüyorumMüge Anlı da biliyor direkt suçlasa oralarda şüphe üzerine bile adam öldürüyorlar..
Sanırım tam emin olmadan bu vebale girmekten korkuyor..
Ya Allah bilir ama anne de bir şeyleri tahmin ediyor ama dile de getiremiyor en azından diyor kızıma iyi baksınlar diye neye ihtiyacı varsa söylüyor..birde anneside çok tuaf değil mi
benim bebeğim süt içiyor sadece süt versin..
o kadar sakinler ki bu sakinliğine hayret ediyorum bir annenin
birde anne ne kadar sakin değil mi allah korusuun rabbim o acıyı kimseye yaşatmasınAile kendine toz kondurmuyor ins onlardan çıkmaz biri kaçırmış olur artık kötünün iyisini seçer olduk :/
bencede anne biliyor ama elinden birşey gelmiyor çünkü anne konuşssa belki daha çok kişi zarar görecekYa Allah bilir ama anne de bir şeyleri tahmin ediyor ama dile de getiremiyor en azından diyor kızıma iyi baksınlar diye neye ihtiyacı varsa söylüyor..
ben amcasının birşeyler yapıp daha sonra öldürülüğünü düşünüyorum leylanın yoksa ortaya cıkardı canmAllah da biliyor ya ben eğer aile içinde bişi olduysa ki büyük ihtimal belki diyorum kendi canları kıyamamışlardır da yine bir yerlerdedir diye düşünüyorum inşallah da öyle olsun..
Biz bayramın ilk gününün sabahından beri biliyoruz. Eşim Ağrı'lı..
İnan kızın resmi telefonumda kaç gündür biz de her yerde ilk günden beri paylaştık her gördüğümde gözlerim doluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?