- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Dün o telefon geldi dediler ya kurumda oturup ağladım kapıyı kapattım kalp ritmim değişti..ben amcasının birşeyler yapıp daha sonra öldürülüğünü düşünüyorum leylanın yoksa ortaya cıkardı canm
evet bencede çok tuaf asıl tuaf olan ne bliyormusunuz neden amcaya yoğunlaşmıyorlar ?
zaten dün müge anlı programda hocayı susturdu hocaa tamda amcayı söyleyecektiMuhtemelen adam linç edilmesin diye şuan gözlem yapıyor.
Çok üzülüyorum çokta güzelim bir kız.
Haber sayfalarına bakıyorum hep Allah korusun ya.
o tleefon tamamen bir aldatmaca canım planlı gelen bir telefonDün o telefon geldi dediler ya kurumda oturup ağladım kapıyı kapattım kalp ritmim değişti..
İnşalah yanılıyor olalım canım inşallah..
Benim de en çok aklıma yatmayan şey de o oldu zaten..ya hadi bu insanlar dedi ki bizden köyden biri yapmış olamaz herkez birbirini tanır kesinlikle leyla kaçırıldı evleri aramayın diye..
polis niye aramıyor evleri yani.
hadi o insanlar öyle emin konuştu polis neden ilk gün evleri aramıyor kiBenim de en çok aklıma yatmayan şey de o oldu zaten..
Böyle şeylerde tarafların iznine keyfine bakılmaz ki..
Hatta bence ilk iş o olmalıydı.
Her şey bi saçma bu hikayede de umaırm Leyla'mız iyidir..
hadi o insanlar öyle emin konuştu polis neden ilk gün evleri aramıyor ki
canım zaten ailenin amcanın ifadeleri her şekilde elde kalıyorda polis niye evleri aramıyor ya ilk gün..Amcanın "içime doğdu gittim Leyla'yı sordum" demesinden tutun da polislerin bile evi aramaması, ailenin bu kadar "aşırı" köylerine güveniyor olması ..
Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Bu durumda delil olsa zaten diretk işlem yapılır..Elde bir delil olmadan arama yapamazsın ki. Görgü tanığı falan olsa ya da kişilerin şüpheli söylemleri o zaman aranabilir anca. Bakmayın siz türkiyede önce insanlar tutuklanıp sonra evlerinde arama yapılarak delil oluşturulduğunda. Böyle bir kanunumuz yok.
zaten dün müge anlı programda hocayı susturdu hocaa tamda amcayı söyleyecekti
şüpheli söylemler ilk günden bu yana vardı ama demek ki dediğiniz gibi delil olmayınca evleri arayamadılar ve minik kız ilk gün bence evde biryerlede tutuldu araba olayıda asılsız cıktı zatenElde bir delil olmadan arama yapamazsın ki. Görgü tanığı falan olsa ya da kişilerin şüpheli söylemleri o zaman aranabilir anca. Bakmayın siz türkiyede önce insanlar tutuklanıp sonra evlerinde arama yapılarak delil oluşturulduğunda. Böyle bir kanunumuz yok.
Kesinlikle katılıyorum..videoyu 15 kere felan izledim.. miniğim video da hiç normal değilçok kızmış hırçın yanaklarını siliyor halen gitmiyor görüntüsü aklımda amcasını istemiyor resmen
buna karsılık diyorlar ki leyla utangaç bir cocuk amcası dahi kimseye gitmez
o videoda utangaç bir cocuk yoktu
birşeyleri hisseden hırçın korkan tepki veren bir çocuk var
Okuduklarımla şok yaşıyorum resmen. Allah ıslah etsin bunlarımaalesef gerçek. ben doğuda görev yaparken biri asker kaçağı yakalanıyor. neden gitmiyorsun diye sorulunca ben gidersem abim eşimin namusuna göz diker diyor!
ben neler duydum neler. hem de birinci kişilerden. adı tutucu ama içi iğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?