Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
birde farkındamısınız aile ısrarla diyordu ki köyden biri bizden biri asla yapmış olamaz burda herkes birbirini tanır evler aranmasın kesinlikle kaçırıldıııııı
ilk günler evler aranmadığı için o kızı bir evde tuttular bence

ya hadi bu insanlar dedi ki bizden köyden biri yapmış olamaz herkez birbirini tanır kesinlikle leyla kaçırıldı evleri aramayın diye..
polis niye aramıyor evleri yani. polisimizin kendi aklı yok mu nasıl atlatlar bu detayı herşey o kadar garip ki

ya hadi bu insanlar dedi ki bizden köyden biri yapmış olamaz herkez birbirini tanır kesinlikle leyla kaçırıldı evleri aramayın diye..
polis niye aramıyor evleri yani.
Benim de en çok aklıma yatmayan şey de o oldu zaten..
Böyle şeylerde tarafların iznine keyfine bakılmaz ki..
Hatta bence ilk iş o olmalıydı.
Her şey bi saçma bu hikayede de umaırm Leyla'mız iyidir..

Amcanın "içime doğdu gittim Leyla'yı sordum" demesinden tutun da polislerin bile evi aramaması, ailenin bu kadar "aşırı" köylerine güveniyor olması ..
Neresinden tutsan elinde kalıyor.

hadi o insanlar öyle emin konuştu polis neden ilk gün evleri aramıyor ki

Elde bir delil olmadan arama yapamazsın ki. Görgü tanığı falan olsa ya da kişilerin şüpheli söylemleri o zaman aranabilir anca. Bakmayın siz türkiyede önce insanlar tutuklanıp sonra evlerinde arama yapılarak delil oluşturulduğunda. Böyle bir kanunumuz yok.

Amcanın "içime doğdu gittim Leyla'yı sordum" demesinden tutun da polislerin bile evi aramaması, ailenin bu kadar "aşırı" köylerine güveniyor olması ..
Neresinden tutsan elinde kalıyor.
canım zaten ailenin amcanın ifadeleri her şekilde elde kalıyorda polis niye evleri aramıyor ya ilk gün..
o kız o köyden nasıl yok olabilir.. araba da hikaye
belli ki ilk önce bir evde tutuldu bunu anlamak bu kadar zor değil ki bakalım neler olacak bugün programda
birde amca diyor ki ben leylayı teslim ettim.. kahveye cay içmeye gittim geldiğimde leyla yoktu..
daha sonra diyor ki ben gittiğim zaman da kaçırılmış olabilir orda bulunduğum zamanda
bence amca leylayı kesinlikle evinin önüne geri götürmedi asla inanmıyorum annesıde bunu biliyor ama söyleyemiyor

Bu durumda delil olsa zaten diretk işlem yapılır..
Şüpheli durumda neyin delili aranıyor anlamıyorum ama ya..
Bu insanları suçlamak değil ki..
Ailenin evi de dahil her ev aranmalıydı bi mahkeme kararıyla..

Zaten o aile ile ilgili söylenen şeyler de pek iç açıcı değil..
O aile derken direkt bu aile için demiyorum yani o aşiret için söylenenler..
Orda nerdeyse 5-6 köy komple onlarmış akrabalarmış..
Zamanında başkalarının canlarını çok yakmışlar..
Tefecilikten tutun da iftiraya kadar..
Eşim ve ailesi de uzaktan da olsa tanıyor..
Eşimin ilk günden hem de düşüncesi kesin kendi içlerinde çok da iyi oyuncular dedi..

şüpheli söylemler ilk günden bu yana vardı ama demek ki dediğiniz gibi delil olmayınca evleri arayamadılar ve minik kız ilk gün bence evde biryerlede tutuldu araba olayıda asılsız cıktı zaten

videoyu 15 kere felan izledim.. miniğim video da hiç normal değil çok kızmış hırçın yanaklarını siliyor halen gitmiyor görüntüsü aklımda amcasını istemiyor resmen
buna karsılık diyorlar ki leyla utangaç bir cocuk amcası dahi kimseye gitmez
o videoda utangaç bir cocuk yoktu
birşeyleri hisseden hırçın korkan tepki veren bir çocuk var

Kesinlikle katılıyorum..

Okuduklarımla şok yaşıyorum resmen. Allah ıslah etsin bunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…