Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
müge anlı başladı tekrar köye yogunlaşmışlar eğitimli bir köpek getirmişler didik didik tekrar köyde aranıyor.
müge anlı leylanın başka bir yere götürülmediği netleşiyor diyor
araba olayıda asılsız olduğu için leylanın hiç köyden cıkarılmadığını düşünüyorlar artık

Babanın her lafı yalan çıkıyor..
Böyle giderse resmen bi aile faciası görücez..
Kesinlikle o beyaz araba götürdü diyordu asılsız çıktı.
Kesinlikle eşimle eltim arasında ibşi yok diyordu 10 senedir konuşmuyorlarmış..
Daha neler çıkacak..
Offfff..
Allah ım sen koru Leyla mızı..
Nolur bi mucize nasip et..

müge anlı dedi ki.. aileye biz sizin cocugunuzu arıyoruz
neden ısrarla köyler aranmasın köyde olamaz diyorsunuz diyor

malesef leyla yaşamıyor kadavra köpeği evlerine yakın bir eve yogunlaştı.. orda birşeyler var gibi.. öldürüp attılar miniği leylanın köyden cıkmadığı kesinleşti

Allah bi mucize versin istiyorum..
Tüylerim diken diken oluyor..
cok kötü oldum canm keşke öyle olsa ama ne yazık ki değil ben amcası ile karsının öldürüp o yavruğu attığıa eminim artık müge anlı ve hocalar dedi ki
leyla köyde .. cıkmış olamaz artık.. arabada asılsız mobesede leylanın cıktıgına dair hiç birşey yokmuş o araba başka insanlara ait cıktı o bahsedilen cocuklarda kendi cocuklarıymş hepsi hikaye zaman kazanmak için az önce reklama girdi reklama girmeden kadavra köpeği boş bir evde yogunlaştı sanırım orda

ailesi hala diyor ki köyde olamaz kaçırıldı ..müge anlı sağlam bir cevap verdi yahu bu kadın sizin cocugunuz için ugraşıyor tüm türkiye ayakta

evet hepsi biliyor annesi dahi.. annesi diyemiyor sadece .. kadavra köpeği bir eve yogunlaştı ordan cıkacak gibi
Ben izleyemiyorum lütfen gelişmeleri buraya yazın. Amcası ısrarla yok öyle bir şey diyordu karısı 10 senedir küsmüş. Bunu şimdi neden gizlediler. Amcasının ve karısının parmağı var gibi geliyor

İnşallah çıkmaz yanılıyor olmayı hiç bu kadar istemedim ama akıbeti belli yavrumun.
en başından tahmin etmiştim o beyaz arabanın içindeki cocukların hikaye olduğunu.. resmen zaman kazandılar..
o videoda utangaç bir cocuk değilde hırçın öfkeli korkan bir cocuk oldunu
amcanın yahut karısının öldürüp biryerlere gömdüğünü çok yazık oldu leylaya çok bir masuma kıydılar hele ailesi demiyor mu hala köyde olamaz kaçırıldı eminiz diye cıldırmamak elde değil

ben su an izliyorum size sürekli yazacağım son gelişme
kadavra köpeği bir eve yogunlaştı sanırım leyla orda
köyden leyla hiç cıkmamış.. araba olayı asılsız.

Küçük Irmak olayını hatırlarsınız. Orada da köylüler aynen böyle davranmışlardı, "O adam meczup gariban yapmaz" diye kendilerini paralamışlardı. O köylerde ne çarpık ilişkiler döndü Allah bilir o meczup (!) da tanık oldu. Ödleri koptu açığa çıkarız diye ondan savundular. Bunda da aynı şey var.

Ya insanın aklı mantığı almıyor. Hangi tore hangi aile bagi masum bir candan daha kıymetli olabilir?

Hangi gelenek anne babaliktan daha kutsal olabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…