- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
müge anlı dedi ki.. aileye biz sizin cocugunuzu arıyoruzBabanın her lafı yalan çıkıyor..
Böyle giderse resmen bi aile faciası görücez..
Kesinlikle o beyaz araba götürdü diyordu asılsız çıktı.
Kesinlikle eşimle eltim arasında ibşi yok diyordu 10 senedir konuşmuyorlarmış..
Daha neler çıkacak..
Offfff..
Allah ım sen koru Leyla mızı..
Nolur bi mucize nasip et..
malesef leyla yaşamıyor kadavra köpeği evlerine yakın bir eve yogunlaştı.. orda birşeyler var gibi.. öldürüp attılar miniğiBabanın her lafı yalan çıkıyor..
Böyle giderse resmen bi aile faciası görücez..
Kesinlikle o beyaz araba götürdü diyordu asılsız çıktı.
Kesinlikle eşimle eltim arasında ibşi yok diyordu 10 senedir konuşmuyorlarmış..
Daha neler çıkacak..
Offfff..
Allah ım sen koru Leyla mızı..
Nolur bi mucize nasip et..
Allah bi mucize versin istiyorum..malesef leyla yaşamıyor kadavra köpeği evlerine yakın bir eve yogunlaştı.. orda birşeyler var gibi.. öldürüp attılar miniğileylanın köyden cıkmadığı kesinleşti
cok kötü oldum canm keşke öyle olsa ama ne yazık ki değil ben amcası ile karsının öldürüp o yavruğu attığıa eminim artıkAllah bi mucize versin istiyorum..
Tüylerim diken diken oluyor..
ailesi hala diyor ki köyde olamaz kaçırıldı ..müge anlı sağlam bir cevap verdi yahu bu kadın sizin cocugunuz için ugraşıyor tüm türkiye ayakta
evet hepsi biliyor annesi dahi.. annesi diyemiyor sadece .. kadavra köpeği bir eve yogunlaştı ordan cıkacak gibiİşin içinde hepsi var da ondan.
evet hepsi biliyor annesi dahi.. annesi diyemiyor sadece .. kadavra köpeği bir eve yogunlaştı ordan cıkacak gibi
Ben izleyemiyorum lütfen gelişmeleri buraya yazın. Amcası ısrarla yok öyle bir şey diyordu karısı 10 senedir küsmüş. Bunu şimdi neden gizlediler. Amcasının ve karısının parmağı var gibi geliyorevet hepsi biliyor annesi dahi.. annesi diyemiyor sadece .. kadavra köpeği bir eve yogunlaştı ordan cıkacak gibi
en başından tahmin etmiştim o beyaz arabanın içindeki cocukların hikaye olduğunu.. resmen zaman kazandılar..İnşallah çıkmaz yanılıyor olmayı hiç bu kadar istemedim ama akıbeti belli yavrumun.
ben su an izliyorum size sürekli yazacağım son gelişmeBen izleyemiyorum lütfen gelişmeleri buraya yazın. Amcası ısrarla yok öyle bir şey diyordu karısı 10 senedir küsmüş. Bunu şimdi neden gizlediler. Amcasının ve karısının parmağı var gibi geliyor
en başından tahmin etmiştim o beyaz arabanın içindeki cocukların hikaye olduğunu.. resmen zaman kazandılar..
o videoda utangaç bir cocuk değilde hırçın öfkeli korkan bir cocuk oldunu
amcanın yahut karısının öldürüp biryerlere gömdüğünü çok yazık oldu leylaya çok bir masuma kıydılarhele ailesi demiyor mu hala köyde olamaz kaçırıldı eminiz diye cıldırmamak elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?