Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bölgede farklı kokular olduğu için ve hava cok sıcak olduğu için köpeğin kafası karısıyormuş.. yanılma durumunu artırıyormuş
bence gömdüler o nedenle bulamıyorlar

Videoyu çeken amca evli değilmiş. Diğer amca evli.

Yahu evladin kayip,agzi sut kokan kucucuk sabi bir programa cikiyorsun yalan veya gizleme niye yapiyorsun ?
Dun kadin dediki konusmadiginiz kus oldugunuz aile ferdi akraba vs varmi soylentiler var esin eltisi ile anlasamazmis konusmuyorlarmis yok oyle birsey kesinlikle yalan soyluyorlar dedi

Bugun 10 yildir kus olduklari cikti.
Kimse agri dogu demesin berzan diye bir cocuk vardi hasta ruhlu eniste kacirmisti hala bulunamadi onlarda asiretti cocugun annesi abisi nerede olduklari belli olan kiz kardesine yegenine bile atesler kustu beddualar etti
Her oneriye olabilir arastirilsin dediler kimse bize kizmaain kusmesin bizim iciniz yaniyor dediler

Dogu ile asiretle alakasi oldugunu dusunmuyorum ben yani onlar bence 2.3 gun olayi kendi iclerinde cozduler
Insallah sadece husumetten kacirilmis veya verilmis bir yerlerde sagdir da bulunur

ben su an izliyorum size sürekli yazacağım son gelişme
kadavra köpeği bir eve yogunlaştı sanırım leyla orda
köyden leyla hiç cıkmamış.. araba olayı asılsız.
Çok teşekkür ederim ölmüşse bile yavrunun mezarı olsun. Pislikler cezasını bulsun :/

Trabzon’da da bir çocuk kaybolmuştu böyle.
Bulamadılar. Annesi hala kendini paralar. Teyzem uzaktan tanırmış annesini.
Herkes biliyor çocuğun amcası miras davasına kaçırdı çocuğu, öldürüp attı bir yere
Ne amcanın yaptığı ispatlandı, ne çocuğun cesedi bulundu. Anne hala perişan.
Bunun kuzeyle güneyle alakası yok ki.
İnsanlıkla alakası var. İnsan çocuk olmasını geçtim; öz yeğenine nasıl kıyar?
Amca baba yarısı idi?
Keşke yaşıyor olsa ama ihtimal vermiyorum.
İnşallah ölüsü de olsa bulurlar.

Ben ailenin neden böyle kimseye toz kondurmadığını anlayamıyorum köyden biri değil diye nasıl kesin konuşuyorlar hayret bir şey kim gelecekte o süre içinde çocuğu alıp kaçıracak zaten kalabalıkmış biri mutlaka görürdü aile içinde bir durum var belli ki keşke bildiklerini saklamasalarda insanları uğraştırmasalar yazık. Müge anlı da uğraşıyor ne varsa bildiğiniz aktarın işte çocuğunuz için

Reklama girmişti evden çıkmam gerekti. Şuan sokaktayım izleyemiyorum. Yayın devam ediyor mu şuan

Reklama girmişti evden çıkmam gerekti. Şuan sokaktayım izleyemiyorum. Yayın devam ediyor mu şuan
Köpek geziyor işte daha bişey çıkmadı. sezon finali olduğu için bu yıl içinde yapılan başka şeyler gösteriliyor.
altta küçük bi ekranda köpek geziyor sürekli daha bulunan bir şey yok

Zaman geçiriyorlar okuma yazma ile ilgili keşke bu kadar uzatmasanız da kayıplara yer verseniz bari uzattıkça uzatıyorlar

En azından cesedi bile bulunsa mezarda aglarlar böyle nerde olduğu bilinmeden sağ mi ölü mü bilinmeden çok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…