- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Videoyu çeken amca evli değilmiş. Diğer amca evli.en başından tahmin etmiştim o beyaz arabanın içindeki cocukların hikaye olduğunu.. resmen zaman kazandılar..
o videoda utangaç bir cocuk değilde hırçın öfkeli korkan bir cocuk oldunu
amcanın yahut karısının öldürüp biryerlere gömdüğünü çok yazık oldu leylaya çok bir masuma kıydılarhele ailesi demiyor mu hala köyde olamaz kaçırıldı eminiz diye cıldırmamak elde değil
bir evde yogunlaştı ama henüz birşey bulunamadı halen aranıyorŞuan daha köpeğin bulduğu hiç bir şey yok.. yanlış bilgilendirme olmasın dolaşıyor hala
o diğer amcanın karısı ile leylanın annesi ile ilgili bir sorunları var deniliyorVideoyu çeken amca evli değilmiş. Diğer amca evli.
Çok teşekkür ederim ölmüşse bile yavrunun mezarı olsun. Pislikler cezasını bulsun :/ben su an izliyorum size sürekli yazacağım son gelişme
kadavra köpeği bir eve yogunlaştı sanırım leyla orda
köyden leyla hiç cıkmamış.. araba olayı asılsız.
Köpek hala aramalara devam ediyor..Son durum ne arkadaşlar bende izleyemiyorum. Masum bir melek o ..
Hiç kimseye guvenimiz kalmadı artık ah yavrum benim ya.Köpek hala aramalara devam ediyor..
En iyi kadavra köpeklerindenmiş..
O minibüs olayı da fos çıkınca büyük ihtimal köyden çıkmadı diye düşünülüyor..
Şuan bi arazide köpek o evden çıkalı oluyor baya.bir evde yogunlaştı ama henüz birşey bulunamadı halen aranıyor
Köpek geziyor işte daha bişey çıkmadı. sezon finali olduğu için bu yıl içinde yapılan başka şeyler gösteriliyor.Reklama girmişti evden çıkmam gerekti. Şuan sokaktayım izleyemiyorum. Yayın devam ediyor mu şuan
Zaman geçiriyorlar okuma yazma ile ilgili keşke bu kadar uzatmasanız da kayıplara yer verseniz bari uzattıkça uzatıyorlarReklama girmişti evden çıkmam gerekti. Şuan sokaktayım izleyemiyorum. Yayın devam ediyor mu şuan
En azından cesedi bile bulunsa mezarda aglarlar böyle nerde olduğu bilinmeden sağ mi ölü mü bilinmeden çok zorTrabzon’da da bir çocuk kaybolmuştu böyle.
Bulamadılar. Annesi hala kendini paralar. Teyzem uzaktan tanırmış annesini.
Herkes biliyor çocuğun amcası miras davasına kaçırdı çocuğu, öldürüp attı bir yere
Ne amcanın yaptığı ispatlandı, ne çocuğun cesedi bulundu. Anne hala perişan.
Bunun kuzeyle güneyle alakası yok ki.
İnsanlıkla alakası var. İnsan çocuk olmasını geçtim; öz yeğenine nasıl kıyar?
Amca baba yarısı idi?
Keşke yaşıyor olsa ama ihtimal vermiyorum.
İnşallah ölüsü de olsa bulurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?